Dodaj do ulubionych

Uniewaznienie

27.03.13, 20:14
Tez poszlo pismo. W stylu jakim, nie chcielibyscie wiedziec.
Wiec:
Z przelozenia: 5 mieczy i 2 bulawy
1. problem: Rydwan (no rydwan do samego diabla to bylo to malzenstwo)
2. czego nie zmienie: 6 bulawek ( bo mam racje!, ze to byl blef a nie malzenstwo)
3. co moge zmienic: 9 mieczy ( odciac sie w pi... od tego gownianego malzenstwa, rozwodow, alimentow, konkubin, nieslubnych dzieci, wszystkiego, co mi sie nie podoba)
4. co mi w tym pomoze: As denarow - tak zrzeklam sie alimentow na dziecko i poprosilam aby panstwo ustalilo. bedzie klopot bo zrzeklysmy sie obywatelstwa wlasnie polskiego i prezydent bedzie musial sie okreslic w naszej kwestii. Super sprawy idasmile
5. rezultat: Rycerz kielichow - dadza mi to pieprzone uniewaznienie, bo nie beda mieli innego wyjscia,z e facet mnie oszukal, okradl i spieprzyl kawalek mlodego zycia i pozwola mi pojsc w swoja strone. tak to widze.
Zgodni? smile
A wiecie dlaczego tak pisma poszly? Bo sedziowie zamiast sluchac co im mowilam w Polsce, wysmiewali sie ze mnie ze prawa nie znam! Ni esluchali niczego. Dwa tygodnie temu zmarl moj wuj, ktorego strasznie lubilam. Mial 53 lata. Nie moglam z dzieckiem poleciec Go pozegnac, ten ostatni jedyny raz, bo przez sady on mail pelnie wladzy do dziecka ale paszportu nie podpisal! Zostala uziemiona i jedynie kiedy wuja chowali do grobu moglam patrzec na slonce 2000km daleko od niego. fajnie no nie?
Wiec chociaz podeprzyjcie mnie otucha i powiedzcie,z e zawojowalam o zwyciestwo! Pa
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka