Dodaj do ulubionych

Kolejna zagadka:)

07.04.13, 12:00
Ostatnio bardzo mnie interesuje pewien temat.. Czytam, ćwicze rozkłady odnośnie tego tematu,robię notatki, szlifuje itp. Pytanie co to za temat?

Zwycięzcy postawie karty (osoby mające minimum 25 postów)

powodzeniasmile
Obserwuj wątek
    • anna151sx Re: Kolejna zagadka:) 07.04.13, 15:04
      Taki temat szlifuje Freya:
      Z przeł. 4 kije, Mag, Diabeł
      Sedno: Król mieczy
      To jest ten temat: 5 denarów, Księżyc, 2 miecze
      To nie jest ten temat: 3 kielichy, 6 denarów, Cesarzowa
      Wynik: 6 kijów

Wydaje się, że ma on związek z domem, a przynajmniej z sytuacją rodzinną. Jest z gatunku "ciężkich" , spędzających sen z powiek. Łączy się z frustracją i negatywnymi emocjami. Sytuacja dojrzewa już naprawdę długo, wszystko jest robione po ciuchu i czas na decyzję.

Nie ma związku z zabawą, pożyczką w banku - zwrotem pieniędzy, nie czujesz sie jak ta Cesarzowa... Wygląda, że wszystko pójdzie dobrze.
      • anna151sx Re: Kolejna zagadka:) 07.04.13, 15:14
        Może czeka Ciebie jakiś zabieg, który odkładałaś?
        • freya_v Re: Kolejna zagadka:) 07.04.13, 15:23
          Generalnie ten temat mnie nie dotyczy..tongue_out ale Twoje karty wyszły świetne idealnie pokazuje to co tak mnie ostatnio zainteresowałosmile
    • krolowa.mieczy Re: Kolejna zagadka:) 07.04.13, 15:47
      jaki temat? - as pucharów (8pucharów)
      jakiej dziedziny dotyczy? - 6 pucharów (9mieczy)

Same puchary u mnie!
      Wszelkiego rodzaju związków międzyludzkich, z położeniem nacisku na jakieś traumy z przeszłości, obawy o relacje pokoleniowo - towarzyskie i leczenie czy prostowanie ich.
      Skojarzyło mi się z ustawieniami Hellingera na przykład. Albo alkoholizm, swingowanie.
      • freya_v Re: Kolejna zagadka:) 07.04.13, 15:58
        Obie jesteście dość blisko ale kluczowe słowo nie padłosad
        • anuszzka Re: Kolejna zagadka:) 07.04.13, 16:26
          cos ze snami to zwiazane? moze jakas hipnoza lub jakas analiza reinkarnacji?smile
          mam wrazenie,ze to powiazane jest z jakas terapia
    • kolterie Re: Kolejna zagadka:) 07.04.13, 16:43
      Rozwód ?
      • yool125 Re: Kolejna zagadka:) 07.04.13, 22:36
        Chcesz być profesjonalistka w kazdym calu jak ten Krolsmile wiec cwiczysz.. i chcesz ,żeby wyszli z tego zwycięskosmile myśle ze oczyszczanie z długów karmicznych,które ciąża ludziom w tym świecie i życiu smile
        • yool125 Re: Kolejna zagadka:) 07.04.13, 22:40
          księzyc - tajemnica...to musi być coś z czego nie daja sobie w ogóel sprawy ze istnieje, co ich "zubaża" emocjonalnie i energetycnie i utrudnia podejmownie własciwych decyzji, wybiearja zła droge w kazdym wymiarze, nie własnej winy...bo "ktoś" lub "cos"im przeszkadza...
    • 1alaska Re: Kolejna zagadka:) 07.04.13, 23:13
      wisielec
      psychoanaliza surprised
    • freya_v Re: Kolejna zagadka:) 08.04.13, 12:12
      Temat który ostatnio tak mnie zainteresował to temat ZDRADY. Temat dość delikatny i trzeba bardzo uważać przy interpretacjach.. Ładne karty wyszły annie szczególnie przełożenie 4buław mag i diabełsmile ciekawa jest cesarzowa która wyszła na nie czyli nie chodzi o stałą partnerkę której jesteśmy wierni itp Yool dobrze zaznaczyła że chodzi o tajemnicę.. Wspomniała też coś o długach karmicznych co również pasuje do tematu zdrady.. A więc Anna151sx i Yool125 wygrywacie gratulujesmile
    • freya_v Rozwiązanie 08.04.13, 12:12
      Temat który ostatnio tak mnie zainteresował to temat ZDRADY. Temat dość delikatny i trzeba bardzo uważać przy interpretacjach.. Ładne karty wyszły annie szczególnie przełożenie 4buław mag i diabełsmile ciekawa jest cesarzowa która wyszła na nie czyli nie chodzi o stałą partnerkę której jesteśmy wierni itp Yool dobrze zaznaczyła że chodzi o tajemnicę.. Wspomniała też coś o długach karmicznych co również pasuje do tematu zdrady.. A więc Anna151sx i Yool125 wygrywacie gratulujesmile
      • krolowa.mieczy Re: Rozwiązanie 08.04.13, 12:30
        heh, to moje karty albo robią mnie w konia albo skupiły się tylko na emocjonalnej stronie zdrady.
        uncertain
      • anna151sx Re: Rozwiązanie 08.04.13, 14:34
        Dzięki Freya. Jeśli miałabyś ochotę mi powróżyć, to poproszę odpowiedz na pytanie:
        jak potoczy się budowa syna, skąd uzyska dalsze środki, kiedy się wprowadzą? Mnie to też dotyczy, bo zamierzają sprzedać swoje mieszkanie i na czas budowy zamieszkać u mnie. Nie przeraża mnie ta perspektywa, bo uwielbiam swoją synową smile
        • freya_v Re: Rozwiązanie 08.04.13, 14:46
          Oczywiście Anno pomyślę nad rozkładem i wrzucesmile
    • 1alaska Re: Kolejna zagadka:) 08.04.13, 17:17
      A jak mój wisioł ma się do zdrady?
      • freya_v Re: Kolejna zagadka:) 08.04.13, 17:29
        Hm.. Twój wisielec może być przyczyną zdrady. Kiedy w związku nastaje stagnacja rutyna i nie wiadomo co dalej jedna z osób może być skłonna do zdrady.. Trudna karta by ją tu jakoś dopasowaćuncertain
        • yool125 Re: Kolejna zagadka:) 08.04.13, 20:47
          A jeśli moge prosić tez o wrózbesmile)) to chciałabym zapytac o taka kwestie: mam Panią do pomocy gdyż nie wyrabiam sie ze wszystkim przy dzieciachsmile nie zebym leniem była ale mąż chciał wiec nie oponowałamsmile otóz to dobry człowiek ta Pani, ciepła i symptyczna, nie pracowała jako "pani sprzatajaca" nigdy wczesnien ani u nikogo...po prostu chciała mi pomóc i miec zajecie w trakcie emerytury.
          Bardzo sie lubimy, bardzo tez lubi moje dzieci, to widac wyraznie. Za jakiś czas bede zmuszona szukać opiekunki do dziecka....pytanie:
          1. Czy Ona moze by chciała zając sie moim synkiem? Do mnie przyjezdza raz w tygodniu, na pewno ma czas.
          2. Czy by sie nadawała??? doświadczenia nie ma...poza byciem babcia, to czasem wiecej niz inne doswiadczenia uwazamsmile
          3.Czy to dobry pomysł w ogóle jest ,czy szukac gdzie indzie,kogos innego?
          Na priv moge wysłac dokładne dane tej Pani- imie i date urodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka