Dodaj do ulubionych

Partnerski dla W

21.03.11, 19:18
Talia Sensual Wicca Tarot, karty proste
www.albideuter.de/html/sensual_wicca.html, karty proste.

xxxxxxxxxxxxxxx ONA - W. xxxxxxxxxxxx ON
1. w mowie xxxx Q monet xxxxx Świat
2. w myśli xxxxxx Rycerz kielichów xxxxx 10 mieczy
3. w sercu xxxxxx as monet xxxxxx 9 buław
4. w czynach xxxxxxx 4 buławy xxxxx 2 buław
5. co wnosi do związku xx Rycerz buław xxxxx 7 buław
6. co łączy te osoby as buław
Przyszłość – 3 miesiące – 3 buławy, Rydwan, król mieczy

Odnoszę wrażenie, że stroną aktywną w tym związku jest W. (rycerz buław), czaruje i uwodzi Pana (rycerz kielichów), pokazuje że jest gotowa na związek (Q denarów).

Pan jest zamknięty (Świat), zdystansowany, jakby lizał rany po jakiś niepowodzeniach (10 mieczy). Próbuje się przystosować do nowej sytuacji - 9 buław, pomału planuje, myśli o W. i zaczyna mu sie podobać - 2 buławy. Nie mniej, jest stroną pasywną - 7 buław.
Znajomość jest w fazie początkowej - as buław, ale ruszy z kopyta - rydwan.
Mam problem, z Królem mieczy - na końcu trzeciego miesiąca. Być może pojawią sie konflikty, nieporozumienia, kłótnie, wymiana zdań.

Co myślicie?
Proszę skorygujcie smile
Obserwuj wątek
    • niwa1 Re: Partnerski dla W 21.03.11, 20:23
      On nie jest gotowy na związek, bardziej na niezobowiązującą znajomość, potrzebuje czasu, spokoju,zbytnie naciski z jej strony i nie pozwalanie na powolny rozwój znajomości spowoduje że on straci ochotę na ciąg dalszy. W tym Rydwanie się namiesza, ona będzie za bardzo naciskać,nadawać bieg tej znajomości, on się wycofa. Tak myślę.
    • ma_ewa01 Re: Partnerski dla W 22.03.11, 07:14
      Pan jeszcze nie gotowy, powoli wraca do życia( Świat), ale nie chce od razu wskakiwać w zobowiązujący związek. Na razie niczego nie obiecuje, nie nazywa i nie określa. Owszem kobitka porusza w nim czułesmile struny , mile łechce jego męskie zmysły( As buław),bo generalnie fajna z niej laseczka i niebiedna ( Q den), ale nic z tego póki co nie wynika. pan jest bierny, nawet rzekłabym obojętny i nieaktywny. Bardzo bierne karty 2 buławy, 7 monet, 9 kijów. Ostro oberwał i chyba jeszcze nie doszedł do siebie ( 10 mieczy). W najlepszym wypadku, ponieważ temperamentny jest ( As buław) mógłby ją przelecieć (Rydwan), a potem selawi ( 3 buławy i Król mieczy).
      Pani liczy na uczucia ( ryc kieli), gotowa już wić przytulne gniazdko (4 kije), bardzo też temperamentna jest i niecierpliwa (Ryc kijów, Rydwan, As kijów)... Ale pan niegotowy i nic z tego raczej nie będzie, chyba, ze ten niezobowiązujący, szybki seks...
      Msmile
    • dobema Re: Partnerski dla W 22.03.11, 18:06
      Dziewczynki, baaaardzo dziękuje... mnie niepokoi ten Król mieczy na końcu, ale w mojej talii, on jest troszkę inny, on pracuje, to nie jest typowy siedzący król. One jest skupiony, srogi....
      www.albideuter.de/html/sensual_wicca_63.html
      Przekażę koleżance smile
      Dzięki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka