Dodaj do ulubionych

3 ósemki obok siebie

24.07.12, 10:29
W rozkładzie na mojego aktualnego ukochanego: co on zrobi z naszą relacją w najbliższym czasie: 8 Buław- 8 Pucharów- 8 Monet
Jakie macie doświadczenie z takimi zestawieniami? Ja pamiętam tylko raz- miałam 3 piątki obok siebie i oznaczało to ostateczny koniec marzeń i planów osoby, której wróżyłam. Piątki są nieszczęśliwe. 3 Asy to rewolucja,przewrót życiowy. A ósemki? Wyczytałam gdzieś, że oznaczają ogólną poprawę sytuacji. Ale przecież 8 Puch, którą mamy tu w środku układu nie jest szczególnie szczęśliwa i zwiastuje smutek po otrzymaniu jakiejś nowiny z 8 Buław. Ostatecznie jednak 8 Monet jest OK, damy radę. Sama nie wiem...
Obserwuj wątek
    • algaria Re: 3 ósemki obok siebie 24.07.12, 11:15
      Znalazłam na jakimś forum:
      Ósemki Gdy numer zbliża się do końca to odnajdujemy w Ósemce ruch, jako temat przewodni. Ruch, zmiany mogą służyć różnym celom na przykład konsolidacji lub opuszczenia tego, co się osiągnęło. Ósemka jest kolejnym numerem, w którym temat może być w konflikcie z energią koloru.
      zmiana przeorganizowanie struktury przełom transformacja umożliwienie odnowy po kryzysie nowy początek, trzeba coś skończyć lub coś dobiegło końca aby coś nowego zacząć

Jeśli ułożyć historię z tych 3 kart to wiadomość odejście przepracowanie i teraz czy Pan dostanie wiadomość rozstanie się z Tobą by pracować ( np dostanie pracę w innym mieście, kraju) Czy odejdzie od Ciebie i by być z Tobą będzie musiał się natrudzić bo Ty czegoś się nieprzychylnego dowiesz o nim ? 8 monet mówi o czymś co trzeba przepracować - jakaś sytuacja (lekcja życiowa) musi być przerobiona by życie poszło dalej.
      Nie lubię wróżb z 3 kart bo to dla mnie takie gdybanie
    • bluszczyk.kurdybanek Re: 3 ósemki obok siebie 24.07.12, 12:08
      Wg B.Antonowicz trzy ósemki koło siebie to "podróże", ale to teoria z książki, mnie sie w rozkładzie nigdy nie pojawiły wink
      • independency.today Re: 3 ósemki obok siebie 24.07.12, 14:30
        Witaj Algario, te trzy karty były częścią tajnej kieszeni, z której chyba zrezygnuję, bo nie za dobrze mi wychodzi stawianie jej. Napisałam o 3 ósemkach bo najbardziej rzucały się w oczy.
        Całość wyglądała tak:

co go determinuje- 10 kijów
        co on myśli o mnie- Paź Puch- 7 Puch
        co on do mnie czuje- 9 Kijów- Paź Kijów
        co on teraz zrobi w tej relacji- Sąd- 3 Miecze- Król Monet;
        co zrobi w najbliższym czasie- 8 Kijów- 8 Puch- 8 Monet;
        co ukrywa- Królową Mieczy (to akurat wiem)
        co powoduje że ukrywa- Rydwan;

Cóż, sytuacja jest taka, że znamy się od 15 lat, razem przez szkołę i studia, zawsze jako przyjaciele, po drodze on jakaś żona, ja jakiś mąż (już po rozwodach), i po tych 15 latach nagle strzeliliśmy głupotę czyli romansik. On chce się widywać, tzn. chciał bezpośrednio po, ale odmówiłam i po prostu uciekłam. Teraz się zastanawiam, co robić. On jak widać przytłoczony sytuacją, czuje się zagubiony w tym, że się nie odzywam. Myśli o mnie ciepło, ale nie ma pomysłu na nas. A wygląda na to, że za chwilę strzeli coś takiego, że złamie mi serce. Chyba, że złamie je sobie. Nie wiem, chyba muszę zrezygnować z tego rozkładu. Dlatego zapytałam konkretnie o te 3 ósemki. Bo ten facio nie zniknie szybko z mojego życia, o nie smile Może ktoś obiektywną ręką wyciągnie nam jakieś karty na przyszłość...?
        • independency.today Re: 3 ósemki obok siebie 28.07.12, 18:58
          Halo, dziewczyny (i chłopaki)!
          Ponawiam swoją prośbę o karty dla mnie i mojego starego kumpla W. smile
          • asia.33 Re: 3 ósemki obok siebie 28.07.12, 23:20
            fajnie jest gdy wzajemnie sobie interpretujemy a ja sie przygladam od jakiegos czasu i widze ze tylko ze 3 osoby tu sie udzielja tak naprawde reszta osob ( bez urazy) tylko prosi o wrozbe i ucieka zaraz, jest tu nas naprawde garstka gora 10 osób

co do rozkładu:
            co go determinuje- 10 kijów
            co on myśli o mnie- Paź Puch- 7 Puch
            co on do mnie czuje- 9 Kijów- Paź Kijów
            co on teraz zrobi w tej relacji- Sąd- 3 Miecze- Król Monet;
            co zrobi w najbliższym czasie- 8 Kijów- 8 Puch- 8 Monet;
            co ukrywa- Królową Mieczy (to akurat wiem)
            co powoduje że ukrywa- Rydwan;

co mysli - milo , kolezensko jak to z pucharowym pazikiem, wiecej niz kolezenstwo
            co czuje - wydaje mi sie ze on czuje ze musi przeczekac zanim cos zrobi
            co on teraz zrobi w tej relacji- Sąd- 3 Miecze- Król Monet odnowi kontakt, 3mieczy w srodku dobrze wrozy na zasadzie po burzy rozpogodzenie i nie wiem jak krol monet ale dosc pewny siebie , konkretny i uparty , stanowczy chyba ze chodzi o jakies poczucie bezpieczenstwa jesli moze Tobie dac
            co zrobi w najbliższym czasie- 8 Kijów- 8 Puch- 8 Monet - w sumie to bylo juz powyzej drugi raz to samo ale .. 8kiji to nagle decyzje , nagly kontakt , 8puch jakies emocje ale 8monet drogne czynnosci moze chodzi ze zadzwoni gdy bedziesz zajeta lub odwrtonie on bedzie zajetynatłokiem spraw
            krolowa mieczy i rydwan - jesli karty pokazały ze ukrywa to znaczy ze nie wiesz ...wydaje mi sie ze jest jakas kobieta a rydwan to albo zwiazek z nia albo jego wyjazdy do niej /lub odrotnie

ciekawa jestem co do tych 8 dla mnie to zawsze jakies szybkie dziaanie czy puchary w emocach, czy kije w dziłaniu a monety w pracy czy natłoku jej
            • independency.today Re: 3 ósemki obok siebie 28.07.12, 23:44
              Ale że co Asia, że ja tak sępię ciągle o partnerskie? I za każdym razem na innego? Hehe. Jakoś tak dużo się dzieje ostatnio, to i proszę, klęskę urodzaju trochę mam. A proszę o partnerskie, bo zawsze jak ktoś z zewnątrz postawi, to wychodzą bez ściemy, a te bolesne zawsze się sprawdzają i pomagają spojrzeć prawdzie w oczy. Te trzy ósemki to znak dużego ruchu w interesie. I masz rację- zadzwonił w środku wielkiej roboty a ja w trakcie mycia okien smile I na Pana W już nie proszę o rozkład (na razie), bo to jakaś poważna sprawa się zaczyna robić.
              Pozdrawiam serdecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka