Dodaj do ulubionych

Przyszłość

16.02.11, 19:55
przyszłosc = 4 puch + 8 puch + Krol Kijow(R.kijow, 6 mieczy)
Fragment Coilowego partnerskiego dla mnie. Zadałam pytanie w tamtym wątku, ale pomyslalam ze zaloze nowy, bo pytanie moze zginac w tłumie
Ciekawi mnie czy wg kart wyżej moze byc juz koniec znajomosci bez zadnego kontaktu. Takie Good bye-każdy idzie w inna strone?
Partnerski miesiac temu, kontaktu zerosmile
Obserwuj wątek
    • czu-jka Re: Przyszłość 16.02.11, 20:00
      Może moja interpretacja, bo wydaje mi się, ze Ja nie odezwe sie. Czuje sie obrazona/skrzywdzona, a po troche wsciekla i rozzalona. Nie wierze, zeby sie odezwal, chyba, ze na jakies swieta, albo przez pomylke.
      Czy moze to znaczyc, ze poprostu jako Król Kijowy obroce sie na piecie i pojde, bede miala w d..pie, bez kontaktu i juz?
    • lilka107 Re: Przyszłość 16.02.11, 20:43
      jest jego odejście, ale czy na zawsze, niekoniecznie musi tak byc, moze byc kontakt np. za rok, a tego te karty mogły juz nie ująć. a on moze gdzieś wyjedzie...? (rycerz buł+6 mieczy)
      • czu-jka Re: Przyszłość 16.02.11, 20:47
        Rozumiem, ale myślałam raczej o jakimś bliższym i zaplanowanym kontakciesmile
        Tak na ulicy to zawsze można na kogoś wpaśćsmile.
        • lilka107 Re: Przyszłość 16.02.11, 20:49
          no to tego raczej nie ma w tych kartach, on działa w innym kierunku 8puch + krol bulaw
          • czu-jka Re: Przyszłość 16.02.11, 20:51
            Czyli jednak brak kontaktu i D..pasmile bez wyjaśnień.
          • lilka107 Re: Przyszłość 16.02.11, 20:53
            wiesz, teraz gdy ponownie spojrzalam na te karty, pomysłam ze ten król to moze byc też inny mezczyzna, jaki się u Ciebie pojawi, często figury w partnerskim oznaczają osoby trzecie
            • czu-jka Re: Przyszłość 16.02.11, 20:56
              Jak narazie to mało prawdopodobne. Chyba już mam dosyć facetów, od których dostaje w kość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka