krolowa.mieczy 01.03.12, 14:54 Wysylam wam wiosne! Od kilku dni mam tutaj +15 stopni, slonce i wspanialy nastroj. Wiec lapcie te promyki bo do Polski niedlugo dojdzie Szkoda ze nie wzielam ze soba z Polski kabla do komorki i aparatu to nie moge wam przeslac zdjec wiosennych Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czu-jka Re: WIOSNA :) 01.03.12, 15:27 Cześć Królowo. Fajnie, ze Ciebie jest juz wiosennie. Bo u mnie dziś nawet jeden promyk nie wydostał się zza chmur. Pozdrawiam Cię gorąco Odpowiedz Link
zainteresowany1977 Re: 01.03.12, 15:35 Ja też już czuję wiosnę w kościach Pozdrówka Mieczyku Odpowiedz Link
algaria Re: 01.03.12, 16:22 Wczoraj u nas była piękna słoneczna pogoda - pranie wysuszyłam na dworze na sznurach aż chciało się żyć - dziś znowu plucha Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: 02.03.12, 15:20 jest cudownie to fakt Zaluje ze nie wzielam ze spoba butow na obcasie Kupilam tu sliczna sukienke i moglabym w niej pobiegac, ale bez obcasow nie da rady. Wiosna idzie wielkimi krokami kochani: www.youtube.com/watch?v=SxtmL4y7Hr8 Odpowiedz Link
freya_v Re: 02.03.12, 19:20 Biegac na obcasach to mamy wysportowana krolowe) eh.. ja niestety wiosny jeszcze nie czuje ani tez za oknem nie widze.. podobno bociany juz gdzies widac! ale numer.. chyba mam twardy ten zimowy sen Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: 03.03.12, 14:22 Kochana, tu wiosna na calego. Mijajcy caly tydzien byl ciepluski i sloneczny. Znaczy tu w Baden-Württemberg gdzie przebywam. Odpowiedz Link
czu-jka Re: 03.03.12, 14:57 U nas dziś jest słonecznie. Ale ja dziwnie reaguję na ten początek wiosny,gdyż chyba zapadam w sen zimowy. Ciągle chodzę senna i zmęczona. Odpowiedz Link
freya_v Re: 03.03.12, 15:16 Ja mam podobnie jak czujka.. nic mi sie nie chce na dodatek u mnie slonce sie dzis co prawda pojawiło ale wietrznie jest wiec nic mi po tym słońcu Odpowiedz Link
baba_potwor Re: WIOSNA :) 03.03.12, 17:20 Dzięki, Królowo, dziś wiosna dotarła i do mnie . Pierwszy raz w tym roku wyszłam z domu bez nakrycia głowy i szala. Odpowiedz Link