Dodaj do ulubionych

Oferta pracy - prośba o karty

19.12.11, 11:54
Witam,

jestem teraz w stanie farmakologicznej nirwany, a zasady BHP zakazują łączenia kart i odmiennych stanów świadomości.
Dostałem ofertę pracy za granicą, jednocześnie dowiedziałem się o możliwości przedłużenia starego kontraktu. Jednym słowem jestem jak osiołek, któremu w żłoby dano.
Czy ktoś mógłby pomóc rozjaśnić sytuację?

Pozdrawiam,
Hoaxx
Obserwuj wątek
    • hoaxx Re: Oferta pracy - prośba o karty 19.12.11, 16:43
      Wszystkim chcącym potępić za ćpanie wyjaśniam, że chodzi o leki przypisane przez lekarza.
      • zainteresowany1977 Re: 19.12.11, 16:55
        Jakie leki i w jakich dawkach?
        Ponadto sam wyciągnij karty, rozkład na dwie alternatywy z jednym sygnifikatorem?
    • algaria Re: Oferta pracy - prośba o karty 19.12.11, 21:07
      widzę że nikt się nie zlitował...
      talia Decameron

z przełożenia 3 kielichy, 5 monet, 2 monet

To się stanie jeśli Hoaxx przedłuży obecną pracę - 3 monety śmierć, eremita - będzie praca która zakończy pewien etap i pójdziesz swoją drogą - może być tak że dostaniesz propozycję na innych warunkach niż miałeś dotychczas - ale ja osobiście myślę że nie przedłużysz tej umowy
      To się stanie jeśli Hoaxx przyjmie propozycję nowej pracy - cesarzowa, 10 buław,
      5 kielichów
      - To konkretna propozycja? czy zaproszenie do rekrutacji? bo jakoś ja w tej pracy cie też nie widzę a jeśli to dużo obowiązków mało kasy poczucie żalu i straty - dostaniesz mniej niż byś chciał i oczekiwał
      karta wspólna - 8 mieczy - Karty radzą: zastanów się i głęboko przemyśl za nim podejmiesz decyzje
      • czu-jka Re: Oferta pracy - prośba o karty 19.12.11, 22:08
        Moim zdaniem propozycja wyjazdu jest niekorzystna. Wersja przedłuzenia byc moze tak. Ale nie ejstem pewna. ALbo zmieni to Twoje zycie i nabierzesz nowego doswiadczenia,lub bedziesz samotnym strzelcem tak czy siak.
        a 8 mieczy- postaraj sie wyeliminowac lęki, wtedy wlasciwie zdecydujeszsmile
        Pozdraiwiam
        • lilka107 Re: Oferta pracy - prośba o karty 19.12.11, 22:35
          lepsza 1 oferta, nic stałego, praca na czas okreslony, jakies zlecenie.. a potem dalsze poszukiwania pracy bo na tym 1 przedluzeniu pewnie się skonczy.
          za granicą jakieś cięzkie warunki, nie bedziesz zadowolony, a moze to tylko tęsknota w tych 5 puch..?
          • anna151sx Re: Oferta pracy - prośba o karty 20.12.11, 09:44
            Kluczowa wydaje mi sie karta 8 mieczy... Bo rzeczywiscie masz problem z wyborem. Ona tez mowi o lekach, ktorymi (niepotrzebnie) sie faszerujesz. A więc ona mowi o tym, że powinienes "na trzexwo" dokonac wyboru. Mowi tez o samoograniczeniu i wiezieniu, ktore sobie stworzyles. Paralizuje Ciebie lęk - niepotrzebnie. Eremita ze swoim swiatelkiem wskazuje Ci drogę. Wedlug mnie 3 denarow mowi o dzialaniu na wlasny rachunek, wiec moze po zakonczeniu obecnego etapu (Smierc), czas na wlasna dzialalność? Jako indywidualista powionienes sprobowac. Poza tym "ogarniecie" wszystkich spraw zwiazanych z wl;asna dzialanoscia, zabieganie o zlecenia - skutecznie zaprzatna Ci glowe i odgonia czarne mysli smile Pozdrawiam. Ania
            Zakoncze patriotycznie i rodzinnie:Twoje duze umiejetnosci przydadza sie tu, na miescu, blisko syna.
            • hoaxx Re: Oferta pracy - prośba o karty 20.12.11, 11:39
              anna151sx napisała:

> Kluczowa wydaje mi sie karta 8 mieczy... Bo rzeczywiscie masz problem z wyborem
              > . Ona tez mowi o lekach, ktorymi (niepotrzebnie) sie faszerujesz.

Widzisz, to nie takie proste, przez ostatnie kilka lat czuję się tak: www.youtube.com/watch?v=WUlr_E1Xy2I
              A wolałbym tak: www.youtube.com/watch?v=HQ_QgjKf_5M

Próba rozmowy z terapeutą na trzeźwo skończyła się ściśnięciem gardła. Prochy są czasami potrzebne, żeby móc w ogóle rozpocząć zmiany.
      • hoaxx Re: Oferta pracy - prośba o karty 20.12.11, 10:55
        algaria napisała:

> widzę że nikt się nie zlitował...
        > talia Decameron
        >
        > z przełożenia 3 kielichy, 5 monet, 2 monet

>
        > [b]To się stanie jeśli Hoaxx przedłuży obecną pracę - 3 monety śmierć, eremita[
        > /b] - będzie praca która zakończy pewien etap i pójdziesz swoją drogą - może by
        > ć tak że dostaniesz propozycję na innych warunkach niż miałeś dotychczas - ale
        > ja osobiście myślę że nie przedłużysz tej umowy

Właśnie się dowiedziałem, że przedłużają na 3 miesiące. To dla mnie optymalna sytuacja, nie będę się męczył długo w obecnej nudnej robocie i mam czas na szukanie kolejnego zlecenia.

> To się stanie jeśli Hoaxx przyjmie propozycję nowej pracy - cesarzowa, 10 bu
        > ław,
        > 5 kielichów
        - To konkretna propozycja? czy zaproszenie do rekrutacji? bo j
        > akoś ja w tej pracy cie też nie widzę a jeśli to dużo obowiązków mało kasy pocz
        > ucie żalu i straty - dostaniesz mniej niż byś chciał i oczekiwał

To faktycznie początek rekrutacji. Oferta wygląda obiecująco, ale - noc polarna + deprecha?

> karta wspólna - 8 mieczy - Karty radzą: zastanów się i głęboko przemyśl
        > za nim podejmiesz decyzje

Albo - nie bój się.

Wielkie dzięki! Zapłatę będę obrabiał w tym tygodniu, chyba że dla odmiany wolisz przepis?

Pozdrawiam,
        H.
        • algaria Re: Oferta pracy - prośba o karty 20.12.11, 11:24
          Ostatnio wysłałeś mi zdjęcia - to tak jakby już mi zapłaciłeś z góry wink ale jak chcesz.. to nie pogardzę zdjęciami
          Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka