Dodaj do ulubionych

Nowa oferta pracy

04.11.11, 18:59
Witajcie!

Tym razem nie romansowo a przyziemnie. Coś ta Barcelona, na którą kiedyś Algaria stawiała karty nie chce się zmaterializować, natomiast dzisiaj nieoczekiwanie na horyzoncie pojawił się Wiedeń.

A karty na to:
1 - Główne przesłanie Wyroczni : XXI-Świat
2 -Negatywna strona. Ostrzeżenie. Czego brakuje?: Dziewiątka Mieczy
3 - Jak postępować? Co robić?: XIII-Śmierć
4 - Obciążenia z przeszłości. Inercja. W co popadnę, jeśli nie zrobię nic?: Trójka Pucharów
5 - Ludzie, z którymi współdziałam: Dziewiątka Kijów
6 - Bliska, widoczna przyszłość. Do czego to zmierza?: As Kijów
7 - Niespodzianki. Coś, co przyjdzie z zewnątrz?: Szóstka Kijów
8 - Co się nie zmieni: Siódemka Mieczy
9 - W czym się doskonalić? Jakie z tego wyciągniesz pożytki, nauki?: Król Monet
10 - Jakie z tego będą skutki lub pożytki dla wszystkich, obiektywne?: VII-Rydwan
11 - Co się nie uda, nie dojdzie do skutku, zostanie rozproszone: Król Mieczy
12 - Dodatkowe informacje o pytanej sprawie: X-Koło Fortuny
13 - Na to jeszcze przyjdzie czas, będzie pora później: Dwójka Kijów

Muszę lecieć na pociąg, wrzucę swoją interpretację po północy!

Pozdrawiam,
H.
Obserwuj wątek
    • hoaxx Re: Nowa oferta pracy 05.11.11, 01:05
      Strasznie złachany jestem po przygodach z PKP, więc krótko:

> 1 - Główne przesłanie Wyroczni : XXI-Świat
      Podróże, sukcesy i awanse!

> 2 -Negatywna strona. Ostrzeżenie. Czego brakuje?: Dziewiątka Mieczy
      Wątpliwości, poczucie winy. Zważywszy na rozwój sytuacji nic dziwnego.

> 3 - Jak postępować? Co robić?: XIII-Śmierć
      Oj. Bezlitośnie zakończyć to, co i tak zbliża się do końca.

> 4 - Obciążenia z przeszłości. Inercja. W co popadnę, jeśli nie zrobię nic?: Tró
      > jka Pucharów
      Coś o uczuciach. Hoaxx jest słaby w te klocki!

> 5 - Ludzie, z którymi współdziałam: Dziewiątka Kijów
      Moja biedna żona?

> 6 - Bliska, widoczna przyszłość. Do czego to zmierza?: As Kijów
      Realizacja nowych pomysłów, wykorzystanie nowych możliwości?

> 7 - Niespodzianki. Coś, co przyjdzie z zewnątrz?: Szóstka Kijów
      Sukces! Celebracja!

> 8 - Co się nie zmieni: Siódemka Mieczy
      Nadal pozostanę samotnym wilkiem.

> 9 - W czym się doskonalić? Jakie z tego wyciągniesz pożytki, nauki?: Król Monet
      Uporządkować finanse?

> 10 - Jakie z tego będą skutki lub pożytki dla wszystkich, obiektywne?: VII-Rydw
      > an
      Zostanę Imperatorem Wszechświata wink

> 11 - Co się nie uda, nie dojdzie do skutku, zostanie rozproszone: Król Mieczy
      ?

> 12 - Dodatkowe informacje o pytanej sprawie: X-Koło Fortuny
      Nie zdawać się w tej sprawie na ślepy los.

> 13 - Na to jeszcze przyjdzie czas, będzie pora później: Dwójka Kijów
      Jóźwiak pisze: "A kiedy to minie... czeka cię związek z kimś kto poruszy wszystkie struny twojej duszy..."
      • algaria Re: Nowa oferta pracy 05.11.11, 12:18
        Zrobiłeś sobie lekkie jaja z tej interpretacji wink tongue_out - ale to Twój rozkład big_grin
        • hoaxx Re: Nowa oferta pracy 05.11.11, 15:17
          algaria napisała:

> Zrobiłeś sobie lekkie jaja z tej interpretacji wink tongue_out - ale to Twój rozkład big_grin

No, może ktoś poważny dorzuci swoje poważne uwagi?
    • algaria Re: Nowa oferta pracy 05.11.11, 17:06
      Moja opinia jest taka Tu nie chodzi o nową pracę .... a przynajmniej karty wskazują na najważniejsze teraz dla Ciebie i nawet jeśli wyciągałeś na prace to zasygnalizowały coś innego wink
      > A karty na to:
      > 1 - Główne przesłanie Wyroczni : XXI-Świat - Otwierają się nowe możliwości - to co musiało dobiegło kresy w starym się nie zrealizujesz musisz brać nowe
      > 2 -Negatywna strona. Ostrzeżenie. Czego brakuje?: Dziewiątka Mieczy Nie będzie tak pięknie i gładko, Będziesz się zadręczał rozpamiętywał i dręczył czy droga którą wybrałeś będzie tą najlepszą
      > 3 - Jak postępować? Co robić?: XIII-Śmierć zakończyć odejść ale nie gwałtownie spokojnie i tak to jest nieuniknione
      > 4 - Obciążenia z przeszłości. Inercja. W co popadnę, jeśli nie zrobię nic?: Trójka Pucharów - Ty za bardzo nie balowałeś?? Nie oddawałeś się rozrywkom Zbyt lekko podchodziłeś do życia?
      > 5 - Ludzie, z którymi współdziałam: Dziewiątka Kijów Ludzie już są Tobą zmęczeni, Tobą i swoją pracą Teraz zbierają siły, bo czeka ich ostateczna rozgrywka - coś może przesunąć się w czasie
      > 6 - Bliska, widoczna przyszłość. Do czego to zmierza?: As Kijów - Nowy plan nowe działanie Idzie nowe lepsze inne Tak karta to start i zielone światło do czynów do działania
      > 7 - Niespodzianki. Coś, co przyjdzie z zewnątrz?: Szóstka Kijów Trumf ktoś przyjedzie z Twoje przeszłości powróci - kurcze ja mam wrażenie że te karty nie mówią o nowej pracy tylko o n owym związku
      > 8 - Co się nie zmieni: Siódemka Mieczy karta oszustwa szachrajstwa kłamstwa - tylko jak poważnego i czy to Ty się będziesz sam oszukiwał czy oszukasz innych - a może Ciebie oszukają - jakaś nieuczciwość na której opiera się Twoje życie
      > 9 - W czym się doskonalić? Jakie z tego wyciągniesz pożytki, nauki?: Król Monet zdobędziesz doświadczenie staniesz się bogatszy umysłowo fizycznie i materialnie Staniesz się odpowiedzialny stateczny i poważny
      > 10 - Jakie z tego będą skutki lub pożytki dla wszystkich, obiektywne?: VII-Rydwan - bardzo szybkie zmiany na lepsze ale i wcześniej konflikty kłótnie burze - po za tym pojedziesz gdzieś sobie może ta praca jest na wyjeździe
      > 11 - Co się nie uda, nie dojdzie do skutku, zostanie rozproszone: Król Mieczy Król mieczy to władza, to sąd, to polecenie i rozkaz, dominacja To zimna kalkulacja - podejrzewam że jeśli już to nie dostaniesz kierowniczego stanowiska albo będziesz miał problem z dokumentami badaniami lekarskimi - a może to sprawa rozwodowa z którą tak łatwo nie będzie
      > 12 - Dodatkowe informacje o pytanej sprawie: X-Koło Fortuny To mógł być ślepy los nagły impuls przewrócił Ci życie do góry nogami coś niespodziewanego jednak teraz musisz działać realnie i konkretnie
      > 13 - Na to jeszcze przyjdzie czas, będzie pora później: Dwójka Kijów ta karta również potwierdza moje przypuszczenie jeśli chodzi o ten rozkład to związek małżeństwo miłość A nawet jeśli chodzi o nowa prace to też jest pozytywna karta
      • hoaxx Re: Nowa oferta pracy 06.11.11, 13:59
        algaria napisała:

> Moja opinia jest taka Tu nie chodzi o nową pracę .... a przynajmniej karty wska
        > zują na najważniejsze teraz dla Ciebie i nawet jeśli wyciągałeś na prace to zas
        > ygnalizowały coś innego wink

Inne sprawy to inne sprawy, pytałem wyraźnie o konkretną ofertę pracy, bo w obecnej długo miejsca nie zagrzeję (9 zmian w ciągu 11 lat, podobno niektóre Dziewiątki tak mają).

> > A karty na to:
        > > 1 - Główne przesłanie Wyroczni : XXI-Świat - Otwierają się nowe możliw
        > ości - to co musiało dobiegło kresy w starym się nie zrealizujesz musisz brać
        > nowe

Słuszne na wielu płaszczyznach.

> > 2 -Negatywna strona. Ostrzeżenie. Czego brakuje?: Dziewiątka Mieczy N
        > ie będzie tak pięknie i gładko, Będziesz się zadręczał rozpamiętywał i dręczył
        > czy droga którą wybrałeś będzie tą najlepszą

Wyjazd do nowej pracy da mi na pewno (potrzebnego bardzo) finansowego kopa, ale będę musiał pogodzić się z rzadszym widywaniem dziecka sad

> > 3 - Jak postępować? Co robić?: XIII-Śmierć zakończyć odejść ale nie g
        > wałtownie spokojnie i tak to jest nieuniknione

> > 4 - Obciążenia z przeszłości. Inercja. W co popadnę, jeśli nie zrobię nic
        > ?: Trójka Pucharów - Ty za bardzo nie balowałeś?? Nie oddawałeś się rozrywk
        > om Zbyt lekko podchodziłeś do życia?

Nie, nie, czasami.

> > 5 - Ludzie, z którymi współdziałam: Dziewiątka Kijów Ludzie już są To
        > bą zmęczeni, Tobą i swoją pracą Teraz zbierają siły, bo czeka ich ostateczna ro
        > zgrywka - coś może przesunąć się w czasie

Trudna do zrozumienia (w tym kontekście) karta.

> > 6 - Bliska, widoczna przyszłość. Do czego to zmierza?: As Kijów - Nowy
        > plan nowe działanie Idzie nowe lepsze inne Tak karta to start i zielone światł
        > o do czynów do działania

Mam nadzieję!

> > 7 - Niespodzianki. Coś, co przyjdzie z zewnątrz?: Szóstka Kijów Trumf
        > ktoś przyjedzie z Twoje przeszłości powróci - kurcze ja mam wrażenie że te kar
        > ty nie mówią o nowej pracy tylko o n owym związku

Nowy związek nie rozpocznie się, dopóki nie zakończy się obecny. Obecny zakończy się, kiedy będę w stanie zabezpieczyć finansowo rodzinę. Tak mi dopomóżcie duchy przodków!

> > 8 - Co się nie zmieni: Siódemka Mieczy karta oszustwa szachrajstwa kł
        > amstwa - tylko jak poważnego i czy to Ty się będziesz sam oszukiwał czy oszukas
        > z innych - a może Ciebie oszukają - jakaś nieuczciwość na której opiera się Two
        > je życie

Też trudna karta, mam nadzieję że to jednak o mojej niechęci do gier zespołowych.

> > 9 - W czym się doskonalić? Jakie z tego wyciągniesz pożytki, nauki?: Król
        > Monet zdobędziesz doświadczenie staniesz się bogatszy umysłowo fizycznie i
        > materialnie Staniesz się odpowiedzialny stateczny i poważny

Oby!

> > 10 - Jakie z tego będą skutki lub pożytki dla wszystkich, obiektywne?: VI
        > I-Rydwan - bardzo szybkie zmiany na lepsze ale i wcześniej konflikty kłótni
        > e burze - po za tym pojedziesz gdzieś sobie może ta praca jest na wyjeździe

> ]

No przecież pisałem że oferta jest z Wiednia smile

> > 11 - Co się nie uda, nie dojdzie do skutku, zostanie rozproszone: Król Mi
        > eczy Król mieczy to władza, to sąd, to polecenie i rozkaz, dominacja To zim
        > na kalkulacja - podejrzewam że jeśli już to nie dostaniesz kierowniczego stanow
        > iska albo będziesz miał problem z dokumentami badaniami lekarskimi - a może to
        > sprawa rozwodowa z którą tak łatwo nie będzie

> > 12 - Dodatkowe informacje o pytanej sprawie: X-Koło Fortuny To mógł b
        > yć ślepy los nagły impuls przewrócił Ci życie do góry nogami coś niespodziewane
        > go jednak teraz musisz działać realnie i konkretnie

Tak konkretnie to wczoraj zaczęło mi się walić...

> > 13 - Na to jeszcze przyjdzie czas, będzie pora później: Dwójka Kijów
        > ta karta również potwierdza moje przypuszczenie jeśli chodzi o ten rozkład to z
        > wiązek małżeństwo miłość A nawet jeśli chodzi o nowa prace to też jest pozytywn
        > a karta

Ale to odleglejsza przyszłość...
        • algaria Re: Nowa oferta pracy 06.11.11, 14:29
          Nie wiedziałam że propozycja pracy jest z Wiednia więc się tak nie bulwersuj tongue_out i tak wyszło że wyjedziesz z samego rozkładu więc w sumie ta wiedza nie była mi potrzebna wink
          Będzie dobrze musi być
          • hoaxx Re: Nowa oferta pracy 06.11.11, 22:56
            algaria napisała:

> Nie wiedziałam że propozycja pracy jest z Wiednia więc się tak nie bulwersuj tongue_out
            > i tak wyszło że wyjedziesz z samego rozkładu więc w sumie ta wiedza nie była m
            > i potrzebna wink
            > Będzie dobrze musi być

Ależ się nie bulwersuję tylko delikatnie zwracam uwagę, że było napisane w preambule tongue_out
            • algaria Re: Nowa oferta pracy 06.11.11, 23:05
              Looknęłam tylko na preambułę i nie wczytywałam się - czasem wolę wiedzieć mniej niż naginać karty pod
              • hoaxx Re: Nowa oferta pracy 06.11.11, 23:10
                algaria napisała:

> Looknęłam tylko na preambułę i nie wczytywałam się - czasem wolę wiedzieć mniej
                > niż naginać karty pod

Słuszne to i sprawiedliwe.

Uściski,
                H.

P.S. Obiecane obrazki jutro, bo są na dysku w innym mieście.
    • czu-jka Re: Nowa oferta pracy 05.11.11, 17:52
      A mi sie podobają te karty. Świat, 6 buław, As buław i Rydwan ewidentnie dają szansę rozwoju i wyjazdu. Jak nic mi to pasujesmile.Musisz tylko zmienic w sobie sposob myslenia, zmierzyc się z własnym "czarnowidztem"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka