Gość: ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:15 ponoc w poczesnej jest jakis fajny zbiornk ? gdzie>?? jak tam dojechac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: woda w poczesnej IP: *.21.pl / *.21.pl 24.07.06, 14:23 w poczesnej to slyszalem że ze sztachetami biegaja ale o jakmis zbiorniku wodnym to nic a nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: woda w poczesnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:28 sa dwa zbiorniki jeden bardziej w lesie prz torach a drugi tak ze z przystanku autobusowego jest kilkadziesiat metrow. Wytlumacz o ktory ci chodzi to napisze jak dojechac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: woda w poczesnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:32 ten bliżej przystanku to wiem gdzie jest-bardzo płytki, ale ponoć jest jeszce jeden-wychodzi na to , że ten przy torach, jak tam trafić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: woda w poczesnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:39 no to bedzie ciezko bo to sie lasem jedzie... najpierw musisz wijechac w ta droge co do tego zbiornika pierwszego prowadzi i w zasadzie w ktora lesna droge bys nie wjechala to dojedziesz do tego drugiego. NAjlepiej prosto a pozniej za pietrowka w lewo. Tylko slyszalam ze tam ostatnio policjia jezdzi i mandaty daja, bo jest zakaz wjazdu do lasu ze wzgledu na pozary :/ jesli jednak zdecydujesz sie jechac to najlepiej przy tym pierwszym zapytaj kogos o droge, bo jedna droga jest krotsza, ale nie wiem ktora, tylko tam sie gdzies po drodze skreca a skoro to las to ciezko wytlumaczyc :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniaa23 Re: woda w poczesnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 21:29 a ja szczerze odradzam kąpieli w tej wodzie. po kąpieli w tej wodzie wlosy farbowane zmieniaja kolor, dzieje się tak najprawdopodobniej dlatego ze kiedys tam byla wydobywana siarka :) nawet jak sie stanie nad brzegiem to czuc taki dziwny "zapach". to byly moje dobre4 rady, zrobcie z tym co chcecie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś