Dodaj do ulubionych

przed świątecznie

14.12.12, 12:03
Droga Ptasiu Jolu smile
Zaglądasz tu jeszcze czasem ? Jeśli tak i znajdziesz chwile w przedświątecznym rozgardiaszu, proszę spójrz tam w karty co w tym moim sercu znowu się namieszało a myślałam już że jest na prostej. Zawsze trafnie oceniałaś sytuację. Czy w 2013 poukładam swoje sprawy sercowe na tyle ze wreszcie będzie tak jak ma być.
Pozdrawiam cieplutko
R (24.05.1980)
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: przed świątecznie 14.12.12, 21:07
      Witam, postaram się jutro położyć karty smile.
    • wyka_ptasia Re: przed świątecznie 15.12.12, 14:12
      W przyszłym roku rzeczywiście jest pokazana taka korzystna zmiana, która wg kart ma nastąpić do października, bardziej w miesiącach letnich. Ale też jest pokazane, że jakaś sprawa z przeszłości nabierze znaczenia, powróci.
      Pozdrawiam
      • renata124 Re: przed świątecznie 15.12.12, 23:08
        Jeśli mogę dopytać, czy ten powrót z przeszłości czy będzie to miało związek z panem który pojawiał się i znikał z mojego życia teraz zniknął i czy to on znowu sobie o mnie przypomni ? Jest daleko od mnie ale też wiem że jest do wielu rzeczy zdolny, potrafi bardzo mi namieszać w życiu.
        Z góry jeszcze raz dziękuję R
        • wyka_ptasia Re: przed świątecznie 17.12.12, 08:22
          Trudno powiedzieć, z czym to związane, zadane pytanie było zbyt ogólne.
          • renata124 Re: przed świątecznie 19.12.12, 11:35
            Droga Ptasiu
            chodziło mi o Korala 20.08.1981, czy ta przeszłość to własnie o niego chodzi ?
            pozdrawiam i dziękuję
            R
            • wyka_ptasia Re: przed świątecznie 20.12.12, 05:33
              Z przełożenia wyszedł znowu czyjś powrót.
              W rozkładzie pokazały się karty kogoś kto nie podejmuje wiążących decyzji w relacji. Jest sytuacja 'przewlekła' przy tym, która opiera się na ciepłych emocjach, ale brak rozwinięcia w stabilny związek i to na przyszłości się nie zmieni. Troche się pokazał czas jakby 'schyłkowy' na to.
              Kładłam karty na niego.
              Niezbyt optymistyczne, ale życie toczy się dalej. Nie wszyscy moga lub nawet powinni iść tą samą drogą, co my, choć żal.
              Zyczę ci nowych nadziei.
              smile
              • renata124 Re: przed świątecznie 21.12.12, 10:19
                Dziękuję bardzo i życzę spokojnych i zdrowych świat oraz samych sukcesów na wszelkich polach w nadchodzącym roku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka