Dodaj do ulubionych

ZMIANY NA FORUM

28.08.12, 18:26
Kochani,
jak zauważyliście właścicielem forum od dziś jest mrgodot.
Już od kilku miesięcy zastanawiałam się nad przekazaniem forum, ponieważ mam coraz mniej czasu a i moja praca zagranicą nie pozwala mi na bycie tu na 100%.
Uznałam, że lepiej dla was i dla forum będzie, gdy właścicielem zostanie ktoś, kto jest na miejscu, kto ma doświadczenie z kartami i jest mądry smile Więc moje karty wskazały Godotkę. I dziękuję jej bardzo, że się zgodziła smile
Dziękuję wam wszystkim za te kilka lat wspólnego pisania na forum, za fajne znajomości i za naukę. Będę się pojawiać od czasu do czasu, a na pewno częściej w przyszlym roku gdy wyprowadzę się na stałe do Niemiec i będę mieć stałe łącze.
No więc zostawiam forum Godotce i ona rządzi smile
Buziaki dla wszystkich kiss
Obserwuj wątek
    • ma_ewa01 Re: ZMIANY NA FORUM 28.08.12, 18:42
      dziękuję Królowo za lata współpracy, rozumiem Twoją decyzję i cieszę się, że będziesz bywać na forum. Godotko, gratulacje. Życzę Ci satysfakcji z prowadzenia forum, ciekawych postów i jak najmniej forumowych awantur.
      Pozdrawiam wszystkich
      Msmile
    • algaria Re: ZMIANY NA FORUM 28.08.12, 18:43
      O matko!! Założycielko!!!
      Po1 Przykro mi że rozluźniasz więzy, ale było to nieuniknione
      Po 2 Życzę szczęścia gdziekolwiek będziesz
      Po3 Dziękuje Ci za to że byłaś z nami - to od Ciebie pierwszej się uczyłam - a powiedzenie że to karty mają racje nie klient jest przykazaniem w moim dekalogu
      Po 4 Zaglądaj tak często jak będziesz mogła, bo to forum poniekąd jest Twoim dzieckiem a przynajmniej na Twojej piersi wychowane
      Po 5 Matka Godotka !! - popieram Twój (i kart) wybór - rzeczywiście nie ma innej godnej następczyni
      po 5 Witamy Gototko!!! Niech żyje nowa matka królowa
      p.s Mam otwierać szampana?? wink
    • asia.33 Re: ZMIANY NA FORUM 28.08.12, 19:08
      powodzenia !
      szczerze zycze - bedzie dobrze wazne ze masz z Kim dzielic zycie
      i jesli moje zdanie ma tu jakies znaczenie to chyba krolowa mieczy wysubtelniała taka jakas metamorfoza ale na korzysc jaknajbardziej
      delektuj sie szczesciem
      a to ze zagranica to nie wazne bo moje przysłwie , ktore sobie upodobałam to : "nie wazne gdzie ale wazne z kim" i drugie "tam dom Twoj gdzie ludzie których kochasz" i to prawda smile
      dodam, ze pieknie w Twoim przypadku Jowisz zadziałał bedac w byku - poznalas swoja miłosc wiec jednak ten Jowisz cos tam robi dobrego
      ja tez znikam za chwilke na swoje plaże wiec bedzie spokojniej wink
      • mrgodot Re: ZMIANY NA FORUM 28.08.12, 19:29
        Królowo, jak pierwszy raz usłyszałam, że chcesz przekazać forum to myślałam, że żartujesz. W końcu to twoje "dziecko". Teraz rozumiem - czas nie stoi w miejscu i trzeba czasem coś zostawić żeby pójść dalej. Uran z Plutonem to taki rewolucyjny i wybuchowy czas więc i to forum dotknęła mała rewolucja. Tylko zaglądaj tutaj kiedy tylko będziesz mogła i nie zapominaj całkiem o nas. Bądź jak ten Pustelnik (ale nie że samotny - tego ci nie życzę!), który odchodzi i wraca po własnych śladach.

Algaria! A tobie mało tej niedzielnej libacji? Znowu okazji szukasz? smile
        • algaria Re: ZMIANY NA FORUM 28.08.12, 19:33
          Każda jest dobra by się napić wink Rozochociłam się - nie piłam z rok to chyba mi posmakowało big_grin
          Ale już nie będę obiecuje Wasza Eminencjo wink
          • leda-is-one Re: ZMIANY NA FORUM 28.08.12, 20:09
            Krolowo!!żal ze odchodzisz,ale skoro abdykowalas dla spraw wyzszych, wyznaczajac godna Nastepczynię-życze Ci prostych,jasnych i szczesliwych dróg zyciowych i niezapominania drogi do nas.
            Mrgodot!Tobie zycze malo kłopotu z nami-chce Ci pogratulowac..pozwolisz ze zrobie to z whisky szkocką??Wiec gratuluje z serca.Pije za Was obie, czyli dwa razy/dodam na moje usprawiedliwienie ze ja potrzebuje wiecej do upicia sie a w niedziele byłam niedopita../.Wiec Mrgodot-gratuluje!Trzymaj nas twardą ręką ale miej serce i wyrozumialosc.
            Salute!!!! tanti auguri a Te!/to juz jest spiewane..Leda
            • mrgodot Algaria, Leda 28.08.12, 20:23
              No już pijcie, pijcie (jak musicie) - prohibicji na forum nie wprowadzamy smile Sama piszę z kufelkiem piwa w ręku. Tylko śpiew mi się jeszcze na usta nie ciśnie.
              Ale przynajmniej nasza Królowa będzie miała godne pożegnanie.
              • czu-jka Re: Algaria, Leda 28.08.12, 20:25
                A, ze mi alkoholu nie wolno to ja przy herbatcesmile.
              • algaria Re: Algaria, Leda 28.08.12, 20:45
                To ja zacznę : Królowo!! Czy Ci nie żal!!!! Królowa łzy ociera ale na A spoziera i wybór między miłością a powinnością ciężki ma... Królowo !! Czy Ci nie żal!! Ona w dalekie pojedzie kraje w ramionach lubego ostanie a nas tylko odwiedzi czasem... Godotko!! Jak dobrze że Ciebie mamy i sierotami się nie ostamy do piersi przytul nas...
                A Chachary żyją i gorzałę pija z góry spoglądają wszystko... trala la
                A na forum zmiana warty
                można sobie stawiać karty
                Można wróżyć pożartować
                Wypić śpiewać nie żałować
                A Chachary żyją..
                Wio!!!!
                • mrgodot Re: Algaria, Leda 28.08.12, 21:04
                  smile Algaria, a zdradź mi tajemnicę - po czym ci się tak rymuje? O nazwę trunku mi chodzi. Chociaż to politycznie niepoprawne i pewnie kryptoreklama.
                  I ciszej śpiewaj bo Borsuka obudzisz smile
                  • algaria Re: Algaria, Leda 28.08.12, 21:13
                    Dziś tylko cola, ale ja tak czasem mam daj mi temat a popłynę
                    Nie bój żaby wink borsuk śpi jak Książę zaklęty (nie mylić z mazowieckim) jego surmy nad głowa grane nie zbudzą - taki to ma szczęście aż mu tego zazdroszczę

Kiedy borsuk smacznie śpi
                    goła panna mu się śni
                    żadne trąby nie pomogą
                    by choć ruszył lewa nagą
                    Śpiewać mogę ja do woli
                    Choć od fałszu głowa boli
                    Jego drogi piękny sen
                    nic nie przewie ja to wiem wink
    • czu-jka Re: ZMIANY NA FORUM 28.08.12, 20:24
      Myślę, że to dobra decyzja. Godotka to dobry wybór.
    • baba_potwor Re: ZMIANY NA FORUM 28.08.12, 22:54
      Wszystkiego dobrego, Królowo, i nie zapominaj o nas smile.
      • babowa Re: ZMIANY NA FORUM 28.08.12, 23:29
        no tak
        miłosc silniejsza
        i wazniejsza smile
        powodzenia krolowo matko !

i witaj godna nastepczynismile
        z godotka nie podskoczysz, tak czuje
        tu krotka pilka i po sprawie
        wiec zarzadzaj twarda reka i prowadz forum ku niebiosomwink
    • nielaik Re: ZMIANY NA FORUM 29.08.12, 08:49
      Cieszę się, że odchodzisz. A to dlatego, że wszystko dobrze ci się z wróżby układa. Wreszcie kogoś poznałaś, masz pracę a forum tego nie zastąpi.
      Jednak mam nadzieję, że kiedy osiądziesz na stałe w Niemczech, będziesz pisać na blogu (choć trochę), wrzucisz foty, założysz wątek o twoim ulubionym serialu i opiszesz go kartami, no i watek dla nas karty cygańskie!
      Uwielbiam twoje talie i to jak piszesz. Prowadzenie forum też mi się podobało. Wszystkie trzy akurat robicie to świetnie. Nawet bardziej od kart może się podobać wasze podejście.

Niby nie ma ludzi nie zastąpionych, ale jednak nowi nigdy nie będą tacy sami.

W Niemczech życzę ci, żebyś robiła to co lubisz, żeby otaczali cię fajni ludzie i żeby klienci walili do ciebie drzwiami i oknami na tarota, żeby ci się wiodło smile

• wanilkowa Re: ZMIANY NA FORUM 29.08.12, 11:01
      Królowo
      żyj tym, co tu i teraz
      nie patrz w przeszłość, bo na nią nie mamy już wpływu i nie myśl o jutrze, bo ono nie do nas należy...

powodzeniasmile
      dziękuję za możliwość uczestniczenia w życiu tego forum
      • krolowa.mieczy Re: ZMIANY NA FORUM 29.08.12, 11:04
        Dziękuję wam wszystkim smile
        Łezka mi się w oku kręci, ale wiecie... życie idzie do przodu a ja nie chcę nic przegapić. Nie tym razem. Bo chcę szczęścia.
        Nie zostawiłam sobie uprawnień admina, jeśli Godotka będzie chciała to może mnie wpisać, ale nie musi. Może jakiś casting zrobi? wink
        • lukrusia Re: ZMIANY NA FORUM 29.08.12, 11:15
          Królowo mieczy dużo Słońca życzę w każdym dniu kiss i zaglądaj do nas bo będziemy tęsknić kisskisskiss
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka