17.01.12, 12:14
Jakie będą moje finanse w 2012 roku.
Wypadł: As Pucharów następnie: Kapłan, Świat
Z przełożenia: Głupiec, 6 Mieczy, 7 Miecz
Sedno: Królowa Mieczy
Tak będzie: Sprawiedliwość
Tak nie będzie: Śmierć
Wynik: Kapłan, Pustelnik, As Pucharów
Nie będzie wielkich zmian (Smierc), jednak w przełożeniu jest coś nowego Głupiec, 6 mieczy. 2 razy pojawił się As Pucharów i Kapłan. Nie bardzo jednak wiem, jak je rozszyfrować pod tym kątemuncertain
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: 17.01.12, 13:34
      Jaka jest różnica między pozycjami ,,wypadł" i ,,z przełożenia"? Karta ,,sedno" chyba też może być poczytana jako sygnifikator, no ale tak samo można by potraktować pozycje ,,wypadł" i ,,z przełożenia". Na ,,wynik" wyciągnęłaś trzy karty, jak połączyć znaczenia trzech kart które leżą na tej samej pozycji?, nie spotkałem się jak dotąd z rozkładem w którym dokładane są dodatkowe karty do danej pozycji bez nadania znaczeń takim pozycjom. Wielu tarocistom w zupełności wystarczają podstawowe rozkłady i w takich rozkładach jest po jednej karcie na pozycję i nadal i tak nie jest łatwo odczytać karty smile No to jak? smile
      • czu-jka Re: 17.01.12, 14:02
        Zet, wypadł tzn, wypadła sama podczas tasowania,
        Przełożenie wiadomo, a Ty ciągle uszczypliwysmile
        • liri-th Re: 17.01.12, 14:05
          W rozkładzie pojawił się Świat i 6 mieczy- jak dla mnie to jakiś wyjazd zarobkowy lub pieniądze przyjadą z daleka do Ciebie np. bogatqa ciocia z
          ameryki hehe
          • liri-th Re: 17.01.12, 14:06
            A sprawiedliwość to może podział majątku? testament?
            • czu-jka Re: 17.01.12, 14:36
              Dziękuję.
              Wyjazdu narazie nieplanuję. A może chodzi o sprzedaż wysyłkową?
        • zainteresowany1977 Re: 17.01.12, 15:08
          Nie dokuczam dla samego dokuczania, po prostu dla mnie robienie takiego rozkładu jest nadmiernym komplikowaniem sobie zadania. Co czujesz mierząc się z tym rozkładem?, nie wydaje Ci się, że jest trudniej niż w najśmielszych wyobrażeniach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka