pychotka14
02.10.10, 17:46
wyka_ptasia 07.01.10, 11:54 Odpowiedz
"Cześć,
wyszło coś takiego, jakby miały wrócić jakieś dylematy związane z wcześniejszymi okolicznościami. Nie dokonuj pochopnego wyboru, raczej odwołaj się albo do podstaw, wartości, albo kogoś starszego od ciebie i doświadczonego. Widocznie będzie to możliwe, bo rozpocznie się nowy etap, w którym będzie stabilizacja i spokój. Zaznaczył sie wpływ zmiany , zależnej trochę też od losu. Poza tym pokazałaś się jako osoba zakochana z partnerem, a jeśli miałaś kogoś przedtem, to ten będzie bardziej odpowiedni dla ciebie.Przed wami udany związek, tylko nie rozpływaj się w nadmiernych emocjach i analizowaniu wszystkiego przez ich pryzmat.
Gdybyś miała załatwiać sprawy urzędowe - dobrze przygotuj się od strony formalnej.
Od strony finansowej-nie widać jakiegoś załamania, ale w okolicach połowy roku , jakby lekkie przychamowanie dochodów.
Powodzenia"
Droga Pani Ptasiu sprawdziło mi się sporo z Pani wróżby ale mam problem bo strasznie mi się życie poplątało , myślałam że chodzi o mojego ukochanego z którym byłam 3,5 roku bardzo mocno się kochalismy to była wyjątkowa miłośc i plany na przyszłośc , ale niestety rozstaliśmy się

dalej z nim mam kontakt bo się kochamy "jeszcze" , ale czuje że się tak pogubilismy że to się wypala

brakuje mi bardzo go i żeby nie płakac w domu, zaczęłam spotykac się ze znajomymi i poznałam kogoś , kogoś kto zauroczył mnie i przy nim zapominam o tamtym, ale takiej miłości nie można od tak zapomniec i wymazac bo przychodzą chwile kiedy sobie przypominam nasze przeżycia i płacze i niedopuszczam takiej myśli że już nigdy nie mielibyśmy byc razem, aż same mi łzy lecą i jestem taka zagubiona tak się boję popełnic błędu

( naprawdę proszę mi pomóc ja już nie mogę , wolałabym umrzec niż przeżywac to teraz

Nie wiem czy warto bym wpędzała się w lata i była przy nim (ale to nie byłby związek) czy spróbowała od nowa z kimś innym. Podaje dane mój ukochany od lat Hubert 2.09.1986r. , a poznałam teraz Piotrka i dużo z nim rozmawiam 30.11.1985r. , a ja jestem Sylwia 16.09.1986r.
To bardzo ważne bardzo proszę Pani Ptasiu

(
Pozdrawiam i dziękuję
Sylwia