Dodaj do ulubionych

co sadzicie o kartach roerta lichodziejewskiego ?P

12.03.11, 00:12
Czy dobre sa na poczatek ? Czy maja latwy przekaz?
wysylkowa.pl/ks1119461.html
Obserwuj wątek
    • niwa1 Re: co sadzicie o kartach roerta lichodziejewskie 12.03.11, 00:26
      Mam je jako pierwsze i jak dotąd jedyne, symbolika jak RW więc do nauki jak najbardziej
      dobre, poza tym ładna grafika, wyraziste,naturalne kolory, polecamsmile
    • ivana Re: co sadzicie o kartach roerta lichodziejewskie 12.03.11, 08:59
      Bardzo mi sie podobaja, mam wrazenie ze milo i latwo sie z nimi "gada"smile
      • pirankap Re: co sadzicie o kartach roerta lichodziejewskie 12.03.11, 09:10
        ja mam karty traDYCYJNE chya tak sie nazywaja ale trudno mi cos od nich wyciagnac na poczatek jesli chodzi o male arkany a jakie jeszcze polecacie na poczatek ?
        • ivana Re: co sadzicie o kartach roerta lichodziejewskie 12.03.11, 09:18
          Piranko pomysl jaka masz osobowosc, jaki umysl? Czy jestes bardziej romantyczna czy tez logiczna i poukladana? Jesli jestes humanistka wybierz karty z mnostwem szczegolow jesli masz umusl scisly beda do Ciebie przemawiac symbole...Lichodziejski mi sie bardzo podoba..
          • pirankap Re: co sadzicie o kartach roerta lichodziejewskie 12.03.11, 09:24
            hm smile szukam kart takich bardziej bajkowych jesli chodzi o interpretsacje tarot maroon jest fajny smile tylko ze umnie jest problem z kupnem takich kart te co mam to znalazlam po dlugich poszukiwaniach i przejsciu wszystkich ksiegarni jakie byly mozliwe , szukam takich z mnostwem szczegółów zebym nie musiala korzystać z pomocy kartki dodanej do kart smile a zeby karta mogla mi cos podpowiedziec z ilustracji
            • ivana Re: co sadzicie o kartach roerta lichodziejewskie 12.03.11, 10:00
              Tarot Druidow jest piekny i basniowy... duzo z niego mozna wyczytac
              www.ezosfera.pl/sklep/zdjecie_produktu/3710
              • ivana Re: co sadzicie o kartach roerta lichodziejewskie 12.03.11, 10:14
                Piranko nasza Krolowa ma talie Druidow i musze przyznac ze to strzal w 10 . Jest bardzo wymowny..
    • algaria Re: co sadzicie o kartach roerta lichodziejewskie 12.03.11, 09:29
      Mi się bardzo podobają - myślę że są łatwe w przekazach i odbiorze
      • pirankap kupilam:)) 13.03.11, 09:07
        Wiatm znalazlam sklepik ezoteryczny w moim miescie bylo pare tali kart do wyboru pokusilam sie na ta ardzo mi sie spodobala zoaczymy jak z interpretacja jak wy soie z nia radzicie smile
        alejka.pl/pozlacany-tarot.html
        i powiezcie co moge zrobic czy moge mezowi oddac stare karty czy musze je jakos oczyscic najpierw czy lepiej moze nie dawać ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka