Dodaj do ulubionych

Podziękowania

10.08.11, 14:00
Dziękuję wszystkim osobą, które pomagały mi kiedy nagle runął mój świat.. dziekuje za cierpliwosc i przepraszam jeśli kogos uraziłam wypowiedziami lub samym watkiem..
przyszedł czas wyciszenia dla mnie, dla niego.. ja swoje przemysle, on swoje.. a co z tego kiedys bedzie?! zycie pokaze..
ja wiem, że kocham go bardzo, ale jesli sam nie bedzie chciał wrocic to ja nie bede o to prosic a milosc zostanie w serduszku..moze glupio sie zachował, ale wczesniej bylo w porzadku, moze miał powod , moze nie.. niech los sam decyduje co z nami bedzie...
jeszcze raz dziekuje, bo bardzo mi pomogliscie swoimi komentarzami i opowiadaniami o zyciu, DZIEKUJE
Obserwuj wątek
    • olgab4 Re: Podziękowania 11.08.11, 21:03
      Do usług moja droga smile Każdy z nas chyba wie, jak bolą zawody miłosne, to takie ludzkie.
      Pozbierasz się kochana, daj sobie jeszcze chwilę, na pewno będzie dobrze. No i zostań tu, pisz czasem co słychać.
      Ściskam kiss
      • bronxi Re: Podziękowania 13.08.11, 17:02
        jestem cały czas z wamismile czytam co sie u Was dzieje, bo w interpretacjach nie pomoge niestety bo nie umiem..narazie zaciskam zęby i staram sie radzić sobie.. teraz bede mieć mniej czasu bo czas skonczyc urlop i do pracy sie wybrac a tam zaległosci czekaja.. a ja i Adrian? cisza, milczymy wzajemnie, nie jest łatwo, ale poddałam sie.. jeszcze raz bardzo dziekuje, bo nie wiem jakbym sie nie wygadała przed Wami ile bym jeszcze była nieobecna w świecie żywych tylko żyła bym w jakiejś otchłani..ale miesiąc wycięty z życia nie wiem co robiłam, ani jednej rzeczy z tego miesiaca nie pamietam..
        udanego weekendu życzę wsystkimsmilepozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka