Dodaj do ulubionych

napisze...może

19.01.11, 08:40
mi ulży.
Od kilku dni mam doła, jakos nawet nie wiem jak z niego wyleżć, nic mi się nie chce. Nie ma pawera sad
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: napisze...może 19.01.11, 08:59
      Witam w klubiesmile
      Jestem zrezygnowana, płakać mi się chce i generalnie czuję jakby nic dobrego miało mnie już nie spotkać.
      Ale w szafce mam książkę "Optymizmu można się nauczyć"smile. Spróbujęsmile/
    • krolowa.mieczy Re: napisze...może 19.01.11, 11:00
      Powinno minąć smile
      Moja mama gada, ze jest pełnia więc może na ciebie też działa Ksieżyc?
      • misboaa Re: napisze...może 19.01.11, 11:06
        Tak Księżyc tym razem jest jakiś dołujący, już wiele osób mi się skarżyło, że ma spadek optymizmu. Trzeba brać na przeczekanie, wyłączyć się, wrzucić głupiutki filmik, słodycze i rodzynki zażerać smile
    • ma_ewa01 Re: napisze...może 19.01.11, 11:12
      Wiesz, mnie tak bierze tuż przed pełnią. Jakby księżyc wyciągał na wierzch wszystko, co sobie tak misternie przyklepuję i posypuję po wierzchu cukrem. A potem znowu biorę łopatkę i tak w kółko. Ech, czas przywyknąć... wszyscy tu mamy swoje piekła... Trzymaj sie kochana, za parę dni powinno się trochę uciszyć...
      Buziaki ,
      Msmile
      • szeltie Re: napisze...może 19.01.11, 13:47
        Tak, dzis pełnia w znaku raka. Niby ksiezyc dobrze czuje sie w raku, ale rak jak to on - przewrazliwiony jest. Dlatego mysle, ze niektorzy mogą to tak odbierac.
    • algaria Re: napisze...może 19.01.11, 14:30
      czytając ten wątek miałam jeszcze radochę w głowie - teraz już dopadły i mnie jakieś głupie i smutne myśli - przyjmiecie mnie do klubu??
    • 2bieguny Re: napisze...może 19.01.11, 21:16
      wszyscy staraja się mnie pocieszyc, dziekuje Wam, ale nie jest lepiej...
      • czu-jka Re: napisze...może 19.01.11, 21:28
        Ja znalazłam patent.
        Leże pod kołderką, piję herbatę, zajadam kokosanki i będę oglądać film, wprawdzie dramat, ale zobaczymysmile
    • jednajezyna Re: napisze...może 19.01.11, 21:32
      chyba taki czas bo i ja mam ochote zamknac sie w domu i nie wychodzic.
      zycie sie sypie uczuciowe i zawodowe.
      futro mnie olalo i spi na lozku - nawet na mnie nie popatrzy

samotno i smutno...
      • czu-jka Re: napisze...może 19.01.11, 21:42
        futro mnie olalo i spi na lozku - nawet na mnie nie popatrzy
        Chodzi o faceta czy o jakieś zwierzątko?
        • jednajezyna Re: napisze...może 19.01.11, 21:49
          o mojego rudego kota - nakarmilam po powrocie z pracy i zostalam zignorowana bowiem rudzielec zawinal sie w rogalik i spi...
          nic ze pancia ma zly dzien.
          nie chce mu sie dola wymruczec
          • czu-jka Re: napisze...może 19.01.11, 21:54
            Aha. Pewnie jakiś słodziak. Myślałam, że piszesz o jakimś futrzastym mężczyźniesmile.
            • jednajezyna Re: napisze...może 19.01.11, 22:01
              mezczyzna tez byl futrzasty - czas przeszly zamierzony wink
              nie mam nadziei po ostatniej naszej rozmowie na cokolwiek sad
              a najgorsze jest to ze sama zawalilam z wlasnej glupoty a on mi juz nie wybaczy chyba
              • mrgodot Re: napisze...może 19.01.11, 22:22
                pełnia - ściśle o 22.22 czyli teraz właśnie. Jutro będzie lepiej smile
                • 2bieguny Re: napisze...może 19.01.11, 22:28
                  obys miała racje.
              • czu-jka Re: napisze...może 19.01.11, 22:26
                Nie powinnaś mieć do siebie pretensji, My kobiety tak mamy niestety, że jak facet wzbudza emocje to i emocjonalnie postępujemy wobec niego. Tak już jestwink.
                Dziś Ma-ewa napisała komuś, że jak facet jest zdrowy, normalny to nie chowa długo urazy i działa. Coś w tym jest skoro zapadło mi to w pamięćsmile.
                • jednajezyna Re: napisze...może 19.01.11, 22:32
                  Czujko obys miala racje.
                  Choc temu typowi zapominanie przychodzi z wieeeelkim trudem. Znam go na tyle. sad
                  Trzymajcie kciuki.

Ah - i futro sie obudzilo i wlazlo mi na ramie - szkoda ze nie czarny bo jak wiedzma bym wygladala big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka