17.12.11, 22:10
Gdyż ponieważsmile w kartach wydawało mi się że widzę niechcianą ciążę czy może ktoś chciałby sprawdzić czy w ciągu najbliższych 2 lat zajdę w ciążę? Tak prosto z mostu?smile
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: Ciąża 19.12.11, 18:19
      Wylosowałam po 1 karcie na każdy rok z pytaniem czy zajdziesz w ciążę w 2012, 2013 i 2014.
      Przy tasowaniu wypadła Kapłanka (talia Druid Craft)
      2012 - as kijów
      2013 - 4 monet
      2014 - 6 kijów

Nie ma ciąży choć w 2012 będzie pełno okazji, zeby zajść. 2013 nie bardzo ale już w 2014 jeden strzał i trafiony-zatopiony.
      wink
      • czu-jka Re: Ciąża 19.12.11, 20:49
        Dziękuję Królowokiss
        Uspokoiłaś mniesmile. As buław to też moja karta przewodnia na 2012 rok. Ciekawa jestem co się będzie działo. A 6 buław to w sumie zwycięstwo, ale ciekawe czy będzie okazja na zajscie w ciąże,
        Trochę boje się zajść w ciąże nie będąc w stałym związku (gdzies to tez przeczytalam na tym forumsmile.
        Co chciałabyś w ramach zapłaty?
        BUziaki
        • krolowa.mieczy Re: Ciąża 19.12.11, 21:02
          No to musisz się przygotować wink , bo faceci czasem albo o tym nie myślą albo nie lubią ("lizanie cukierka przez papierek" jak mawiają).
          Mnie 6 kijów pokazuje coś na zasadzie - raz a dobrze i dlatego napisałam o golu.
          Nie wiem co bym chciała... Nie mam pomysłu.
      • czu-jka Re: Ciąża 19.12.11, 20:50
        Ps. Kaplanka to chyba ja. A Kapłanka moze miec problemy z zajsciem w ciaze? Wlasciwie ona seksu chyba nie uprawiasmile
        • krolowa.mieczy Re: Ciąża 19.12.11, 21:03
          Kapłanka się boi też.
          Albo na razie nie jest aktywna w tym temacie.
          • czu-jka Re: Ciąża 19.12.11, 21:12
            No bo ja troche staromodna jestem w tym temacie i napewno nie wskakuje byle komu do łożka. A z zapłatą pomyślęsmile.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka