30.04.11, 16:39
zrobilam rozklad na kolezanke i jej faceta. Z przełozenia: krolowa kijow + 9 pucharow + 3 pucharow.
ONA / ON
w mowie : sad / swiat
w mysli : glupiec / 10 denarow
w sercu: 9 kijow / 10 kijow
w czynach : as kijow / gwiazda
co zamierzaja wobec siebie: 7 mieczy / walet monet
syt. miedzy nimi : krolowa mieczy

Na moje oko - z przelozenia, facet ewidentnie zabawia sie z jakas babka. Kolezanka chcialaby, widac, ze dzialala zeby nawiazac kontakt, ale on chyba zamknal temat. Chyba ma kogos innego...Jak to widzicie ?

Obserwuj wątek
    • misboaa Re: zatem 30.04.11, 16:49
      W sercu 10 Buław to chyba wystarczy za odpowiedź. Do tego dwie królowe, może on ma rodzinę nawet lub bradzo poważną narzeczoną. On swoim zachowaniem daje jej nadzieje, ale nie ma pomysłu/ albo nawet o tym nie myśli/ jak to wprowadzić w życie. Napewno mu się podoba i lubi ją spotkać, ale to chyba wszystko w tym momencie na co go stać.
      • szeltie Re: zatem 30.04.11, 16:59
        ona podejrzewa, ze wyjechal do rodziny, gdyz mial odbierac jakies dokumenty. Ale czy to jest powod, aby zupelnie zniknac ? jak dla mnie , to mogl wrocic do poprzedniej babki lub ma romans ( gwiazda ).
        • misboaa Re: zatem 30.04.11, 17:28
          szeltie napisała:

> ona podejrzewa, ze wyjechal do rodziny, gdyz mial odbierac jakies dokumenty. Al
          > e czy to jest powod, aby zupelnie zniknac ? jak dla mnie , to mogl wrocic do po
          > przedniej babki lub ma romans ( gwiazda ).

Nie wiem czy nie przedobrzę, ale 10Buł może wskazywać, że te dokumenty są dla niego bardzo ważne, o ile nie najważniejze w tym momencie i na tym się skupia, a nie na niej. Mieczowa pomiędzy też może pokazywać zwykłą urzędniczkę, prawniczkę czyli ogół spraw forrmalnych które ona ma teraz na pierwszym miejscu w głowie a nie romanse/choć też dla niego miłe.
          Koleżanka jest bardzo podejżliwa i będzie drążyć temat niewierności. On jej przecież nie odrzuca, ale patrzy na sprawę spokojnie, bez ciśnienia na zasadzie poczekamy, zobaczymy jak sprawy będą się układać.
          Na Gwiazdę patrzę jako kartę skierowaną w jej kierunku. Jest otwarty na koleżankę, ale to nie ten etap gdy się rzuca wszystko co ważne i żyje tylko miłością. Najwazniejsze dla niego w tej chwili to rodzina i papiery/pewnie chodzi o sprawy majątkowe. Z tego powodu ciężko mu przychodzi podtrzymywanie znajomości na takim poziome jakiego oczekiwała by teraz koleżanka.
          Paź i Gwiazda dla mnie to dobry znak. Niech się dziewczyna uzbroi w cierpliwość i nie daje się zwariować smile

ONA / ON
          w mowie : sad / swiat
          w mysli : glupiec / 10 denarow
          w sercu: 9 kijow / 10 kijow
          w czynach : as kijow / gwiazda
          co zamierzaja wobec siebie: 7 mieczy / walet monet
          syt. miedzy nimi : krolowa mieczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka