czu-jka 11.01.13, 19:10 Dziewczyny, Moja znajomość z Panem J zawiesiła się, od 2 tyg nie mamy kontaktu. Czy moja znajomość z nim będzie miała jeszcze ciąg dalszy, jeśli tak to jaki? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freya_v Re: Pan J 13.01.13, 13:37 perspektywy na odrodzenie-5mieczy co zrobi J w celu odrodzenia relacji-5bulaw czego nie zrobi-ksiezyc co Ty zrobisz-3bulaw czego nie zrobisz-krolowa puchar wplywy zewnetrzne-cesarzowa najbl wydarzenie-as mieczy jaki warunek musi byc spelniony by relacja sie odrodzila-kaplanka rezultat-as monet Czujko niestety ten pan ma inna,przypuszczam ze napisze Ci smsa z taka informacja. Bedzie chcial utrzymac znajomosc na stopie przyjacielskiej. przypuszczam ze latwo sobie tej znajomosci nie odpuscisz i zgodzisz sie na jakies spotkanie/rozmowe ale poczujesz sie odtracona i przegrana. lepiej podziekuj temu panu, nie bedziesz za nim tesknic o czym mowi krolowa puch na pozycji czego nie zrobisz. Odpowiedz Link
czu-jka Re: Pan J 13.01.13, 16:05 Dziękuję Freyu. To jest moja znajomość internetowa. Wiem, ze jest w związku, tzn na poczatku wspominał o kobiecie później już nie, że mu się nie układa itp, a już później ze jest sam. Podejrzewam, że może mieć i żonę, ale nie mówić mi o tym. Od 2 tygodni nie kontaktuje się ze mną. Ja nie zamierzam odzywać się pierwsza, ale jednak za nim tęsknię. I stąd moje pytanie. On jest obcokrajowcem, ja zamierzam jechać tam w maju, jednak nie do niego. Odpowiedz Link
freya_v Re: Pan J 13.01.13, 16:20 Odezwie sie napewno as mieczy bardzo czesto na wiadomosci mi wypada. no i as monet to szansa dobry omen Odpowiedz Link
czu-jka Re: Pan J 13.01.13, 16:29 Na zdradę na pewno. No nic, w tym roku zamierzam szukać Hiszpana gorącej krwi Odpowiedz Link
czu-jka Re: Pan J 13.01.13, 17:05 Poza tym wg mnie to 5 mieczy, Kapłanka ewidentnie wskazuje na kobietę w ukryciu, kochankę, zdradę. A co Wy myślicie? Odpowiedz Link
freya_v Re: Pan J 13.01.13, 17:11 zgadza sie jak najbardziej dlatego napisalam ze ma inna.to cesarzowa wiec to dla niego ktos wiecej niz przelotna znajomosc. Odpowiedz Link
czu-jka Re: Pan J 13.01.13, 17:19 Ciekawe czy to żona. Choć właściwie nie ma to większego znaczenia. Odpowiedz Link
coill Re: Dziewczyny, a jaka jest Wasza interpretacja? 15.01.13, 00:31 nie lubie interpret cudzych kart dla kogos w dodatku nie widząc obrazków, ale skoro Czujka prosi perspektywy na odrodzenie-5mieczy co zrobi J w celu odrodzenia relacji-5bulaw czego nie zrobi-ksiezyc co Ty zrobisz-3bulaw czego nie zrobisz-krolowa puchar wplywy zewnetrzne-cesarzowa najbl wydarzenie-as mieczy jaki warunek musi byc spelniony by relacja sie odrodzila-kaplanka rezultat-as monet Przedewszystkim dołożyłabym kartę(albo dwie) na tę Cesarzową, moze to być inna kobieta-jego partnerka czy ukochana przez kt.milczi(jak i matka),koleżanka dzieki ktorej sie dogadacie... To nie moje karty(a kazdy inaczej tam sie ze znaczeniem swoich dogadał hehe) ale założmy ze moje - Czy znajomośc się odrodz?i(rozumiem, że była jakoś rozwinęta) to tego jescze nie widac, ale myślę że kontakt powinien być. Po 5 mieczach faktycznie można spodziewać się rywalki, ale nie koniecznie, może komuś tu się przykro zrobiło, może też chce coś więcej zyskać. Może każde z was patrzy na drugie zamiast działać? Warunki do spełnienia są dwa - albo Ty troszke zejdziesz z pozycji Cesarzowej i bedziesz bardziej skłonna np pierwsza się odezwać albo(no niestety) zgodzisz się być "przyjaciółką" bo Cesarzowa już jest, kto wie, moze zaproponuje cos takiego. Przez tą piątkę mieczy i te kobiece karty to wygląda tak źle, ale zauważ(tak na pocieszenie) - czego on nie zrobi? Księżyc, wg tych kart nie powinien kłamać, zaciemniać prawdy itp. Najblizsze wydażenia to As mieczy a więc wiadomość, szorstka,moze dosc oficjalna? Moze zarówno powiedziec "odciąłem związek z tamtą" jak i być tym mieczem w strone Ciebie(nie dokońca miłym ponieważ piątka mieczy nie jest miła, bycie kapłanką gdy nad nami stoi Cesarzowa równiez). Ale jezeli zostawiłby Cesarzową z tej okazji(czy odstawił na bok na przemyslenie tzw) - to 5 mieczy jest tu jak najbardziej na miejcu i wcale nie musi dotyczyć Ciebie, to cała ta sytuacja - trzeba zrobić komuś-Cesarzowej coś niemilego(zerwać,albo zdradzić)-żęby wasza relacja mogła się rozwijać. A więc Każde z was ma tępiątkę mieczy - Ty bo jakaś kobieta ma przykrość, on bo musiał zerwać i zranić(albo zdradzić), Ona -wiadomo czemu. Karty te pasują do zdrady i trókjąta, ale pociesza mnie Księżyc postawiony na zakazanej mu pozycji, to daje male nadzieje ze moze As mieczy posłuzy się szczeroscią. Co zrobi - 5 kijów - powinien działać, potyczki slowne(w dodatku przy asie mieczy i piątce) jak najbardziej na miejcu, chyba za romantyczny i ugodowy to on nie będzie,egoistyczny może nawet. Ty spojrzysz w przyszłośc i zaczniesz się zastanwiać, czy nie lepiej poszukać inengo partnera, wypłakiwać się przed nim ani pocieszać go chyba nie zamierzasz(a to jednak warunek, chcesz relacji? Bądz Kapłanką). Szkoda ze nie ma kart na Asa monet, upewniłabym się czy jest to szansa dla tej pary(nowy początek, odezwanie się, umowienie) czy dla czujki-spojrzy przed siebie(3 kije) i zaplanuje coś widząc nową szanse na drodze. Dawaj znać jak tylko sie cos wydarzy bo jestem ciekawa Odpowiedz Link
czu-jka Re: Dziewczyny, a jaka jest Wasza interpretacja? 15.01.13, 09:28 Dziękuje Coil za tak obszerną interpretację. On jest tylko moją internetową znajomością, było bardzo intensywnie teraz już jest cisza. Cesarzowa to napewno jego kobieta, nie ja. Dało się wyczuć, że nie jest szczery wobec mnie. I właściwie to nei wiem czego ja oczekuje. Odpowiedz Link
lukrusia Re: Dziewczyny, a jaka jest Wasza interpretacja? 15.01.13, 10:17 Między wami wkradł sie fałsz taki delikatny bo przy tej karcie ludzie się okłamują ale z powodów jakiś , które mogą np zranić drugą osobę a nie chcą tego zrobić - trak u mnie się sprawdza. Pan czuje się trochę przytwierdzony do muru bo z jednej strony jesteś ty a z drugiej jakaś kobieta która ma nad nim w pewnym sensie władzę może matka ? lub partnerka ale to już trzeba sprawdzić - W każdym razie jemu jest dobrze przy tej kobiecie bo to kobieta władcza , wszystko załatwi a on to taki sługa przy niej ale jeśli jemu taka pozycja odpowiada bo tak bezpieczniej .Tutaj się ty pojawiasz i pan chce działać bardzo i podejmie działanie choć by sie paliło i grzmiło to on coś zrobi bo 5 kijów to taki power że dopiero jak sie zastanowi to pomyśli co zrobił .Kontakt z jego strony jeszcze będzie . Nie będzie siedział w ciszy , po omacku tzn nie będzie milczał , ale ty tak jakbyś stała na rozdrozu bo z jednej strony ta znajomość to coś nowego jakiś flirt , zabawa jest ale zastanawiasz sie czy to ma sens na poważnie czy tylkona chcwię ta znajomość . Nie wylejesz przed nim emocji , ale najbliższe wydarzenie da już jakiś rzut na relację jakaś rozmowa się szykuje lub wpadniecie sna siebie i się coś wyjaśni między wami . Warunek do relacji spełnionej musisz wiedzieć wszystko abyś była pewna czy w tej sytuacji - pozycji 3 kijów zrobić do tyłu czy do przodu krok . Kapłank aodkrywa taejmnicze. rezultat-as monet tutaj już jest jakaś pozycja , coś już wiesz nie jest żle wiesz na czym stoisz i co możesz zrobić . Głowa do góry Odpowiedz Link
coill Re: Dziewczyny, a jaka jest Wasza interpretacja? 15.01.13, 14:19 czu-jka napisała: > Dziękuje Coil za tak obszerną interpretację. > On jest tylko moją internetową znajomością, było bardzo intensywnie teraz już j > est cisza. Cesarzowa to napewno jego kobieta, nie ja. > Dało się wyczuć, że nie jest szczery wobec mnie. I właściwie to nei wiem czego > ja oczekuje. hm..bardziej to bylo takie filozofowanie moje nad kartami niz interpet hehe ALe zaobserwuj jak sie spelnia. Tak z dośw Ci powiem ze zawsze 5 mieczy to nieprzyjemnosc i jak jest na poczatku wyjeta to neisczerosc tkwi. Ost. zauwazylam ze w takich wypadkach trzeba wyjac kolejny uklad jakiś(lub cos dociagnac),albo przed takim ukladem wyjac kilka tkaich kart,taki mniejszy ukladzik, ale to zalezy jak kto lubi bo kazdemu co inengo pasuje Odpowiedz Link
czu-jka Re: Dziewczyny, a jaka jest Wasza interpretacja? 15.01.13, 14:59 Na pewno napiszę jak się sprawdza. Czuję jednak, że tak długie milczenie oznacza zupełną ignorancję i odezwie się tylko na zasadzie podtrzymania kontaktu lub przypomnienia się. Odpowiedz Link
coill Re: Dziewczyny, a jaka jest Wasza interpretacja? 21.01.13, 01:00 czu-jka napisała: > Na pewno napiszę jak się sprawdza. > Czuję jednak, że tak długie milczenie oznacza zupełną ignorancję i odezwie się > tylko na zasadzie podtrzymania kontaktu lub przypomnienia się. Jeśli facet odzywa się tylko dla 'podtrzymania kontaktu:" to czasem lepiej uciekac Odpowiedz Link
czu-jka Re: Dziewczyny, a jaka jest Wasza interpretacja? 21.01.13, 17:20 Masz rację. Najtrudniej przestać o kimś myśleć. Póki co brak kontaktu. Odpowiedz Link
czu-jka Kontakt był 23.01.13, 20:35 Zadzwonił do mnie dziś, rozmawialiśmy chwilę przez kamerę internetową. Wygląda bardzo dobrze niestety. Nie skomentował dlaczego tak długo się nie odzywał, tak jakbyśmy mieli kontakt chwilę temu. I jutro chce znów porozmawiać ze mną. Odpowiedz Link