20.05.12, 17:56
witam, dzis sie przemogłam i rozłożyłam karty na Pana spotykaliśmy się przez kilka miesięcy, aktualnie nie mam kontaktu ( definitywnie zerwałam bo zachował sie nie w porządku). ostatnio pośrednio nasze ścieżki sie zbiegły, nie widzieliśmy sie ale przez pewną "instytucje" możemy obserwować swoje poczynania.mamy podobne zainteresowania i przez przypadek po prostu trafiliśmy w jedno miejsce...
zapytałam co o mnie mysli i wyszło:
5 mieczy, 8 buław, 3 puchary.
no te 5 mieczy mi sie nie podoba, no chyba nie ma jakiś złych zamiarów ;/ 8 buław to ruch czy to może znaczyć ze rozmyśla i chciałby sie skontaktować? do tego trzy puchary tez karta towarzyska może sie odezwie i gdzieś mnie zaprosi? hehe no chciałabym big_grin
Obserwuj wątek
    • nielaik Re: mysli 20.05.12, 19:26
      5 mieczy to bardzo fajni ludzie. Z byle nalewania porannej kawy potrafią zrobić rytuał, w którym każdy chce uczestniczyć. Bo znowu coś ciekawego się będzie działo i nie można przegapić. Tą kartę potwierdzała by 8 buław, dzieje się dużo, interesująco. Osoba jest zdeterminowana w rozwiązywaniu problemów, szybko się nie załamuje, widzi także śmieszność sytuacji, potrafi się do wszystkiego zdystansować, 3 kielichów.
    • niwa1 Re: mysli 22.05.12, 13:08
      Witam
      Uważam że będzie dążył do nawiązania kontaktu, 8 Buł z reguły szybko działa.
      Nie wiem tylko czy warto się angażować w relacje opartą na 5 Mieczy, przy której nudno nie jest ale i za przyjemnie wg mnie też nie.
      Pytanie właściwie zadałaś co myśli o tobie?
      mam wrażenie,że wysłałaś mu sygnały/ciałem,spojrzeniem/ zachęcające go do kontaktu i do tego dojdzie.5 Mieczy sugeruje jednak ze przoduje w tej relacji nieufność co do ciebie i zapewne odwrotnie.
      Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka