Dodaj do ulubionych

Watek testowy (grafika)

16.12.08, 14:09
Zaloze. Mozna usunac, ale moze niech bedzie miejsce na proby wklejania
obrazkow i tych innych opcji z grafika?

Obserwuj wątek
      • kita32 Re: proba 08.01.09, 19:25
        Am98, zrobiłaś 2 błędy. Nie wpisałaś ukośnej kreski przed końcowym img, oraz skopiowałaś adres strony, a nie obrazka. Klikasz prawym przyciskiem myszy na obrazek i wybierasz "kopiuj adres obrazka" i potem wklejasz między img w kwadratowych nawiasach przez Ctr + V.

        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/pe/qf/qsfy/yleL5T3ZIGybgFdMrB.jpg
    • dobema Re: próba 06.03.09, 20:15
      test
      fotoforum.gazeta.pl/photo/4/fb/fd/tvfh/NpIMlnbzpJtMLRAe8B.jpg" border="0" alt="fotoforum.gazeta.pl/photo/4/fb/fd/tvfh/NpIMlnbzpJtMLRAe8B.jpg">
    • dobema Re: próba 06.03.09, 20:20
      jeszcze raz

      fotoforum.gazeta.pl/photo/4/fb/fd/tvfh/NpIMlnbzpJtMLRAe8B.jpg" border="0" alt="fotoforum.gazeta.pl/photo/4/fb/fd/tvfh/NpIMlnbzpJtMLRAe8B.jpg">
    • kita32 Re: próba 06.03.09, 20:58
      Dobemo, w linku który wklejałaś "zgubiłaś" początek, który nie chce mi się tu wkleić. Napiszę ze spacjami: zabrakło
      h t t p / /
      Obrazek wkleiłam w O Tarocie w wątek "warsztat 75" smile
      • dobema Re: próba 06.03.09, 21:09
        Kito, ale mi dalej nie wkleja obrazka, a najgorsze, że ja w
        podglądzie widzę, go a jak wyślę to nic sad

        te również kopiuję. Już zgłupieliśy, bo całe popołudnie z
        tym walczymy. Być może mamy jakiś problem z przeglądarkami.

        jeszcze jedna próba i koniec.
        fotoforum.gazeta.pl/photo/4/fb/fd/tvfh/NpIMlnbzpJtMLRAe8B.jpg" border="0" alt="fotoforum.gazeta.pl/photo/4/fb/fd/tvfh/NpIMlnbzpJtMLRAe8B.jpg">
        i pogląd i pięknie widać w podlądzie, ech... sad
      • dobema Re: próba 06.03.09, 21:15
        fotoforum.gazeta.pl/photo/7/uc/wf/oodc/pjIWZxc34Xq04iTYaX.jpg" border="0" alt="fotoforum.gazeta.pl/photo/7/uc/wf/oodc/pjIWZxc34Xq04iTYaX.jpg">
        • dobema Re: próba 06.03.09, 21:17
          fotoforum.gazeta.pl/photo/7/uc/wf/oodc/pjIWZxc34Xq04iTYaX.jpg" border="0" alt="fotoforum.gazeta.pl/photo/7/uc/wf/oodc/pjIWZxc34Xq04iTYaX.jpg">
          • dobema i ostatnia proba 06.03.09, 21:26

            fotoforum.gazeta.pl/photo/4/fb/fd/tvfh/6uMvekeM3PedUePi4B.jpg" border="0" alt="fotoforum.gazeta.pl/photo/4/fb/fd/tvfh/6uMvekeM3PedUePi4B.jpg">

            kurcze ja widzę w podglądzie zdjęcie i mam też skopiowane te h t t
            p : / /
                • kita32 Re: i ostatnia proba 06.03.09, 22:53
                  Spróbuję wkleić przez IE:
                  fotoforum.gazeta.pl/photo/4/fb/fd/tvfh/NpIMlnbzpJtMLRAe8B.jpg" border="0" alt="fotoforum.gazeta.pl/photo/4/fb/fd/tvfh/NpIMlnbzpJtMLRAe8B.jpg">
                  • kita32 Re: i ostatnia proba 06.03.09, 23:02
                    I wyjaśniło się. Na podglądzie widzialam obrazek, po wklejeniu jest
                    tylko kwadracik z czerwonym krzyżykiem.

                    Weszłam w stronę poprzez Internet Eksplorer. W edycji link adresu
                    obrazka nie przełamał się, tylko kod [ i m g ] oddzielił się od
                    adresu linku - i to jest powód dlaczego obraz nie pokazuje się.

                    Gdy wchodzi się w stronę poprzez Mozillę Firefox, to link się
                    przełamuje, ale kod się nie rozdziela - i obrazek pokazuje się. (A
                    jak się nie pokazuje, to i na podglądzie również nie pokazuje się.)

                    Dobemo, ściągnij sobie Mozillę. Ja "przeszłam" na Mozille, bo
                    podkreśla błędy, a ciągle mi się litery zamieniają miejscami -
                    Mozilla to wykrywa, jak i inne błędy...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka