Dodaj do ulubionych

moja gorąca prośbaaaa....

26.02.12, 14:41
słuchajcie jestem w ciąży i z tego powodu schowałam karty na dno szafy - czekają aż będę mogła się nimi znów zając...ale ja nie o tym tylko w związku z tym uncertain Mam do Was bardzo gorącą prośbę bo już sama nie wiem co robić! zgubiłam w domu telefon komórkowy, sama nie mam pojęcia gdzie ale wiem napewno że on leży gdzieś w domu sad przeszukałam już wiele zakamarkow ale nie udało się znaleść zguby. Proszę spójrzcie w karty może podpowiedzą gdzie on może leżeć...sad(((
Obserwuj wątek
    • algaria Re: moja gorąca prośbaaaa.... 26.02.12, 14:52
      Kurtka pod podszewką
      Fotele czy kanapa między poduszkami
      Kosz z brudną bielizną
    • anuszzka Re: moja gorąca prośbaaaa.... 26.02.12, 14:59
      sedno problemu-cesarzowa
      tam nie szukaj-walet mieczy- nie szukaj, gdzie sprawdzalas
      tam szukaj- 7kielichow- szukaj tam, gdzie nie sprawdzalas, nielogiczne miejsce jakies
      charakterystyczne miejsce- 9 monet (swiat)
      moze jest przykryty ubraniem, spojrz kolo komp., tv, radia, tam gdzie pilot, sprawdz tez polki gorne, szafe z ubraniami, sejf, albo w jakims ubraniu, kieszeni jestwink
      • casablanca76 Re: moja gorąca prośbaaaa.... 26.02.12, 15:43
        zabieram się do szukania dalej...powiadomię Was wkrótce o wynikach moich poszukiwań...ciekawe gdzie go znajdę sad najgorsze jest to że padła bateria i nie mogę nawet zadzwonić żeby po sygnale znaleść sad((
        • casablanca76 PODZIĘKOWANIE!!!!! 27.02.12, 00:10
          https://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/va/ph/itjd/bUS0diMoLONbnrvQVB.jpg
          Najpierw tym wiosennym obrazkiem chciałabym Wam podziękować - bardzo!!! bo wszystko złożyłam do kupy i zaczęłam szukać...duuużo czasu mi to zajęło ale ZNALAZŁAM!!!!!
          Okazało się że córcia bawiąc się wcisnęła go do swojego plecaczka a plecaczek potem sprzątając po zabawie wrzuciła do kosza z zabawkami. Nigdy bym nie wpadła na to żeby tam szukać komórki!!! uncertain sugerowałam się tym że znajduje się ona gdzieś w sąsiedztwie czegoś z materiału a to coś może mieć podszewkę, no i że mam szukać w jakimś nietypowym miejscu napewno nie tam gdzie już szukałam....i co?? wyszedł dziewczyny Wam ten plecak z podszewką wrzucony do kosza z zabawkami big_grin
          Już się nie mogę doczekać kiedy i ja wezmę moje karty do rąk....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka