agnes1704 11.08.07, 20:53 Wtam, mam pytanie, czy znacie przypadki stosowania run w ciąży. Moja jest zagrozona poronieniem i zastanawiam się, jak mogę sobie pomóc w niestandardowy sposób. Znacie takie przypadki? Jakie runy polecacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frygg Re: Runy w ciąży 11.08.07, 23:30 tradycyjnie Berkano. To runa ochronna, zawsze dobrze działa na donoszenie ciąży, zdrowie nienarodzonego dziecka i kobiety ciężarnej. pomaga także przy porodzie. Odpowiedz Link
krysia17171 Re: Runy w ciąży 12.08.07, 00:14 skrypt na wzmocnienie ciazy BERKANO INGWAZ LAGUZ skrypt na zajscie w ciaze BERKANO INGWAZ FEHU Odpowiedz Link
agnes1704 Re: Runy w ciąży 25.08.07, 23:22 Z całą siłą i wiarą na miarę moich możliwości (ciągłe leżenie) stosowałam runy, spałam z kamieniem w ręku, myślałam, medytowałam...Niestety, nie udało się, teraz nie mogę sie pozbierać... Odpowiedz Link
ifyso Re: Runy w ciąży 27.08.07, 15:35 przykro mi....są niestety wydarznia w naszym zyciu na które nie mamy wpływu...trzymaj sie... Odpowiedz Link
asidoo Re: Runy w ciąży 15.09.07, 22:11 Nie mogłam zajść w ciążę i rysowałam sobie Berkano na brzuchu. Po miesiącu się udało a za dwa tygodnie będę miała syna. Odpowiedz Link