ivana 22.01.11, 18:18 Kto sprobuje odpowiedz na pytanie jaką talie kupilam kilka dni temu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coill Re: Zagadka2- talia 22.01.11, 22:36 ivana napisała: > Kto sprobuje odpowiedz na pytanie jaką talie kupilam kilka dni temu? nie znam sie na taliach ani te zagadki z tliami mi nie ida.. ale sprobuje mam 9 puchaarow...nie wiem ale kojrzy mi sie z jakas sielska spokojna talia, zadne skrajnosci ani straszne talie na pyt co chrakt. ją w wygladzie SLonce...wiec moze jasne(zlote?) cieple barwy? zywo i wesolo? Odpowiedz Link
ivana Re: Zagadka2- talia 23.01.11, 11:14 Tak Coil masz racje. Do mnie pasuja jasne cieple barwy...talia taka jest.. jeśli chodzi o sielskosc to jest to trop jakis w kierunku natury....Dobrze tropisz Odpowiedz Link
coill Re: Zagadka2- talia 23.01.11, 12:36 hehe fajnie ale n tym koniec mojego tropu bo nie znam nazw zeby teraz podac a ta nazwa jakos zawiera sie w 9ciu pucharach>? Odpowiedz Link
ivana Re: Zagadka2- talia 23.01.11, 12:48 Coil ja nie wiem jaka Ty masz talie ale sprobuj cos wyciagnac z obrazu karty, z jej tla z przedmiotow ktore tam sa a potem sprawdz w necie jakie talie tarota sa Albo doloz sobie jeszcze jedna karte dla rozjasnienia jak nic ci do glowy nie przychodzi Odpowiedz Link