Dodaj do ulubionych

6 buław + 8 buław + wisielec - proszę o pomoc

20.07.11, 19:18
Witajcie.

Czekam na kontakt od kogoś. Zadałam konkretne pytanie czy nastąpi to w dniu jutrzejszym - czy jutro odezwie się do mnie.

I nie wiem jak to zinterpretować, dynamiczne buławy, wg mnie wskazywałyby, że tak, ale ten wisielec na końcu ?!
Wciągnięte karty tworzą całość , nie przyporządkowywałam im żadnych pozycji.

Bardzo proszę napiszcie co myślicie, w sumie jutro się wszystko wyjaśni, ale jakoś tak niecierpliwię się...
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: 6 buław + 8 buław + wisielec - proszę o pomoc 20.07.11, 20:52
      Kontakt powinien nastapić. A Wisielec? Długa rozmowa czyli wiszenie na kablach? wink
      • matrix_22 Re: 6 buław + 8 buław + wisielec - proszę o pomoc 20.07.11, 21:00
        He he, dokładnie chodzi właśnie o rozmowę telefoniczną, nie pomyślałam, że tak można interpretować wisielca wink .
        Czekam na ten telefon już od poniedziałku i się doczekać nie mogę, jednocześnie była umowa, że to właśnie ta osoba się odezwie... Tzn odezwać tak czy siak musi bo ma mi do przekazania pewne istotne informacje, kwestia tylko tego czy długo jeszcze będzie mnie trzymać w niepewności wink .

Dziękuję Ci.

Podpytałam jeszcze tak trochę pokrętnie czy jutro zostaną mi przekazane te informacje na które tak czekam i...

Koło Fortuny + Kapłanka + 8 Buław

Wychodzi chyba, że tak, prawda ?
        • krolowa.mieczy Re: 6 buław + 8 buław + wisielec - proszę o pomoc 20.07.11, 21:03
          Tak. Masz jak w banku tą rozmowę!
          I koło i 8 kijów (drugi raz).
          smile
          • matrix_22 Re: 6 buław + 8 buław + wisielec - proszę o pomoc 20.07.11, 21:07
            Dziękuję !

Jutro dam znać co z tego wszystkiego wyszło wink .

Niecierpliwię się okropnie.
            • asia.33 Re: 6 buław + 8 buław + wisielec - proszę o pomoc 20.07.11, 21:14
              8 kiji zawsze mi pokazuje rozm telefoniczna , w ktorej jest jakies ponaglenie , zaskoczenie..np spisz a tu odzywa sie o 6 rano...albo masz wlasnie maske odzywke na włosach ktora trzyma sie 30minut a tu ktos dzowni ze za 5 minut jest pod drzwiami ..jakis pospiesz i szybkosc tu jest...zaobserwuj czy bedzie taki element zaskoczenia lub koniecznego pospiechu
    • matrix_22 Re: 6 buław + 8 buław + wisielec - proszę o pomoc 20.07.11, 21:39
      Dobrze zwrócę na to uwagę. Ciekawe czy się sprawdzi...
      • matrix_22 Re: 6 buław + 8 buław + wisielec - proszę o pomoc 21.07.11, 11:20
        Był telefon ! big_grin Z dobrymi wiadomościami smile .
        • indi12 Re: 6 buław + 8 buław + wisielec - proszę o pomoc 21.07.11, 11:44
          A element zaskoczenia o który pytała Asia? Też był ?
          • matrix_22 Re: 6 buław + 8 buław + wisielec - proszę o pomoc 21.07.11, 11:48
            Hmm. Może tylko taki, że sama godzina telefonu mnie zdziwiła, spodziewałam się go raczej w godzinach wieczornych. I nie było to też długie wiszenie na kablu - szybka, konkretna rozmowa z bardzo dobrą informacją smile .
            • asia.33 Re: 6 buław + 8 buław + wisielec - proszę o pomoc 21.07.11, 12:01
              suuuuuuuuuper smile
        • krolowa.mieczy Re: 6 buław + 8 buław + wisielec - proszę o pomoc 21.07.11, 12:35
          O! Super! smile
          To czego dotyczył Wisielec? Może konsekwencji tych wiadomosci? Jakieś długotrwałe efekty?
          • matrix_22 Re: 6 buław + 8 buław + wisielec - proszę o pomoc 21.07.11, 12:52
            Myślę, że odnosi się do tego, że dzięki temu, że efekt rozmowy jest pozytywny nie ma konieczności aktualnie potrzeby kontaktowania się ponownie.

Ta rozmowa dotyczyła wyników pewnych badań smile .
            • indi12 Re: 6 buław + 8 buław + wisielec - proszę o pomoc 21.07.11, 12:58
              Matrix_22 -u, przepraszam że jestem taka dociekliwa , ( nie musisz odpowiadac bo pytanie dotyczy zdrowia) ale czy to nie chodzi przypadkiem o jakies wyniki i stan zdrowia ? czyli jest ok ale całosc w zawieszeniu do następnych badań kontrolnych ?
          • indi12 Re: 6 buław + 8 buław + wisielec - proszę o pomoc 21.07.11, 12:56
            Tez jestem ciekawa , co ten Wisielec tam robił a jaka to talia ?
            Chyba że należy go odczytywać jako konsekwencje tej wiadomości? Często mi wychodzi jak mam złozyć "ofiarę " i cos dla kogoś lub czegoś poswięcić , moze to o to chodzi że aby iść swoją ścieżką dalej, musimy zatrzymać się i złożyć coś w ofierze. Zrezygnować z czegoś , do czego byliśmy wcześniej bardzo przywiązani?
            • matrix_22 Re: 6 buław + 8 buław + wisielec - proszę o pomoc 21.07.11, 13:14
              Tak dokładnie, badania kontrolne będą za miesiąc. To nie dotyczy bezpośrednio mnie, ale ja jestem odpowiedzialna za przyjmowanie i odbieranie tych wyników i to ze mną się ta osoba kontaktuje. Jedne wyniki wyszły złe i zostało wprowadzone leczenie, to było tydzień temu, było robione inne badanie dotyczące innego narządu i właśnie na ten wynik czekałam w napięciu od poniedziałku.
              I wynik jest jak najbardziej pozytywny i nie trzeba wdrażać leczenia. Może o tym właśnie mówił wisielec ?
              • indi12 Re: 6 buław + 8 buław + wisielec - proszę o pomoc 21.07.11, 13:19
                No to mamy go!smile
                Na pewno będzie wszystko ok, ale Wisielec pokazał jednak pewne zawieszenie.
    • matrix_22 10 denarów 21.07.11, 18:42
      Już wiem, czego może dotyczyć to zaskoczenie o którym pisała Asia - otóż dostałam drugi telefon którego się nie spodziewałam.
      Mówiono o kolejnym badaniu, o takim które można zrobić, żeby coś jeszcze sprawdzić, niby było to wspomniane jako coś dodatkowego... wiąże się z pewnymi kosztami ( nie jest to jakieś bardzo, bardzo drogie badanie, ale trzeba za nie zapłacić ). Jednak wiąże się ze stresem dla badającego. Mam nadzieje, że to co opisuję jest w miarę zrozumiałe, wybaczcie ale nie chciałabym się zagłębiać w szczegóły. I ze względu na ten stres zastanawiam się czy się na to decydować. Tak jak wspomniałam już wcześniej to nie ja jestem bezpośrednim obiektem tych badań, ale także w nich uczestniczę.

Zapytałam i postanowiłam, że wyciągnę tylko jedną kartę i spojrzę na przełożenie.

Wyciągnęłam 10 denarów, a w przełożeniu były 2 kielichy.

Kurcze no i nie wiem... Zupełnie straciłam obiektywizm, a trzeba szybko decydować, bo jest szansa, że już jutro to badanie by się odbyło.

Błagam zerknijcie !

• indi12 Re: 10 denarów 21.07.11, 21:48
        A dokładnie to o co zapytałaś- konkretnie jak brzmiało pytanie?
        • matrix_22 Re: 10 denarów 21.07.11, 21:53
          Czy powinnyśmy jechać jutro na to badanie - tak konkretnie brzmiało pytanie.
          • indi12 Re: 10 denarów 21.07.11, 22:09
            Hej!smile
            Ciężki temat , nie lubię stawić kart ani pisać interpretacji jesli chodzi o zdrowie , ale miom ( i podkreslam ) tylko miom zdaniem tak . Dwójka mówi o górowaniu emocji nad rozumem ,
            takich szlejących , trzeba sluchać się wewnetrzych głosów , a 10 wskazuje że, to jakies badanie - albo bardzo rzadko wykonywane , albo metoda jakaś z pogranicza medycyny niekonwencjonalnej.
            poczekaj może jeszcze ktoś sie wypowie ja tylko skromny uczeń , i nie wiem nawet czy powinam coś pisać
            • matrix_22 Re: 10 denarów 21.07.11, 22:18
              Hm badanie jest jak najbardziej konwencjonalne, żaden wydziw, tylko kwestia tego typu czy ono na tym etapie jest potrzebne - a będzie wiązało się ze stresem badanej , no i moim również . Kwestie finansów pomijam, bo nie o to tu chodzi.
              • asia.33 Re: 10 denarów 21.07.11, 22:29
                ja wyjelam karty na to pytanie i mam

smierc, 4mi, 10monet ( suma 5 papiez)
                i powiem tak to badanie jest potrzebne , duzo moze zmienic suma jako papiez to madrosc pochodzaca z góry, autorytet moze byc wiec źródlem wiedzy dla was duzo wniesc . Papiez to specjalista w danej dziedzinie czesto wlasnie lekarz wiec napisze ze jechac !Podwójnie pokazal sie szpital i w 4mi i w papiezu ja jestem na tak
                • matrix_22 Re: 10 denarów 21.07.11, 22:49
                  Asiu dziękuję serdecznie. Wyślę niebawem "zapłatę" na maila . Co prawda szpital póki co nam nie zagraża, ale rzeczywiście jak wiadomo badanie będzie wykonywane w pewnej hmm przychodni. Czyli albo jutro albo najpóźniej w poniedziałek pojedziemy ! To ogólnie jest takie hmm dziwne, bo badania były robione przy okazji, nikt nie spodziewał się, że taki właśnie będzie ich wynik ... na razie leczymy - jedno, zobaczymy co będzie dalej. Niby samopoczucie jest ok, a jednak badania mówią same za siebie... A kolejne badania to stres i nerwy. Dziękuję raz jeszcze. Najpóźniej w poniedziałek wieczorem dam znać co i jak. smile
                  • asia.33 Re: 10 denarów 21.07.11, 23:09
                    4mi to karta szpitali ale nie ma osobnej karty na przychodnie ..ona ma takie ogolne znaczenie wiec na tej podsatawie tak napislam.
                    • matrix_22 Re: 10 denarów 21.07.11, 23:16
                      Oczywiście rozumiem smile . Zresztą to miejsce i tak ciężko byłoby precyzyjnie opisać i nazwać bo to coś między przychodnią, a szpitalem właśnie.
                      • matrix_22 Re: 10 denarów 23.07.11, 13:10
                        Pojedziemy na to badanie we wtorek. Choć ja cały czas mam wątpliwości, cały czas się boję, że to będzie tylko kolejny stres, a badanie niczego nowego nie wniesie - bo to tylko takie dodatkowe "coś" , takie na wszelki wypadek. Jeszcze tylko tym zaszkodzę. Ech.
    • coill Re: 6 buław + 8 buław + wisielec - proszę o pomoc 22.07.11, 12:04
      nastapi napewno ale moze sie opóznic. z wisielcem bardzo dzinie bywa..nie wiem jaka to spr ale wisielec moze mowic o stosunku czy pozycji jaka musi przyjac to osoba - nie koniecznie mowic o braku kontaktu. Ale nie lubie gow takich pytanich, bo rak mowi tak raz siakbig_grin czesto opóznia ale nie zawsze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka