drugi.jedyny 04.01.10, 23:16 ps. zapomniałam dodac...mam na imie Krystyna...on Grzegorz pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: poprosze o wróżbe 05.01.10, 19:21 Pani Krysiu karty twierdzą, że taki powrót jest możliwy. Być może należałoby dopomóc losowi i podjąć jakąś inicjatywę. W ogóle w rozkładzie pojawiły się karty dużej aktywności, również towarzyskiej oraz podróży. Rozkład jak najbardziej optymistyczny. Nie był to jednak rozkład na cały rok, z braku czasu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
drugi.jedyny Re: poprosze o wróżbe 05.01.10, 22:04 Dziękuje pięknie za wróżbe)))) napisała mi Pani,że pownnam podjąc jakąs inicjatywe, ale jak? kiedy nie mam ani jego telefonu ,ani adresu... skasowałam pod wpływem implsu, nadal jestem ciekawa czy jeszcze o mnie mysli, czy chciałby wrocic do mnie, podejrzewam ze on mojego kontaktu nie skasował..co Pani sądzi? jesli potrzeba wiecej czasu na wrozbe ,,,to ja poczekam..i pieknie z gory dziękuje zasyłam moc serdecznosci)))))))) Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: poprosze o wróżbe 06.01.10, 12:45 Rzeczywiście , karty wyszły optymistyczne, szkoda byłoby, gdyby to był błąd w mojej interpretacji. Czasem człowiek chce , aby było wszystko fajnie i staje się nieobiektywny . A spróbuj może na innym forum? Odpowiedz Link
drugi.jedyny Re: poprosze o wróżbe 07.01.10, 00:28 pięknie dziekuje Kochana,za wróżbe.. ja nie chce na innym forum , chce tutaj u Ciebie ale czy mozesz mi podpowiedziec , tylko czy Grzegorza serce jest juz zajęte przez inna,? bo ze ma córke to Ci musze powiedziec, przeszedl juz w swoim życiu niemało, musiał wychowywac dziecko, juz od 3-roku życia, bo matka- i jego żona ich zostawiła, czy poprostu dac sobie z nim spokoj, powiem jeszcze tyle ze mieszkamy od siebie 700km, wiec nie mam za wiele mozliwosci...ale moze jak mi sama powiedziałas ze jest szansa, a ja w to wierze Pozdrawiam Cie serdecznie..pa Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: poprosze o wróżbe 07.01.10, 10:18 Witaj, właśnie myślałam o tobie. Wyszło wokół ciebie wtedy dużo ruchu i też pisałam o podróżach. Może iść tym tropem. Dać sobie spokój , gdyby był jakimś głupim facetem, manipulował tobą, itp. Zostawmy to narazie, potem do tego wrócimy, póki co , mam innych już sporo czasu czekających . Pozdrawiam! Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: poprosze o wróżbe 07.01.10, 12:21 Rozłożyłam karty i , jako ostateczny rezultat wyszło Słońce. Tam jest dwoje powiązanych ze sobą ludzi. Może jakiś inny mężczyzna na ciebie zerka? Wyszły problemy z komunikacją i z podjęciem linii działania. Pierwsze co, to należałoby nawiązać z nim kontakt. To jest podstawa.Gdyby były takie możliwości, kobieta pierwsza też może się odezwać. Odpowiedz Link
drugi.jedyny Re: poprosze o wróżbe 07.01.10, 22:12 Dziękuje Ci kochana ogromnie, za to, ze o mnie myslałas,,,za optymistyczną wrózbe,,,za powtórne rozłożenie kart....i dziękuje za mądre rady... pozdrawiam z serca Odpowiedz Link
drugi.jedyny Re: poprosze o wróżbe 11.01.10, 21:43 Witam Cie Jolanto a czy jest taka mozliwośc o postawienie kart na cały rok dla mnie?? jesli tak..to ja bardzo prosze, zasyłam moc serdecznosci)) Krysia Odpowiedz Link