Dodaj do ulubionych

Intencje-Prośba

06.07.11, 14:46
Witajcie
Kilka tygodni temu poznalam faceta. Trudno mi okreslic charakter znajomosci, bo na spotkaniach wydaje sie raczej romansowo, a juz pozniej jest dosyc chlodno.
No i stad moje pytanie. On jest chlodny w stosunku do mnie, nie dąży do częstych spotkań. Na samych spotkaniach jest bardzo miło i wydaje się, ze sytuacja powinna się rozwijać.
Chciałabym spytać Jakie on ma intencje wobec mnie? / Czy widzi we mnie kandydatkę na parterkę? Czy tylko osobę towarzyszącą na samotne wieczory?
Miałam już o to nie pytać, ale sytuacja mi trochę ciąży i nic już nie rozumiem. Mam wrażenie, że nie wiadomo w którą stronę iść.
Jakby ktoś chciał, bardzo proszę.
Obserwuj wątek
    • nielaik Re: Intencje-Prośba 22.07.11, 15:38
      78 drzwi
      Jakie ma intencje mężczyzna, z którym się spotyka Czu-jka?
      S mężczyzny-Słońce
      1. Ogólna atmosfera otaczająca daną osobę lub sprawę-2 mieczy
      2. Zewnętrzne wpływy, pozytywne lub negatywne przeszkadzające lub pomagające w rozwoju wypadków-Diabeł
      3. Cele, ideały, prawdopodony rezultat działań-5 buław(-)
      4. Podstawa obecnej sytuacji, dotychczasowy rozwój wypadków-5denarów(-)
      5. Wpływy, które właśnie mijają, to jest za nami-5 kielichów(-)
      6. To jest przed nami, możliwy rozwój wypadków-3 mieczy
      7. To jest on sam, jego stosunek do sprawy-As Kielichów(-)
      8. Otoczenie, wpływy otoczenia na sprawę-8 kielichów(-)
      9. Marzenia, oczekiwania, dążenia, cele, nadzieje-Król Mieczy
      10. Wynik, rezultat-Umiarkowanie

Nie romas, związek, a schłodzenie znajomości, nie widzi cię jako parnterki, kobiety na coś mniej poważniejszego. Chce żeby znajomość przeszła w Umiarkowanie, czyli na ulicy cześć, cześć, albo co u ciebie słychać w sprawach i nic więcej. Może chętnie ciebie wysłuchiwał, dawał rady, a do tego puszczał zachęcająco oko (Diabeł) ale poza tym nie widać aby chciał się zaangażować, czy ogólnie był zaintereswoany.
      Nie rozmawiałaś z nim czasem o swoich problemach?
      Ja tu widzę jakąś nierówność. Jedna osoba coś mówi, zwierza się i jej obraz to jestem w tarpatach, po przejściach, druga osoba z kolei to silne męskie ramię (zakładam, że to jednak chodzi o mężczyznę), które służy pomocą.
      Tak jakby czuł się czymś obarczony, albo oczekiwał zupełnie czegoś innego. W ten sposób to nazwę dużo musiał by przejść, zainwestować, aby zmienić zaistniały stan rzeczy.
      Mężczyzna ma sygnifikator Słońca, a w kartach jest szaro, pesymistycznie.
      Wniosek jest taki: albo szuka czegoś pozytywniejszego, nie zaiskrzyło naprawdę między wami (z jego strony), chciał sie tylko zabawić. Karta Król Mieczy, 3 mieczy, Diabeł. Wszytkie trzy z motywem świadomego, celowego działania, bycie nad kimś, jest tutaj przewaga, dwie ostatnie to pociąganie za sznureczki, manipulacja. Także uważaj na tego pana. 8 kielichów (-) otoczenie jeszcze o nim przez jakiś czase nie zampomni, będzie wracać myślami. 5 otaczające centrum, symbol penagramu na karcie Diabła. Ciekawy motyw do rozgryzienia. W rytuale brały udział trzy żywioły: ogień, woda, ziemia. On mógłbyć mniej zaangażowany od kobiety, w coś ją świadomie (Słońce) wepchnął (Diabeł).
      5 kielichów (-) odczytuję jako brak zainteresowania, można powiedzieć, że twoja osoba już go tak nie porusza, albo zagrał na nucie 5 kielichów.
      5 buław nie rywaliuje z nikim, nie chce mu się zdobywać osoby, 5 denarów miał inne oczekiwania co do twojej osoby, druga sprawa, mógł ci tylko pomagać. A druga interpretacja jest taka: CZY on od ciebie nie otrzymał jakieś pomocy, czegoś nie wysępił?
      As Kielichów (-) od samego początku nie było w nim zainteresowania, w tym sensie, że nie ma początku motyli w brzuchu, czegoś takiego poza uwodzeniem.
      Trudno mi się czyta ten rozkład. To Słońce i 5 z Diabłem ciekawe. Nie wygląda na kogoś po przejściach. Zapytam tak, czy to możliwe żeby przed toba grał? Jak zwykle traktować z dystansem wróżbę. Co o tym sądzisz?
      • czu-jka Re: Intencje-Prośba 22.07.11, 15:53
        O dziękuję Nielaiku
        Teraz to on juz pewnie nie ma zadnych intencji. Akurta w dniu kiedy napisałam ten wątek on zerwał ze mną znajomość. Zastanawialam sie czy nie odezwac sie, on nie daje znaku zycia. Nie mamy juz kontaktu i rozklad potwierdza, ze on juz nawet o nim nie mysli.
        Dziękuję, wysle Ci pozniej podziekowanie.
        • czu-jka Re: Intencje-Prośba 22.07.11, 15:54
          A jak sie z nim nie spotykam czy pytanie mozna uznac za zle sformułowane?
      • czu-jka Re: Intencje-Prośba 22.07.11, 17:17
        Dodam jeszcze, ze sprawe opisywalam we wczesniejszych watkach. To ten Pan od roznicy wiary.
        Dodam, ze kilka dni temu stawialam celtycki na te znajomosc i wyszło tak:
        forum.gazeta.pl/forum/w,46867,127144851,127149700,Re_Krol_Pucharow_cd_.html
        Powtorzyla sie 2 mieczy, w oczekiwaniach wyszedl u mnie Rycerz Mieczy. Natomiast w wyniku Król Pucharów.
        Mysle, ze on jest bardzo rozczarowany niezgodnoscia wiary, A Diabel to ewidentnie pociag fizyczny do mnie. Widac, ze nic wiecej odemnie nie chcial, badz nie chce.
        • nielaik Re: Intencje-Prośba 22.07.11, 20:29
          Zakonnica świetnie podsumowała ogólna atmosferęwink Król Mieczy, a tym to ci mogę napisać, że pokazuje mi osoby, do których nijak rozumem nie dotrzesz. To znaczy nie żeby były niekumate, ale tak są przekonane do swojej racji, że ich musi być na wierzchu i koniec. Czarne jest czerwone, a czerwone czarne. Razem ze Słońcem to raczej nie przekonasz go, że oto spotkał idealna kandydatkę.
          • czu-jka Re: Intencje-Prośba 22.07.11, 21:38
            Przekonywac nie zamierzam. Sam powinien byc przekonany. Swoja droga to myslisz, ze 3 mieczy moze swiadczyc, ze bedzie chcial mnie skrzywdzic? Czy raczej sam brak kontaktu bedzie tym 3 mieczy?
            Z tymi racjami to mysle, ze tak wlasnie jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka