Dodaj do ulubionych

Piszcie talie jakie stosujecie w rozkładach

05.02.11, 06:06
Mało kto to robi, a wiadomo, że wiele z was ma różne talie, często po kilka. Skąd mam wiedzieć, według jakich kart interpretować? Nie podajecie, więc jadę według RW.
Obserwuj wątek
    • 2bieguny Re: Piszcie talie jakie stosujecie w rozkładach 05.02.11, 08:13
      ja mam w stopce na stałe!
    • misboaa RW 05.02.11, 08:55
      Czasami podaję, szczególnie w zagadkach. Wróżę tylko nią i mam takie głupie przeświadczenie, że wszyscy już wiedzą więc zapominam dodać big_grin
    • ma_ewa01 Lo Scarabeo, Secret 05.02.11, 09:23
      Zaczynałam od RW, ale już się trochę zniszczył i obrazki przestały mi wystarczać. Potem było kikka innych talii, ale one raczej kolekcjonersko w szufladzie leżą. Przypasował mi Lo scarabeo - oparty mocno na RW, lecz mający mniej kiczowatą grafikę. Obrazki są śliczne i wymowne, może trochę zbyt ładne, ale przyjemnie się wróży. A ostatnio, nie uwierzycie, dostałam Secret Tarot od prawdziwej wróżki...Oto no:
      ctaroteca.multiply.com/photos/album/91/Secret
      Msmile
    • algaria Re: Piszcie talie jakie stosujecie w rozkładach 05.02.11, 10:35
      Ja mam pictorial key ale talia dla mnie nie ma znaczenia ja interpretuje karty a nie obrazki -dlatego tak strasznie mi trudno interpretować decameron tarot - który również posiadam
      • ma_ewa01 Re: Piszcie talie jakie stosujecie w rozkładach 05.02.11, 10:57
        Ja mam podobnie, ale teraz jestem na etapie powrotu do obrazków i udaje mi się wyczytać więcej. To interpretowanie kart bez kart to chyba taki internetowy nawyk
        Msmile
        • nielaik Re: Piszcie talie jakie stosujecie w rozkładach 05.02.11, 17:39
          A mnie chodziło o to, żebyście informowali z jakiej talli zrobiliście rozkład na dany problem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka