Dodaj do ulubionych

woda w poczesnej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:15
ponoc w poczesnej jest jakis fajny zbiornk ? gdzie>?? jak tam dojechac?
Obserwuj wątek
    • Gość: g Re: woda w poczesnej IP: *.21.pl / *.21.pl 24.07.06, 14:23
      w poczesnej to slyszalem że ze sztachetami biegaja ale o jakmis zbiorniku
      wodnym to nic a nic
      • Gość: A Re: woda w poczesnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:28
        sa dwa zbiorniki jeden bardziej w lesie prz torach a drugi tak ze z przystanku
        autobusowego jest kilkadziesiat metrow. Wytlumacz o ktory ci chodzi to napisze
        jak dojechac...
        • Gość: ania Re: woda w poczesnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:32
          ten bliżej przystanku to wiem gdzie jest-bardzo płytki, ale ponoć jest jeszce
          jeden-wychodzi na to , że ten przy torach, jak tam trafić?
          • Gość: A Re: woda w poczesnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:39
            no to bedzie ciezko bo to sie lasem jedzie... najpierw musisz wijechac w ta
            droge co do tego zbiornika pierwszego prowadzi i w zasadzie w ktora lesna droge
            bys nie wjechala to dojedziesz do tego drugiego. NAjlepiej prosto a pozniej za
            pietrowka w lewo. Tylko slyszalam ze tam ostatnio policjia jezdzi i mandaty
            daja, bo jest zakaz wjazdu do lasu ze wzgledu na pozary :/

jesli jednak zdecydujesz sie jechac to najlepiej przy tym pierwszym zapytaj
            kogos o droge, bo jedna droga jest krotsza, ale nie wiem ktora, tylko tam sie
            gdzies po drodze skreca a skoro to las to ciezko wytlumaczyc :/
            • Gość: moniaa23 Re: woda w poczesnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:29
              a ja szczerze odradzam kąpieli w tej wodzie. po kąpieli w tej wodzie wlosy
              farbowane zmieniaja kolor, dzieje się tak najprawdopodobniej dlatego ze kiedys
              tam byla wydobywana siarka :) nawet jak sie stanie nad brzegiem to czuc taki
              dziwny "zapach". to byly moje dobre4 rady, zrobcie z tym co chcecie :)
              pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka