Dodaj do ulubionych

zabawna zagadka

10.02.11, 10:23
Pies moich rodziców uwielbia lizać pewną rzecz w łazience. Jaką?
4 kijów - znaczenie 4 monet
Dodam, ze rzecz do zdrowych nie należy.
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: zabawna zagadka 10.02.11, 10:34
      Madziu, czy te karty są wybrane z talii celowo, czy losowo?
      Msmile
      • krolowa.mieczy Re: zabawna zagadka 10.02.11, 10:38
        losowo. Zawsze losuję smile
        • 2bieguny Re: zabawna zagadka 10.02.11, 10:58
          tak na pierwszys rzut oka, to miej 4 denary są zupełnie inne, a stawiam na szczotkę do wc, kojarzy mi sie z buławami, urzywany przez wszystkich i nie pozwala brudowi wydostac się na zewnątrz tongue_out
    • zainteresowany1977 Re: zabawna zagadka 10.02.11, 10:58
      Moim zdaniem kładzenie kart na takie rzeczy to strata i energii i czasu, ja bym to nazwał rozproszeniem mocy. Co o tym sądzisz?
      • 2bieguny Re: zabawna zagadka 10.02.11, 11:00
        Hm, nie wiem bo jak opisałam moja golarke do odziezy, Asia bezbłednie trafiła, tylko kart było więcej.
        • algaria Re: zabawna zagadka 10.02.11, 11:07
          mydło, smile
          • krolowa.mieczy Algaria trafiła! 10.02.11, 11:09
            tak, lize namietnie mydło! I nic mu nie jest. Zdrowy, żadnych rozwolnień nie ma ani zatrucia.
            Lubi pić też wodę z mydłem big_grin
      • krolowa.mieczy Re: zabawna zagadka 10.02.11, 11:08
        Nie uważam to za rozproszanie mocy, bo ja w ogóle żadnych szczególnych nie mam. Rozmawiam sobie z tarotem i dzięki temu zdobywam doswiadczenie. Takie drobne sprawy przydaja sie później w wielkich sprawach np. gdy ktoś się pyta gdzie zagubił ważną rzecz lub ktoś zaginął lub cokolwiek innego.
        • zainteresowany1977 Re: zabawna zagadka 10.02.11, 12:28
          I udaje Ci się wskazać miejsce i ta osoba to znajduje?
          • krolowa.mieczy Re: zabawna zagadka 10.02.11, 12:49
            Ja szukam, ja pytam kart, ja znajduję dzięki temu. A co?
            • zainteresowany1977 Re: 10.02.11, 13:59
              A nic, jak zawsze podstępnie węszę i podkładam miny smile, a tak na serio to po prostu mam wątpliwości co do skuteczności określania rodzaju rzeczy przez karty i liczyłem że paranaukowo będziesz umiała uzasadnić wróżb takich użyteczność.
              • algaria Re: 10.02.11, 14:18
                znów wygrałam big_grin tongue_out
                Zet nie czepiaj się ja też często rozmawiam z kartami i pytam o "głupotki" to też uczy
                • zainteresowany1977 Re: 10.02.11, 14:31
                  Moim zdaniem to nie uczy tego czego powinno uczyć, ale ja jestem racjonalista smile
              • krolowa.mieczy Re: 10.02.11, 16:10
                Wychodzę z założenia, ze aby poznać zasady statystyki najpierw trzeba zrozumieć ułamki i znajdować wspólny mianownik oraz rozwiązywać zadania z jedną niewiadomą.
                wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka