Dodaj do ulubionych

Staż Lukrusi

06.11.11, 08:07
Staż Lukrusi
Z przełożenia: Król Monet, Rycerz Kielichów, 6 Mieczy
S-Rycerz Monet
Zadowolenie Lukrusi ze stażu: Paź Kielichów
Otoczenie: 4 Monet
Obowiązki: 10 Monet
Problemy: Rydwan
Możliwość zatrudnienia: Głupiec
Wynik: Słońce-Cesarzowa-QMonet

Lukrusiu wydaje mi się, ze będziesz bardzo zadowolona ze stażu w tym miejscu. Jesteś wytrwała i wiesz czego chcesz. Dobrze wykonasz swoje obowiązki. Powiedziałabym, ze są Ci już znane? Zastanawiam się nad 4 monet w otoczeniu, ludziach w kręgu których będziesz się obracać. Być może wejdziesz już w zamknięte grono, będziesz musiała być samodzielna i polegać głownie na swoich decyzjach. 6 Mieczy i Głupiec traktuje jako nowy początek dla Ciebie. Z Rydwanem to może jakiś wyjazd? Praca w innym mieście. A może poprostu zatrudnienie w tej firmiesmile. A problemem może być dojazd do firmy.
Generalnie wynik supersmile. ALbo zostaniesz tam zatrudniona, albo da Ci to szansę do dalszego rozwoju zawodowego. Q monet-dla mnie rewelacjasmile
Pamiętam, ze sie dopiero uczę. Mam nadzieję, ze ktos zechce spojrzec również.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • lukrusia Re: Staż Lukrusi 06.11.11, 15:45
      Dziękuję Czu-jko za wróżbękiss , masz rację obowiązki jakie w nowym miejscu będę robić to w teraz wykonuje. Czu-jko tak mi się zdaję , że trudno będzie przebrnąć mi w nowe towarzystwo bo to nowe miejsce i taki zamknięty obiekt raczej dla ludzi z zewnątrz.
      >6 Mieczy
      > i Głupiec traktuje jako nowy początek dla Ciebie.
      Tak , zgadza się to nowe miejsce zmiana stażu na inny .

>Z Rydwanem to może jakiś wyjazd? Praca w innym mieście. A może poprostu zatrudnienie w tej firmiesmile. A problemem może być dojazd do firmy.

Czu-jko zgadza się to będzie staż w innym mieście ,no problemem mogą być dojazdy tam, bo jest parę kilometrów i dojazd mam podzielony na autobusy lub autem .
      Fajnie by było , gdybym została przyjęta do pracy po tym stażu.

Bużka kissLukrusia
      • nielaik Re: Staż Lukrusi 11.11.11, 15:00
        Środowisko może i jest zamknięte 4 denarów, ale Paź Kielichów może mówić, że na pewno jest ktoś, kto chętnie będzie z tobą rozmawiać. Ja to widzę jako powolne rozkręcanie się, krok po kroku przyjmują nową osobę do grupy, najpierw muszą ją poznać.
    • czu-jka Re: Staż Lukrusi 06.11.11, 17:33
      Będzie dobrze.
      A z ludźmi z pracy trzeba się jakoś dogadywać, ale nie trzeba się z nimi przyjaźnić. Praca to pracasmile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka