Dodaj do ulubionych

kto sie zgłasza do pracy? ;)

01.02.11, 10:14
www.ezo-ogloszenia.pl/ogloszenie,20110129194846,szukamy_wrozekwrozbitow.html
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: 01.02.11, 10:38
      Wolałbym dostać angaż w telewizji komika smile ale z braku laku prawdopodobnie wezmę co jest smile, planuję wróżyć z ruchów muchy w słoiku chociaż niegorzej idzie mi wróżenie z ruchów ciał, stosuję rozkłądy na wolną miłość wink
      • niepokornazonka Re: 02.02.11, 05:24
        slyszalam o wrozeniu z sposobu krojenia sera. moze sie tego naucze i sie do nich zglosze.wink kroje ser i pani chyba wie o co chodzi?
      • niepokornazonka Re: 02.02.11, 05:25
        slyszalam o wrozeniu z sposobu krojenia sera. moze sie tego naucze i sie do nich zglosze.wink kroje ser i pani chyba wie o co mi chodzi... hehe
    • ma_ewa01 Re: kto sie zgłasza do pracy? ;) 02.02.11, 08:57
      Magda, a może jednak byś spróbowała, przecież mozesz być tą pozytywną postacią i zadać kłam wszelkim szołmenom maćkopodobnym i innym przychlastom tego typu...
      Może to wcale nie jest głupi pomysł i póki będzie można zachować własną tożsamość, to pracować, a jak się nie da wtedy odpuścić. Nie wszyscy dentyści to sadyści, więc wróżki też bywaja spoko.
      Zastanów się i nie odrzucaj pochopnie tego, co Ci się ciągle w łapki pcha, bo może to jest właśnie Twoja droga...
      Olśnień i dobrych pomysłów życzę
      Msmile
      • krolowa.mieczy Re: kto sie zgłasza do pracy? ;) 02.02.11, 09:16

dziękuję, postoję smile
    • tommy994 Re: kto sie zgłasza do pracy? ;) 02.02.11, 09:29
      Przez chwilę zastanawiałem się czy to oferta dla mnie, nagle jednak zauważyłem, że to praca na wizji. Takiej odwagi by pokazywać swoją osobę i identyfikować ją z tarotem to jeszcze nie mam, choć smile interesująca oferta.
      • casablanca76 Re: kto sie zgłasza do pracy? ;) 02.02.11, 10:15
        ja bym w końcu zobaczyła kogoś fajnego i miłego a do tego normalnego na wizji...czasem z mężem oglądamy program kosmica i mamy niezłą polewkę z wróżbitów, a dokładnie z tego wróżenia na akord...wydaje mi się że nawet jeśli zgłosi się ktoś normalny to w tv zrobią takie pranie mózgu że normalność zchodzi na drugi plan i każdy z czasem zaczyna wróżyć hurtowo smile
        • asia.33 Re: kto sie zgłasza do pracy? ;) 02.02.11, 11:48
          ogladalma w poniedzialek po polnocy program na TVN byla tam wrozka Danuta..kiedys przelaczylam przypadkiem byla Joanna Stawinska i powiem Wam ze logicznie odpowiadaly na pytania i mialy wiedze..co wiecej zerkalam na kart poniewaz kamera co chwilke pokazywala karty jakie sa losowane i nawet sporo mozna bylo sie nauczyc ... bardzo mi sie podobal styl w jakim sie wypowiadaly taki normalny i ludzki ,,,a Wroza Macieje hm lubie ..moze jest osoba bardzo radosna....jako ze z tego co wiem On jest strzelcem to taki hura optymizm przekłada sie na wizji wink mnie to nie razi ..natomiast nie wiem jak to jest ze sprawdzalnoscia Jego wrozb.
          • misboaa Re: kto sie zgłasza do pracy? ;) 02.02.11, 11:59
            asia.33 napisała:

> ogladalma w poniedzialek po polnocy program na TVN byla tam wrozka Danuta..kie
            > dys przelaczylam przypadkiem byla Joanna Stawinska i powiem Wam ze logicznie od
            > powiadaly na pytania i mialy wiedze..co wiecej zerkalam na kart poniewaz kamera
            > co chwilke pokazywala karty jakie sa losowane i nawet sporo mozna bylo sie nau
            > czyc ... bardzo mi sie podobal styl w jakim sie wypowiadaly taki normalny i lud
            > zki ,,,a Wroza Macieje hm lubie ..moze jest osoba bardzo radosna....jako ze z t
            > ego co wiem On jest strzelcem to taki hura optymizm przekłada sie na wizji wink m
            > nie to nie razi ..natomiast nie wiem jak to jest ze sprawdzalnoscia Jego wrozb.

100% sprawdzalnosći / przecież było napisane wielkimi literami na ekranie.
            Ja chętnie poznała bym Macieja, żeby zobaczyć jaki jest poza wizją. Ktoś wie gdzie się uczył wróżyć bo jakoś o tym nie wspomina.
            • asia.33 Re: kto sie zgłasza do pracy? ;) 02.02.11, 12:06
              widzilalam jakis wywiad z nim i mowil ze jego mama wrozyła i od niej sie nauczył.
              Wiecie co ja jestem taka osoba ktora nie ocenia na podst slow innych...nie wazne czy to muzyk, aktor czy wroz...nie mam uprzedzen...a ze facet robi to za kase to wieelu takich...nie mam uprzedzen do niego..w koncu dla niego to tez jakises ryzyko pokazac twarz w TV i byc rozpoznawalnym w realu. Nie mam zdania na jego temat...bo mi nie wrozyl ale ogladalam jego jeden program ...nie zauwazylam by roznil sie szczegolnie od innych.
              • asia.33 Re: kto sie zgłasza do pracy? ;) 02.02.11, 12:16
                swoja droga ..jesli ktoras z Was ?któryś skorzystała z wrózby takiej wlasnie w TV to napiszcie opinie co? ciekawa jestem jakie odczucia co do sprawdzalnosci
                • mrgodot Re: kto sie zgłasza do pracy? ;) 02.02.11, 12:53
                  No właśnie Królowo, spróbuj na wizji. Może to twoje przeznaczenie - Gwiazda to TV! smile A tak poważnie - dlaczego nie? Albo może małymi kroczkami, dojrzejesz?
                  Ja oglądam czasami Ezo i parę tarocistek naprawdę robi na mnie wrażenie - Tarocistka Danuta i Joanna Stawińska są świetne. Chciałabym tak znać Tarota jak one.
                  Ten cały Maciej to totalna wtopa - to nie jest Kosmica, to jest Komica i zdania nie zmienię. Dziwię się ludziom, którzy tam dzwonią.

Ja dzwoniłam kiedyś, jakieś dwa lata temu, ale to chyba było w TVN 7. Pani runistka na wizji - znana ale nie pamiętam która - (udało mi się dostać bo późno w nocy było) odpowiedziała mi bardzo rzeczowo i konkretnie, ale ja nie pytałam o przyszłość tylko czy moja decyzja będzie dobra. I okazała się dobra. I fakt, że to co powiedziała to było sedno sprawy.
                  Do Ezo też dzowniłam ale niestety nie dostałam się na wizję. Rozmawiałam z doradcą duchowym i ta pani, której nie znam, rzeczywiście odpowiadała bardzo konkretnie i trafnie. Jak na razie jest tak jak powiedziała. Reszta to już kwestia moich decyzji.
          • krolowa.mieczy Re: kto sie zgłasza do pracy? ;) 02.02.11, 14:23
            Coż, w moim mieście robił sobie reklamę na długo przed występowaniem w Kosmice. Pelno go bylo w lokalnych gazetach i lokalnej tv. Koleżanka moja była u niego 3 lub 4 lata temu to płaciła bodaj 100zł. Ze sprawdzalnością nie wiem, bo nie pytałam jej o to ani ona się nie odzywała.
            Pojawiał sie u nas na szkółce w 2008 - pamiętam go.
            Obecnie mam klientów którzy też byli u niego osobiscie ostatnimi czasy, ale nie przekażę ich opinii. Powiem tylko, ze 15min wróżby kosztuje 100zł, a inna pani zapłaciła 200.
            • asia.33 Re: kto sie zgłasza do pracy? ;) 02.02.11, 14:37
              tak ..rozumiem ale kazdy jest dorosły i skoro zgadza sie na to by tyle zaplacic...jemu to wszystko jedno kto ..ma widac zainteresowanie ,jesli nie ta to inna osoba
              Szczerze mowiac wolałabym dac 200 zl i miec profesjonalna wrozbe niz dac 50 zl i miec cos co sobie sam moge powiedziec.
              Nie raz wrozba jest opozniona w czasie i osoba jest rozczarowan po np roku i sadzi ze to sie juz nie wydarzy. Tak jak pislam zrobily na mniewrazenie wrozka Danuta w poniedzialek 31stycznie byla na TVN ... mowila cos o krolowej monet w parterskim.."ze to kobieta trzymajaca łape na kims-taka wlascicielka czyja"s - i kurcze tu bym sie zgodziła
              • krolowa.mieczy Re: kto sie zgłasza do pracy? ;) 02.02.11, 14:45
                asia.33 napisała:

> tak ..rozumiem ale kazdy jest dorosły i skoro zgadza sie na to by tyle zaplacic
                > ...jemu to wszystko jedno kto ..ma widac zainteresowanie ,jesli nie ta to inna
                > osoba

To chyba normalne.

> Szczerze mowiac wolałabym dac 200 zl i miec profesjonalna wrozbe niz dac 50 zl
                > i miec cos co sobie sam moge powiedziec.

To może poszukaj na forach osób, które były osobiście u niego i porozmawiaj z nimi. Albo umów się, to będziesz miej info z pierwszej ręki.

> Nie raz wrozba jest opozniona w czasie i osoba jest rozczarowan po np roku i sa
                > dzi ze to sie juz nie wydarzy. Tak jak pislam zrobily na mniewrazenie wrozka Da
                > nuta w poniedzialek 31stycznie byla na TVN ... mowila cos o krolowej mone
                > ]t w parterskim.."ze to kobieta trzymajaca łape na kims-taka wlascicielka czyja
                > "s - i kurcze tu bym sie zgodziła

A nie rozumiem? To do mnie o tej karcie?
                • asia.33 Re: kto sie zgłasza do pracy? ;) 02.02.11, 14:56
                  nie skad..o krolowej monet napislam bo odkrylam wlasnie ze moze miec takie znaczenie i jakies olsnienie to bylo..powiedzila tak o krolowej monet wrozka danuta w jakims rozkladzie parterskim

co do wrozow i wrozek..nie testuje juz..ostatnio bylam u wrozki (przez tel) chyba ponad rok temu i nie szukam nowych bo to zazwyczaj nie jest dobra droga - nacieam sie strasznie 2 lata temu na wrozke na allegro za 70zl dostalam tekst ok 6 linijek napisane wymyslnym drukiem na zielono ze trzeba miec nadzieje ittp ..sama wrozba byla nic nie warta nawet kart pewnie nie kladal...odczekalm chwilke i chcialm dac komentarz ..niestey owa wrozka uzgodnila z allegro ze niestey zakazuje komantarzy - taka dostalam odpowiedz z zapytaniem ..czy ze juz nie mozliwy komentarz ..a jka mam ocenic wrozbe skoro by uznac ja za trafiona nalezy odczekac az sie spelni ..wiec czeklam a jak chcialm napisac komentarz to okazlo sie ze juz ne mozna wink
                  • ma_ewa01 Re: kto sie zgłasza do pracy? ;) 02.02.11, 16:19
                    Oglądałam kiedyś Tarocistkę Danutę na żywo w Ezotv i faktycznie to osoba z ogromną wiedzą i nie tylko z tarota. Lubiłam też wróżkę Anię i kilka innych osób na prawdę całkiem do rzeczy.
                    Wcale nie mam do nich tak negatywnego stosunku. Wiadomo, telewizja ma swoje prawa i jest czym innym niż seans w zacisznym gabineciku, ale chyba też jest potrzebna taka forma, bo ludzie jednak dzwonią...
                    Msmile
                    • lilka107 Re: kto sie zgłasza do pracy? ;) 02.02.11, 16:44
                      ezotv jest w porządku, wiadomo ze telewizja wiec nie moga osobie poswiecic poł godz na wróżbę, ale jak na warunki telewizyjne robią to rzetelnie, w przeciwienstwie do kosmici, na temat której się nie wypowiem bo szkoda mi moich słow.
                      z ezo mozna się bardzo wielu rzeczy nauczyc, dowiedziec, na przerozne ezoteryczne tematy, z numerologią polecałabym ostrożność, bo panie z ezo namiętnie lansują sposób liczenia, który jest co najmniej dyskusyjny..
                      • zainteresowany1977 Re: kto sie zgłasza do pracy? ;) 02.02.11, 16:52
                        Danuta wymiata.
                        • mrgodot Re: kto sie zgłasza do pracy? ;) 03.02.11, 15:47
                          A tak a propos wróżek, to powiem wam, że ja kiedyś, chyba w 2006r. albo nawet 2005, znalazłam wróżkę na Alllegro, która brała chyba 20-25 złotych za wróżbę. Wtedy jeszcze nmój Tarot leżał odstawiony w zakamarkach komody i czkeał aż do niego wrócę.
                          I powiem wam, że to co mi ta wróżka napisała na maila było absolutnym strzałem w 10-tkę. Wszystko się sprawdziło i to była wróżba na dalszą przyszłość. Potem o niej zapomniałam i przypomniałam sobie kiedy to się zaczęło realizować. Niestety przy okazji popełniłam parę własnych błędów, ale to już moja wina co świadczy o tym, że jednak nasze czyny moga delikatnie, lub mniej delikatnie zmienić los. Jakbym wiedziała, że to się sprawdzi to bym sobie tę wróżbę wtedy powiesiłą na ścianie i codziennie sprawdzała smile
                          Czyli jednak można wróżyć dobrze za 25 PLN. A byłam też u takiej wróżki za 200-300 i nic się nie sprawdziło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka