Dodaj do ulubionych

Wróżka Hanna

11.06.09, 11:58
Polecam... bo taniutko ;-)

wrozkahanna@o2.pl
można ją złapac też na GG: 9225949

Obserwuj wątek
    • bernadeta876 Re: Wróżka Hanna 11.06.09, 12:12
      na Allegro tez pracuje:

allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13235829
    • neferek Re: Wróżka Hanna 03.09.09, 02:09
      ona jest bardzo fajna:) konkretnie odpowiada i bardzo cieplo, mozna dopytywac sie bez doplacania juz :)
      • wrozkahanna Re: Wróżka Hanna 29.11.09, 12:28
        Dziękuję za miłe słowa :-)

Skontaktować się można ze mną, poprzez email: wrozkahanna@o2.pl lub przez GG:
        10988734

pozdrawiam najserdeczniej...

H.
      • gromczyni12 Re: Wróżka Hanna 07.05.21, 12:09
        Przekochana, super - warto!
    • wrozkahanna Re: Wróżka Hanna 09.12.09, 19:52
      Zapraszam na moje forum:

forum.gazeta.pl/forum/f,94646,Wrozka_Hanna.html
      • wrozkahanna Re: Wróżka Hanna 25.03.10, 16:16
        Nowe Forum: forum.gazeta.pl/forum/f,97042,Wrozka_Hanna_zaprasza_.html
        • issabellita Re: Wróżka Hanna 09.04.10, 08:02
          Pani Hanna? Korzystalam przez allegro. Szczera do bolu i mowi co czyta, bez
          sciemniania i zgodnie z rzeczywistoscia, nie koloryzuje :)
    • wrozkabonita Re: Wróżka Hanna 29.07.10, 01:51
      Witam serdecznie,

Szukasz pomocy lub porady ?
      Jestem tutaj, aby pomagać. Dzięki kartom Tarota jestem w stanie odpowiedzieć
      praktycznie na każde konkretne pytanie. Pomogłam już setkom osób odnaleźć siebie
      i podjąć ważną w ich życiu decyzję.

Moje wróżby pomagają uświadomić ludziom jak dużą mocą dysponują, pytanie tylko
      czy zaufają mi Państwo na tyle, aby się o tym przekonać...

Nie posiadam szklanej kuli, czarnego kota i nie latam na miotle - rozkładam
      karty Tarota i interpretuję je w formie wróżby na przyszłość.
      Tarot od kilku wieków pomaga ludziom w problemach w podejmowaniu dla nich
      kluczowych decyzji. Sama często z niego korzystam, ale przede wszystkim stawiam
      karty osobom na rozstaju życiowych dróg.

Moje wróżby dotyczą najróżniejszych dziedzin życia: miłości, zazdrości,
      finansów, zdrowia, sytuacji rodzinnej, kariery, edukacji oraz spraw codziennych.

Podchodzę wnikliwie do każdego problemu pytającego , nie chcę nikomu
      przypadkowo "podciąć skrzydła" lub zabrać nadzieję.

Nie odpowiem jeśli zapytasz o śmierć, gry losowe, czy zdrowie tutaj radzę
      zasięgnąć porady lekarza. Proszę też o niezadawanie pytań kobietom w ciąży.
      Poza tym możecie pytać o wszystko.

Do rozłożenia kart jest mi potrzebne Twoje imię i data urodzenia oraz jeśli
      pytanie dotyczy innych osób również ich imiona i daty urodzenia.

Wróżbę wykonuję zgodnie z kanonem, do każdej osoby podchodzę indywidualnie,
      każdej osobie poświęcam około godziny czasu aby dogłębnie przeanalizować jej
      problem i doradzić jak ma postąpić aby było to z najlepszą korzyścią dla Niej.
      Proszę również pamiętać o tym, że tarot to nie wyrocznia o naszym życiu
      decydujemy my sami tarot jedynie daje drogowskazy doradza a nie przesądza o
      naszej przyszłości.

Najczęściej i najchętniej stawiam karty wieczorem, wtedy mam ciszę i spokój.

Wszystkich serdecznie pozdrawiam, zapraszam do zadawania pytań moim kartom i
      życzę samych pozytywnych wróżb. Choć niestety nie zawsze takie są ja nie leję
      wody i powiem Ci wprost jak jest co mówią mi karty, to pozwala uprzedzić fakty i
      zmienić bieg spraw dla nas niekorzystnych.

Nie odpowiadam na pytania związane z długością życia , ze spRawami kradzieży i
      podobnymi.

Zapraszam wszystkich szukających porady od kart

Koszt wróżby to 20 zł.

Odpowiem tak dokładnie jak będę mogła, posiłkując się kartami Tarota oraz
      wahadełkiem.

Jeśli moja oferta Cię interesuje, przemyśl dokładnie pytania i napisz je do mnie.

W mailu odpowiem Ci na nie, a także podam moje dane do przelewu.
      Nie musisz płacić wcześniej- wierzę swoim klientom na słowo.

pozdrawiam Cię serdecznie,

Wróżka Bonita

bonita222@op.pl

• issabellita Re: Wróżka Hanna 16.08.10, 12:23
        Tak sie sklada, ze to Forum innej Wrozki... Hanny... Pani Bonito : )
        • issabellita Re: Wróżka Hanna 07.12.13, 13:09
          Aaaa... i i ma inne GG, tamten numer jest zły : 10988734
    • andromeda1a Re: Wróżka Hanna 22.05.14, 10:58
      ostatnio wróżyła mi sara i muszę przyznać ,że wiele się sprawdziło,dodała mi także otuchy, zaproponowała rytuał,jestem ogólnie zadowolona i nieraz skorzystam jeszcze z jej usług. jakby którys/aś z was chciała skorzystać z jej usług to podaję wam do niej kontakt emailowy: kobietamag@interia.pl.
      • issabellita Re: Wróżka Hanna 09.07.14, 18:14
        Znowu ty przeklejaczu??? Konkurencjo???
    • asd44jk Re: Wróżka Hanna 07.08.14, 13:37
      a z jakich kart stawia
    • majusia1234 Re: Wróżka Hanna 11.11.14, 15:15
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, wróży z różnych talii kart i według mnie ma sporą sprawdzalność, adres email do niej to : kobietamag@interia.pl
    • slodziuniazycia Re: Wróżka Hanna 14.11.14, 12:38
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, bardzo wiele wróżb sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • kochammagie Re: Wróżka Hanna 26.11.19, 00:05
      wróżka beata do perfekcji wykonała mi wróżbę miłosną, co jest aż niemożliwe
      czasem do niej dzwonie fajna babka
      można też zamówić wróżbę na maila
      polecam jej stronkę wrozkabeata.pl
    • gromczyni12 Re: Wróżka Hanna 15.02.20, 15:15
      Przepraszam, chyba temat jest o Wrozce Hannie? Panie wrozki przestancie. Osobiscie bardzo polecam Wrozke Hanne, ta z www.wrozkahanna.pl. Pozdrawiam
    • danuta99 Re: Wróżka Hanna 04.04.20, 17:35
      od jakiegoś czasu w internecie dużą piszą o wróżbicie Mateo
      ma stronę wrozbitamateo.pl na której można łatwo i bezpiecznie zamówić wróżbę na email lub zadzwonić o każdej godzinie
      koleżanki z pracy są zaskoczone gdyż jego odpowiedzi są niebywale trafne, jednej wykonał rytuał miłosny i dosłownie 3 dni później były mąż wrócił do domu po zdradzie..jakie jest wasze zdanie wato zapytać faceta czy lepiej wróżki?
    • marika_w Re: Wróżka Hanna 29.09.20, 11:12
      A ja polecam Nela Kat bardzo rzetelna i utalentowana. Byłam u niej na rytuale miłosnym i mi się sprawdziło www.ezoliniawrozby.com/wrozki/wrozka-nela-ket
    • magdasielska Re: Wróżka Hanna 23.10.20, 16:47
      Moim zdaniem z pośród całej tej braży najlepsza jest wróżka Agnieszka, ma wiele pozytywnych opinii, wróży od kilaka nastu lat, można zakupic wróżbę przez internet tu wrozkaagnieszka.pl
      odpowiada szybko i treściwie, można łatwo zrobić płatność bez oczekiwania na konta bankowych i czekania kilka dni..ja mam prawie 40lat i zawsze korzystam z jej usług i nigdy sie nie zawiodłam
      • malgorzata_k9 Re: Wróżka Hanna 12.03.21, 10:09
        Bardzo polecam, konkretna oraz na temat
    • mateuszogr.11 Re: Wróżka Hanna 13.03.21, 09:50
      Jej prawidłowe GG: 10988734 - obecnie. Dzwoniłem do niej dzisiaj. Trafne uwagi, wróżka bardzo miła, wręcz kochana.
      • gromczyni12 Re: Wróżka Hanna 31.03.21, 20:40
        Dzieki Mateusz, wiem kim jestes. Super! Ja tez polecam i bede bronila, jednak zaznaczam, ze ta oryginalna, prawdziwa z www.wrozkahanna.pl. 7 lat wspolpracy! Jestem po darowym rytuale, czuje sie extra :)
    • baja91a Re: Wróżka Hanna 01.04.21, 08:52
      ja wole skorzystać z wróżki Alicji jeżeli chodzi o przyszłość, fajna babeczka do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozki.net/wrozkaonline
      zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie przez internet a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin na email
      • gromczyni12 Re: Wróżka Hanna 02.05.21, 13:40
        Idiotki i dno.

Czy musicie reklamowac siebie beznadziejne wrozki bez strony, bez potwierdzen jak pracujecie, z falszywymi komentarzami? Poczytajcie u niej na stronie jakie ma osiagniecia, ile komentarzy ma wszedzie, z kim wspolpracowala, naet Krzystzof Jackowski potwierdzil jej zdolnosci, ma na to dokument. Same piszecie tutaj, aby zwiesc ludzi i miec klientow. To widac. Temat o czyms innym, a te z nachalnymi reklamami... ze to nie one. Szkoda slow, spadac, bez pozdrowienia. Ps, tylko Wrozka Hanna z oryginalnej strony www.wrozkahanna.pl, tyle
    • onomatopeya12345 Re: Wróżka Hanna 23.05.21, 12:49
      Chcialabym was przestrzec przed wyrzucaniem kasy na wrozki. Ja robilam to za kazdym razem jak mialam jakis wiekszy problem z facetami. Wywalilam mnostwo kasy, zwlaszcza, ze w internecie jest strasznie duzo pozytywnych opinii, ktorych nie da sie zweryfikowac. Ale za to ja jestem w stanie je zweryfikowac po latach. Powiem wam na czym to polega - ktos odkrywa karte tarota i zna jej znaczenie. w zaleznosci od tego gada pozytywne albo negatywne rzeczy. De facto mozna samemu sobie postawic tarota za darmo online - czesto jest tez wytlumaczone znaczenie. Te wszystkie wrozki nie maja rzadnego daru, a wyrastaja w internecie jak grzyby po deszczu. To jest takie zgadywanie, a i pozniej nasza luzna interpretacja "no ale po czesci sie zgodzilo" "a moze gdybym inaczej zrobila, to by sie tak stalo". guzik prawda. Wstyd sie przyznac, ile kasy wydalam. Korzystalam z wrozb od wrozki Ewy (z Poznania), Kryspina, Hanna, Antoniny M, Magdaleny G, zinaidy, vitalissy, samael, beata L, sea, Beata K, Alis. Kiedy po czasie (kilku latach) odezwalam sie, ze wrozby sie nie sprawdzily, dostalam od nich wiele agresywnych i obrazajacych odpowiedzi. Wiele rzeczy nie zgadzalo sie juz od samego poczatku. Dlatego chcialam przestrzec przed wyrzucaniem pieniedzy. Wiem do jakich glupot prowadzi desperacja. Niektore rzeczy ktore uslyszalam pozniej sobie wmawaialam, ze moze nie do konca zrozumialam, albo ze przeciez nie wszystko musi sie zgodzic. JEstem wsciekla, ze wydalam tyle kasy, ale tez, ze tylko jedna z tych ww osob potrafila przeprosic, chciala oddac pieniadze i powiedziala, ze widocznie nie mialysmy polaczenia. Reszta tak jak pisalam zaczela mnie obrazac i oskarzac, wrecz grozic sadem o pomowienia. Poniewaz jak najbardzoej wierze w swiat duchowy, jedyne z czego korzystam to z doradztwa pana, ktory pracuje w kosciele i jest medium - potrafi rozmawiac z duchami. Powiedzial mi kto jest przy mnie, opisal dokladnie rzeczy o tej osobie (jak moglby wiedziec jak ta osoba byla ubrana, dlaczego zmarla, jakie kwiaty byly wokol trumny), wszystkie pytaia, ktore mu do tej pory zadalam sie sprawdzily. Poza tym, ten starszy pan bierze grosze za odpowiedzi na pytania. Potrzebuje pieniedzy na leki i chce pomagac za poldarmo - nie jest sciemniaczem jak ww osoby. Nie robie mu reklamy, tylko chcialam polecic poszukanie kogos, kto potrafi rozmawiac ze zmarlymi, a nie osoby ktore udaja ze czytaja z kart i raz zgadna, raz nie. pozdrawiam (prosze smialo kopiowac moja wiadomosc na inne fora, chcialabym przestrzec innych przed wyrzucaniem pieniedzy w bloto)
      • gromczyni12 Re: Wróżka Hanna 05.07.21, 11:42
        Magdalena Gryckiewicz to Wrozka Hanna idiotko. Nawet nie wiesz o kim piszesz. Szybko cie namierza - one, tyle
    • kasiaasia1212 Re: Wróżka Hanna 23.05.21, 15:01
      Witaj, że malutko? W porządku, każdy ma swoje kategorie myślenia, ale ja uważam, że nie w tym rzecz. Nie wiem skąd Ci się wzięło to GG? Jej numer to: 10988734. Najszybciej odpisuje na emaile, a przynajmniej ja tak mam. Jestem jej stałą klientką. Raz na tydzień się zgłaszam. Czytam Was niewdzięczników i aż usta otwieram z szoku. Po co, co to ma być? Na prawdę jest niewybale dobra. Coś czuję, że należycie do tej niewdzięcznej grupy, która milutka przy usługach, a potem pluje, bo też szkoda im pieniędzy. Smutne. Pozdrawiam
      • onomatopeya12345 Re: Wróżka Hanna 23.05.21, 20:05
        naucz sie pisac po polsku i przestan robic pseudo-reklamy. mi sie u tej "wrozki" nic nie sprawdzilo. te wszystkie osoby ktore wymienilam nie maja rzadnego daru i chce wszystkich przed nimi ostrzec. na pewno lista jest jeszcze dluzsza
    • wydrzewska Re: Wróżka Hanna 02.06.21, 14:44
      dobrawrozka.pl/wrozkahelena/
    • katrynarocka Re: Wróżka Hanna 04.06.21, 17:03
      Chciałam Wam polecić wróżkę Sarę z której usług już od dość dawna korzystam i sprawdzalność zarówno merytoryczna jak i czasowa jest bardzo duża, zostawiam Wam email do niej -kobietamag@interia.pl
      • onomatopeya12345 Re: Wróżka Hanna 05.06.21, 11:03
        a ja chcialam powiedziec zebys spadala ze swoja pseudoreklama dla oszustow. tarota to moge sobie sama za free online postawic a i tak guzik z tego wyjdzie bo to nie dziala. 50-50
        • gromczyni12 Re: Wróżka Hanna 13.06.21, 13:44
          Aha czyli 200 klientow w ciagu miesiaca to spadajaca gwiazda? Spierdalaj trollu...
        • gromczyni12 Re: Wróżka Hanna 13.06.21, 13:45
          Przepraszam to o tej Sarze. Widac, ze reklama. JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM
          • onomatopeya12345 Re: Wróżka Hanna 14.06.21, 20:34
            co, ciezko o uczciwa prace w czasie pandemii? lepiej naciagac naiwnych ludzi?
            jestescie chorzy na tym forum ludzie
    • antygona77a Re: Wróżka Hanna 23.06.21, 21:05
      Korzystam kilka lat z różnych wróżek i różnie to bywało ze sprawdzalnością.
      Postanowiłam zaryzykować u nowej młodej wróżki Hanny dobrawrozka.pl/wrozkahanna . Zakupiłam rytuał miłości i opcje 3 pytań.
      Stał się cud. Po wykonanym rytuale w ten sam dzień zadzwonił do mnie mój były partner na którym mi zależało ale nie chciałam tego po sobie dać odczuć. Spotkał się ze mną i poprosiła abyśmy spróbowali od nowa gdyż zależy mu na rodzinie i chce być zemną do końca życia. Także rytuał z jej strony ma mega moc lub potrafi go dobrze przeprowadzić!! co do 3 pytan 1 się sprawdziło a na pozostałe dwa czekam, dam znac dziewczyny!!
      • onomatopeya12345 Re: Wróżka Hanna 26.06.21, 17:28
        jestescie chorzy ludzie, przestancie reklamowac wrozby i te sciemy dla naiwnych. ja wiem ze jest covid i nie macie kasy ale poszukajcie uczciwej pracy a nie naciagacie pogubionych ludzi. wstyd
      • gromczyni12 Re: Wróżka Hanna 05.07.21, 11:43
        Ta cipa bazuje na wyszukiwaniu, bo prawdziwa i glowna to Wrozka Hanna z wrozkahanna.pl. Debilka, tyle
      • gromczyni12 Re: Wróżka Hanna 05.07.21, 11:46
        Pojebana cipo nie reklamuj siebie. Bazujesz na opiniach WROZKI HANNY - MAGDALENY GRYCKIEWICZ. Wynos sie Jadzia do siebie na ogrodek, spadaj
    • jesiennaa Re: Wróżka Hanna 16.09.21, 16:16
      Jak dla mnie w obecnych czasach gdzie wróżbę można zakupić przez Internet najlepsza jest wróżka Ula! Od kilku lat korzystam z wróżb i mam stały kontakt przez email, zawsze celnie przewiduje ma wysoką sprawdzalność i co najważniejsze bezpieczna płatność po której odpowiada na pytania w ciągu 45minut. Najlepiej wysłać jej pytania następnie je wycenia (wróżba za pytanie około 40-80zł) a po opłacie udziela szybkiej odpowiedzi. Macie stały kontakt z wrózką jej email to: wrozkaula@wp.pl
    • majkiwhite Re: Wróżka Hanna 04.11.22, 16:03
      jak sobie poradzić ?
    • marlenkamlod12 Re: Wróżka Hanna 02.01.23, 12:05
      Ja się trzymam Sary, ostatnio dzwoniłam do niej już 3ci raz i podobnie jak wcześniej udało się umówić na szybki termin, rzeczowa i konkretna,wróżby bardzo trafne opisujące zarówno dziś jak i przyszłość, tel do niej to 784 676 783
    • lolka.fasolka.13 Re: Wróżka Hanna 10.01.23, 15:16
      Polecam wróżkę Dagmarę, jedyny słuszny wybór w dzisiejszych czasach. 514 928 815

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka