Dodaj do ulubionych

Wróż z Sosnowca

31.01.09, 13:52
W centrum Sosnowca,koło tzw "patelni", przyjmuje wróż. Bylam tam raz
i nigdy wiecej. Po prostu tragedia. Nie bylam go sprawdzać, ale
potrzebowalam,zeby ktoś obiektywnie postawił mi karty w waznej
sprawie. Facet był zagubiony, nie potrafił zinterpretowac kart, za
to chcial mnie wspierać nizym psycholog, chociaż wyraźnie dalaqm mu
do zrozumienia,że interesuje mnie jego interpretacja układu kart. W
efekcie nic mi nie powiedział, zainkasował 75 zł (nie chcialam się z
nim juz szarpać). Po prostu partactwo roboty! Nie polecam.
Obserwuj wątek
    • euzebiabio Re: Wróż z Sosnowca 01.05.14, 16:43
      ostatnio korzystalam z wróżki sary i jestem zadowolona,wróżby się w większości sprawdziły, zajmuje się także rytuałami. zostawiam wam kontakt do niej -kobietamag@interia.pl
      • beatka12071985 Re: Wróż z Sosnowca 05.04.22, 01:45
        Podasz mi nr tel do p. Sary?
    • klaudyna234 Re: Wróż z Sosnowca 19.05.14, 17:58
      ja ostatnio korzystalam z uslug wrzki sary,wiele mi pomogla, wiele rzeczy udalo mi sie uniknac.jakby co podaje wam do niej kontakt : kobietamag@interia.pl ,szczerze poolecam
    • mariettaetta Re: Wróż z Sosnowca 24.07.14, 16:41
      kilka miesięcy temu korzystałam z usług wróżki sary, wiele spraw się potwierdziło, nie ściemnia i czasem pisze nawet nie najmilsze fakty, natomiast dzięki niej wiele udało mi się zmienić na korzyśc, zostawiam Ci do niej adres : kobietamag@interia.pl
    • slodziuniazycia Re: Wróż z Sosnowca 14.11.14, 12:56
      mogę polecic wam sprawdzona przeze mnie już mnie wróżkę sarę, wszystko mi się sprawdza się,a takze potrafi pomóc w ciężkich chwilach, zostawia, wam adres email do niej :kobietamag@interia.pl ;)
    • jerzy55555 Re: Wróż z Sosnowca 29.04.16, 15:01
      .
    • mariakownacka Re: Wróż z Sosnowca 24.05.16, 15:55
      szczerze polecam wróżkę sarę, zaryzykowałam i zdecydowałam się skorzystać z jej wróżby 2 miesiące temu, wiele spraw już się sprawdziło, dodałą mi też otuchy, email do niej to kobietamag@interia.pl
    • adriankamila Re: Wróż z Sosnowca 13.06.16, 09:31
      polecam wrózkę sarę,sama często korzystam z jej pomocy, wiele mi pomogła, email do niej kobietamag@interia.pl
    • kalinkamia Re: Wróż z Sosnowca 23.06.16, 15:00
      korzystałam ostatnio z wróżki sary, po kilku miesiącach muszę stwierdzić,że jej wróżby są trafne i jest to dobra wróżka, skorzystam z niej pewnie niebawem ;) email do niej kobietamag@interia.pl
    • aniela2525 Re: Wróż z Sosnowca 23.08.16, 12:49
      .
    • martynkaminka Re: Wróż z Sosnowca 22.11.16, 20:12
      mogę polecić Ci wróżkę sarę, skusiłam się na skorzystanie z jej usług i nie mogę powiedzieć złego słowa, nie owijała w bawełnę i bardzo wiele się już sprawdziło, gorąco ją polecam, email do niej to kobietamag@interia.pl polecam;)
    • dsddgdggdgg Re: Wróż z Sosnowca 21.01.17, 10:05
      korzystałam ostatnio z wróżki sary,jej przepowiednie okazały się bardzo trafne, wiele mi pomogła, gorąco polecam -email do niej kobietamag@interia.pl
    • sfgsghhsh Re: Wróż z Sosnowca 25.01.17, 14:35
      mi bardzo wiele pomogła wrózka sara -pomogła mi rozwiązać wiele problemów a jej wróżby okazały się bardzo trafne-wysoka sprawdzalność,gorąco polecam-email do niej kobietamag@interia.pl
    • martusiamila Re: Wróż z Sosnowca 12.02.17, 12:16
      mogę polecić wam wróżkę wg mnie z bardzo wysoką sprawdzalnością-sarę, w przeciągu niespełna 2 miesięcy większość mi się już sprawdziła, email do niej kobietamag@interia.pl, gorąco polecam,naprawdę warto ;)
    • safariduolkja Re: Wróż z Sosnowca 29.10.21, 17:06
      Gorąco polecam wróżkę Sarę, u której ostatnio już po raz 3ci korzystałam z usług, bardzo wysoka sprawdzalność, email do neij - kobietamag@interia.pl polecam ;)
    • mariettazik Re: Wróż z Sosnowca 23.12.21, 21:11
      Korzystając dotychczas z kilku wróżek, najwyżej oceniam wróżkę Sarę szczególnie z względu na precyzję i wysoką sprawdzalność wróżby oraz możliwe szybkie terminy oraz to już mniej istotne ale też miłe tj bardzo dobrą komunikację, email do niej- kobietamag@interia.pl gorąco polecam ;)
    • helkawer123aa Re: Wróż z Sosnowca 27.12.21, 16:50
      Ja od dawno bardo korzystam z usług wróżki Sary i oceniam jej umiejętności bardzo wysoko. Każda wróżba bardzo wysoka sprawdzalność, ostatnio pozytywnie zostałam zaskoczona, gdzie była bardzo duża precyzja nawet co do dnia , email do niej- kobietamag@interia.pl , polecam ;)
    • joplciabuziakkot1 Re: Wróż z Sosnowca 11.01.22, 20:21
      Ja jestem bardzo zadowolona z usług wróżki Sary - miła,konkretna ,nie owija w bawełnę,szybkie terminy a co najważniejsze bardzo duża precyzja obszerna i trafna odpowiedź, gorąco polecam, email do niej - kobietamag@interia.pl
    • romanta12w Re: Wróż z Sosnowca 27.01.22, 16:52
      Moi drodzy, jestem zachwycona umiejętnościami wróżki Sary,od kilku lat korzystam z jej wróżb i jestem bardzo zadowolona,szybkie terminy i duża precyzja, w moim przypadku nawet dzień się potwierdził, gorąco polecam email do niej - kobietamag@interia.pl
    • karolcialukas12 Re: Wróż z Sosnowca 10.02.22, 17:29
      Od dawna korzystam z wróżb u Sary i nie zawiodłam się, bardzo wysoka sprawdzalność, miła, kompetentna, dośc szybko udaje się umówić na termin, nie owija w bawełnę tylko jasno i klarownie opisuje sprawę o nic nie pytając,świetna i rewelacyjna z wielkim darem, gorąco polecam,email do niej -kobietamag@interia.pl
    • martynkajulka11 Re: Wróż z Sosnowca 20.03.22, 15:43
      Niesamowita warta polecenia jest wróżka online Sara, korzystałam już kilka razy z jej porad z polecenia koleżanki,która korzysta z jej wróżb już od dawna i bardzo trafna wróżba opisująca stan obecny bez jakichkolwiek pytań, szybko rzeczowo,merytorycznie, bardzo jestem zadowolona,email do niej-kobietamag@interia.pl;)
    • klaustynkavij1 Re: Wróż z Sosnowca 12.05.22, 20:39
      polecam świetną tarocistkę online Sarę, ostatnio mi wróżyła, nie zadając żadnych pytań, bardzo wiele powiedziała na mój temat ,jestem pod wrażeniem jej zdolności, kontakt szybki i łatwy, można się szybko umówić online,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • judytkaluna12 Re: Wróż z Sosnowca 17.05.22, 20:27
      zachęcona poleceniem skorzystałam z usług wróżki Sary i nie żałuję, bardzo wiele na mój temat mi powiedziała , co pokryło się z rzeczywistością i przyszłość również bardzo wysoka sprawdzalność , bardzo rzetelna i dobra w swoim fachu, email do niej -kobietamag@interia.pl
    • matyldkawitkaj12 Re: Wróż z Sosnowca 28.05.22, 19:30
      Mam wróżkę, z której korzystam co kwartał z koleżanką i bardzo wysoka trafność, zdecydowana większość się sprawdza poza tym miła,komunikatywna,email do niej - kobietamag@interia.pl
    • marokijaweg12 Re: Wróż z Sosnowca 09.06.22, 23:43
      polecam bardzo dobrą,rzetelną wróżkę online-Sarę, kontakt bardzo miły,szybki przede wszystkim rzeczowa ,bardzo wysoka sprawdzalność, szybkie terminy, skorzystam jeszcze zapewne nieraz,gorąco polecam ,email do niej- kobietamag@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka