Dodaj do ulubionych

problem z kartą MAG

03.04.11, 23:00
Mam z nia wielki prolem zupelnie nie potrafie jej interpretowac , ta karta sprawia mi wielki prolem .Może napisalibyscie swoje doswiadczeniaz ta karta co , lub kogo oznacza jakich sytuacji mozemy siepo niej spodziewac bylaym wdzieczna P
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: problem z kartą MAG 04.04.11, 08:29
      Ja lubię tę kartę.
      Jest pełna energii działania. Mówi o powodzeniu podjętych starań, dobrym porozumieniu, umiejętności wysławiania się w tym na piśmie, W negatywie może oznaczać kombinatora albo manipulanta. To silna karta, niosąca męską, zdecydowaną energię. Jako przesłanie mówi, że uda Ci się, tylko zacznij działaćsmile. Mag jest pogodny i kontaktowy. Nie jest ponurakiem ani malkontentem.
      Msmile
    • czu-jka Re: problem z kartą MAG 04.04.11, 08:46
      Mag dla mnie jest osobą aktywną, bardzo dobry mówca. Niestety mówi też o osobie, która intensywnie podrywawink.
      • mieszko.l Re: problem z kartą MAG 04.04.11, 10:29
        Oj, zaraz intensywnie... a czy to jego wina, że wciąż wpada na blondynkę z pięknymi, dużymi oczami? Ja tam zawsze go lubilem. Gdyby mu pomóc wzmocnić swoją wolę (XI Moc to jego pięta achillesowa), można by uszczknąć kaweł jego magicznego świata smile
        • zainteresowany1977 Re: problem z kartą MAG 04.04.11, 10:37
          Czy możesz to wyjaśnić? ,,Gdyby mu pomóc wzmocnić swoją wolę (XI Moc to jego pięta achillesowa), można by uszczknąć kaweł jego magicznego świata", nie panimaju smile
          • mieszko.l Re: problem z kartą MAG 04.04.11, 10:52
            To tylko drogowskaz, nie trzeba tego zrozumieć, to trzeba czuć, oczywiście jeśli ma się ku temu chęci smile
            • zainteresowany1977 Re: problem z kartą MAG 04.04.11, 14:37
              Drogowskaz dla kogo i po co? Czucie jest wstępem do zrozumienia, zwłaszcza wtedy kiedy trzeba coś wyjaśnić jak w tym przypadku, więc jak to jest kolego mieszko? smile
              • mieszko.l Re: problem z kartą MAG 04.04.11, 15:46
                Ojejku, tyle pytań... a ja się jeszcze nie zdrzemnąłem smile
        • czu-jka Re: problem z kartą MAG 04.04.11, 14:24
          Oj, zaraz intensywnie... a czy to jego wina, że wciąż wpada na blondynkę z pięk
          > nymi, dużymi oczami?

Już ja nie będę sie wypowiadać, bo to drażliwy temat dla mnie i już Królowa Mieczy chce dojść do głosusmile.
    • zainteresowany1977 Re: problem z kartą MAG 04.04.11, 10:06
      Jak wygląda Twoja karta maga?, wkleisz link?
      • pirankap Re: problem z kartą MAG 04.04.11, 10:27
        pewnie smile tylko ze nie umiem go znalesc na necie wszystkie karty sa a magika nie ma
        Mam Pozłacany Tarot Ciro Marchetti
        • pirankap Re: problem z kartą MAG 04.04.11, 10:30
          api.ning.com/files/2ZSt3K0zOWxpWM0ozbAqUzGkIv-gmbxiaPmxJGNvo2UrC8cTwBiIZWLRq9wiPRQlI-rDFSO1ZYqxPOhFhuyKpZx-v0yanJ2O/8Cards.jpg

mam smile
          • zainteresowany1977 Re: problem z kartą MAG 04.04.11, 10:52
            No i widać mistrza kreacji, ma przymioty, ma siwe włosy i doświadczenie, na karcie dużo symboliki z astrologii, przy prawej ręce buława czyli potencjał do działania, przy lewej ręce miecz czyli potencjał intelektualny, bliżej głowy puchar czyli ,,inteligencja emocjonalna"\umiejętności interpersonalne, najniżej moneta czyli umiejętność przetopienia zdolności w materię (zdobycia materii i panowania nad materią), na dłoniach kolory żółty i czerwony czyli moc jak ze słońca i duża energia, na karcie dominują kolory fioletowy i zielony, ważne są lokalizacje przedmiotów, horyzont (jaka to planeta?, czy dalej to słońce?, jaki to fragment nieba?). Masz do niej książkę?
            • pirankap Re: problem z kartą MAG 04.04.11, 14:14
              Dziekuje wam za wyjasnieniesmile
              i np. chodzi mi o znaczenie danej karty w rozkladzie np pytam sie jaki bede miec dzis dzień?
              i wychodzi mag
              jak mam to rozumiec , dzień pełen niespodzianek? mężczyzna który namiesza?
              czy zdam egzamin?
              mag mam szanse na zdanie go ,za bardzo kombinuje
              czy mnie kocha? mag mezczyzna ten potrafi czarować ale nie ma dobrych intencji, cos ukrywa ?
              cos ciezko mam z tym magiem pisze tak na szybko znalazlam chwile czasu

a zainteresowany mam ksiazke do kart taka sama kupilam razem smile
              prosze o komentarze

• zainteresowany1977 Re: problem z kartą MAG 04.04.11, 14:45
                Moim zdaniem karta dnia to nie jest karta która pokaże jakąś dominantę w ciągu dnia, jak wypadnie mag to moim zdaniem nie znaczy że to dzień pod tytułem dziś mogę wiele zrobić, mam po temu środki i okoliczności, będę skuteczny, przekonywujący czy też będę miał do czynienia z taką osobą - ja obstaję za tymi dla których karta dnia jest kartą którą trzeba szczególnie potraktować zagłębiając się w jej znaczeniach, szlifując znajomość jej symboliki. Nie wyciągam karty dnia, może przez to się nie rozwijam ale ja raczej nie będę tarocistą usługodawcą więc mi na tej pilności aż tak bardzo nie zależy smile
              • zainteresowany1977 Re: problem z kartą MAG 04.04.11, 14:47
                Gdyby mag leżał w rozkładzie jako wynik to moim zdaniem można by się cieszyć gdyby to był rozkład na powodzenie jakiegoś przedsięwzięcia smile
                • zainteresowany1977 Re: problem z kartą MAG 04.04.11, 14:57
                  Z zastrzeżeniem ,,wszystko w Twoich rękach", zależy od Ciebie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka