indi12 30.06.11, 10:25 Śniło mi się dziś że zgubiłam kasę no i mam wydatek. Za co musze zapłacić - MAG - fajnie pokazane. Może ktoś się pokusi zgadnąć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indi12 Re: Zagadka dla chcących 30.06.11, 10:54 Zaraz wyjezdzam do Warszwaki i nie będę miała dostepu do neta do soboty - dam odpowiedz jak wróce Powodzenia P.S obrazek pasuje super (talia RW ) Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: Zagadka dla chcących 30.06.11, 14:42 Nie lubię tych zagadek ale znów się przełamię, najpewniej za prąd i wodę, rzutem na matę czynsz? Odpowiedz Link
asia.33 Re: Zagadka dla chcących 30.06.11, 19:40 mag jest troszke złudny ..i kojarzy mi sie z reklama ..moze wiec za TV musisz niespodziewnaie zaplacic ...popsul sie? Tv to pan z okienka hihihi Mag to tez kupno-sprrzedaz. Odpowiedz Link
algaria Re: Zagadka dla chcących 01.07.11, 15:56 W pierwszej chwili pomyslałam że ksiądz po kolędzie chodził Za wybitą szybę , stół, zbite kieliszki, kwiaty, żarówki lub nowy żyrandol Odpowiedz Link
indi12 Re: Zagadka dla chcących 02.07.11, 20:01 Witajcie - zagadka faktycznie była trudna dzieki za podjete próby - wpisałam ja z premedytacja bo obrazek był tu przekazem przeznaczonym tylko dla mnie. - zapłaciłam za wizytę u stomatologa a konkretnie za aparat ortodontyczny starszego syna. Nasz Stomatolog dokadnie tak wyglada( nawet jest podobny ) jak na karcie stoi przy stole z narzedziami i dyryguje asystentce to jest do zrobienia. Pozdrawiam buziaki Odpowiedz Link