Dodaj do ulubionych

prośba o wróżbę

20.01.10, 15:12
Od 3 miesięcy prowadzę sklep z odzieżą outletową. Styczeń jest kiepski zresztą
jak wszędzie. Nie mogę dotrzeć do dobrych importerów czy hurtowników.Jak ich
znaleźć? Czy to co robię ma sens? Czy mogę liczyć na zyski w najbliższym
czasie? Lub czym innym powinnam się zająć? Jestem wypalona i zmęczona i chyba
smutna.Nie mam do kogo gęby otworzyć.
W sercu też zmęczenie.
Proszę o wróżbę. Dziękuję,pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: prośba o wróżbę 20.01.10, 19:01
      Z tymi kontrahentami to dobry pomysł-karty pokazują możliwość zawarcia nowej spółki. Jak ich znaleźć-ogólnie dotrzeć do żródła informacji, ogłoszenia w internecie, gazetach, poprzez kontakty już istniejące. Współpraca sprawdza się w działaniu, czyli należy odpowiednio formuować umowy zabezpieczające interesy.
      Czasem kobietom trudno grać typowo 'po męsku', czyli twardo i bez skrupułów.Początki bywają trudne. Zastanowić się nad jakimiś zmianami , np.: przeprofilowaniem firmy, czyli zróżnicować inaczej asortyment.
      Karty mówią, żeby działać, ze względu na przypadkowe korzystne zbiegi okoliczności. Wiadomo nie od dziś , że szczęście sprzyja aktywnym. Zawsze będą jakieś wzloty i upadki. Nie można spoczywać na laurach.
      W podsumowaniu wyszła dobra karta dla spraw finansowych, jest tylko problem tego rodzaju: czy twoje oczekiwania finansowe nie były nadmierne, w perspektywie początku roku itd. Może też były nie do końca realne i stąd zniechęcenie.
      Pozdrawiam

• anntures Re: prośba o wróżbę 22.01.10, 12:25
        Tak szeroko to Pani opisała. Bardzo dziękuję. Aktywnie poszukuję tych
        importerów. Na razie bez skutku. Nie poddaję się. Może przypadek sprawi, że ich
        znajdę...
        Wczoraj był zły dzień. Nie dogaduję się z partnerem. Wygląda to na nasz koniec.
        Czy możesz sprawdzić co się dzieje, dlaczego to wszystko się dzieje. Martwię się
        bardzo. Może ta sytuacja też mnie zasmuca. Tak bardzo brakuje mi spokoju i uśmiechu.
        Pozdrawiam serdecznie. Dziękuję.
        • wyka_ptasia Re: prośba o wróżbę 22.01.10, 18:45
          Dobrze. Odpowiem jutro.
          Pozdrawiam
        • wyka_ptasia Re: prośba o wróżbę 23.01.10, 19:13
          Witaj,
          karty pokazały na zmiany w sferze uczuć partnera i związku o 180 stopni. Może to tylko kryzys , który należy przetrwać, ponieważ jeśli chodzi o ciebie rada, aby nie podejmować nagłych nieprzemyślanych decyzji,jak również zadbać o swoje sprawy.
          Karty nie pokazały żadnej osoby przy partnerze, jedynie coś nowego w sferze uczuć, ale to zaledwie zalążek, być może to inne emocje, takie , które dzieją się w momentach kryzysowych, kiedy jakieś okoliczności się kończą.
          Pozdrawiam
          • anntures Re: prośba o wróżbę 02.02.10, 13:53
            Witam ponownie.
            Partner faktycznie ma trudny okres w życiu. Zabrano mu coś co bardzo kochał,
            czym żył. Mam nadzieję, że nie stracił tego na zawsze ale to ma się rozstrzygnąć
            5.02. Czy mogę prosić o sprawdzenie jak ta sprawa się zakończy. Czy jest szansa,
            że będzie zadowolony. Czy będzie możliwość do tego wrócić?
            Co znaczy zadbać o swoje sprawy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka