Dodaj do ulubionych

jak znaleźć? 5 Puch

06.03.11, 15:04
Wklejam całość, ale najbardziej nie wiem co począć z 5 Pucharów

1. ja - 8 Pucharów
cała prawda. Dziobię pracowicie nie to co powinnam, ale też mozolnie szukam lepszej drogi dla siebie

2. Najlepsza praca dla mnie -Świat (Pustelnik, Sąd)
w innym miejscu? Samodzielna? To czego się nauczyłam wcześniej?

3. Jak ją znaleźć - 5 Pucharów (Siła, 10 Pucharów)
?
Obserwuj wątek
    • 17sadowy Re: jak znaleźć? 5 Puch 06.03.11, 16:15

1. ja - 8 Pucharów
      cała prawda. Dziobię pracowicie nie to co powinnam, ale też mozolnie szukam lepszej drogi dla siebie

Myślisz o zmianie, żeby zostawić to co masz w chol... i ruszyć w swoją drogęsmile

2. Najlepsza praca dla mnie - Świat (Pustelnik, Sąd)

Chrzanowska sugeruje biznes związany z elektroniką lub z zagranicą (linie lotnicze, firma importowa). Powiedziałabym że praca poza miejscem zamieszkania, może zagranicą, może w innym mieście (Świecie), bo za tym stoi samotność, izolacja Pustelnika i zmiany w rodzinie Sąd. W ogóle ciekawe karty Ci wyszły same Wielkie Arkana sprawa jest ważna, co?

3. Jak ją znaleźć - 5 Pucharów (Siła, 10 Pucharów) - zrewidować relacje z ludźmi, jesteś silna, masz szansę znaleźć pracę dzięki pomocy kogoś z rodziny lub nawet przyjaciół.

Zauważ że wszystkie te podstawowe karty (8 kielichów, Świat, 5 kielichów) to karty bramy.
      Pozdrawiam

• lukrusia Re: jak znaleźć? 5 Puch 06.03.11, 17:43
        a - 8 Pucharów
        Już te emocje sobie podskaują .Męczysz się w obecnej pracy możliwe , że te emocje są wymuszone przez kogoś .
        Ale też chciała byś zmiany pracy , na cos nowego co by dało ci zadowolenie.

Taka , która dała by ci zadowolenie w środku wiesz co by to sprawiło abyś poczuła sie spełniona .Pustelnik musisz szukać , przeglądac strony internetowe, ogłoszenia ale i patrzec na własne odczucia bo one wiele powiedzą .Swiat poszukać dalej niż twoje miejsce zamieszkania .

Pozbyć się poczucia żalu -iwierzyć w siebie i wyjsc naprzeciwko swoim pragnieniom.
      • misboaa Re: jak znaleźć? 5 Puch 07.03.11, 11:58
        17sadowy napisała:

> 1. ja - 8 Pucharów
        > Myślisz o zmianie, żeby zostawić to co masz w chol... i ruszyć w swoją drogęsmile
        >
        > 2. Najlepsza praca dla mnie - Świat (Pustelnik, Sąd)
        >
        > Chrzanowska sugeruje biznes związany z elektroniką lub z zagranicą (linie lotni
        > cze, firma importowa). Powiedziałabym że praca poza miejscem zamieszkania, może
        > zagranicą, może w innym mieście (Świecie), bo za tym stoi samotność, izolacja
        > Pustelnika i zmiany w rodzinie Sąd. W ogóle ciekawe karty Ci wyszły same Wielki
        > e Arkana sprawa jest ważna, co?

Jest najważniejsza! /a zmiany w rodzinie wręcz porządane tongue_out Wszystko się zgadza smile
        To ciekawe i jakby oczywiste, że Świat jest elektroniką

>
        > 3. Jak ją znaleźć - 5 Pucharów (Siła, 10 Pucharów) - zrewidować relacje z ludźm
        > i, jesteś silna, masz szansę znaleźć pracę dzięki pomocy kogoś z rodziny lub na
        > wet przyjaciół.
        rodzina mi napewno nie pomoże, na przyjaciół też specjalnie nie liczę, to musiał by być przypadek, ale mnie też zaskoczyła 10 Puch.
        >
        > Zauważ że wszystkie te podstawowe karty (8 kielichów, Świat, 5 kielichów) to karty bramy.
        Jakoś przeoczyłam 8 Puch. i Świat jako bramy, za to głęboko zastanawiałam się nad 5 Puch, tak, że aż pomyślam, że to musi być zakład pogrzebowy tongue_out
        Karty mocne wyszły bo to cały sens mojego życia.
        Ugrzęzłam, a czort karty rozdaje...
        • 17sadowy Re: jak znaleźć? 5 Puch 07.03.11, 14:12
          Wiesz co teraz tak pomyślałam że na Twój rozkład trzeba popatrzeć inaczej.
          Ty jesteś w 8 pucharów - nie myślisz o zmianie tylko jesteś na drodze ku zmianie albo stoisz przed drzwiami (bramą), za którą jest ta zmiana pracy. Raczej przed nią stoisz i nie możesz jej otworzyć bo blokuje Cię 5 pucharów (czyli jeszcze nie pogodziłaś się wewnętrznie z tym, że to co jest teraz to porażka, musisz zamknąc "teraz:, żeby otworzyć się na "nowe"). Wiesz jak to mówią jedne drzwi się zamykają, a drugie się otwierają. Głęboka prawda jest w tych słowach sama to przerobiłam w swoim życiu kilka razy.
          5 pucharów tłumaczy 10 pucharów - doszłaś już do końca tego czegoś co jest teraz, tylko musisz chcieć to zobaczyćsmile. Wg mnie Ty jesteś w tej Sile - masz wszelkie predyspozycje żeby zamknąć za sobą przeszłość i pogodzić się z nią. Inaczej drzwi pozostaną zamknięte.
          Więc jak znaleźć pracę - zacząć od dokonania zmian w sobie nie w świecie zewnętrznym, bo świat Ci sprzyja.
          A za drzwiami to już sama wiesz jest Świat - zupełnie nowy świat, świat który będzie początkowo dla Ciebie obcy, ale uważam że perspektywa jest. Warto te drzwi otworzyćsmile

Pozdrawiamsmile
    • krolowa.mieczy Re: jak znaleźć? 5 Puch 06.03.11, 17:51
      Miss, a może ty powinnaś rzeczywiście zgranicą poszukać? Nawet nie chodzi o przeprowadzkę ale o np dojeżdżanie. Wiesz, coś jak ci ze Szczecina pracują u dojczów (jeśli masz blisko do granicy).
      ALBO
      szukać pracy w międzynarodowym środowisku, korpo universe...
      Długo nie pociągniesz z ta 8 puch bo za chwilę krew cię zaleje z powodu beznadziejnej sytuacji...
    • nielaik Re: jak znaleźć? 5 Puch 07.03.11, 19:22
      misboaa napisała:

1. ja - 8 Pucharów
      cała prawda. Dziobię pracowicie nie to co powinnam, ale też mozolnie szukam lep
      szej drogi dla siebie

Raczej już masz po kokardę. Tak jakbyś miała ochotę to wszytko rzucić z dnia na dzień i niech się dzieje co chce?

Samodzielna praca, jeżeli w zespole to tym zespołem kierujesz, nadzorujesz, nadajej tempo pracy, sprawdzasz jak się sprawy mają i wracasz do swoich działań. Jesteś na wyższym szczeblu zarządzania. Media, praca w mediach, bo pokazuje się karta Świata i Sąd, który trąbi. Radio myślałaś o tym?

?
      Nie wiem co tu robi 5 kielichów. Klimaty rodzinne, zanjomościowe. Kogoś znasz i on cię poleca, załatiwa pracę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka