magdalena.1230 22.04.13, 15:20 Kochani pierwsza osoba , która sie zgłosi za darmo postawię karty na miłość Madzia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena.1230 re : freya 22.04.13, 17:31 sytuacja obecna- 6 kielichów gdzie tkwi problem- 6 mieczy rada- As kielichów wynik-MAG (WISIELEC +10kielichów+RYDWAN) Kochana twoja sytuacja uczuciowa na obecny rok wygląda kolorowo Widzę iż jesteś osobą , która gdzieś w przeszłości bo zakładam iż jesteś sama zostawiła kogoś do , kogo wraca ciągle myślami .Znajomość z kimś kto wiele pozytywnych zdarzeń wniósł w twoje życie . Taki stan przyjaźni mi pokazuje ta karta . Nie widzę tutaj przebitego serca tylko fajną dziewczynę , która ma wszelkie walory i możliwości na poznanie mężczyzny . Jako rada As kielichów mówi o otwarciu sie na uczucia , odmrożeniu , otwarciu na ludzi , poznawaniu nowych ludzi .n Twój problem tkwi w tym iż boisz się zrobić krok pierwszy tak jakby chcesz zmiany ale z drugiej strony monety dobrze jest ci tak jak jest. Pojawi sie mężczyzna zakręci tobie w głowie że hej Mag jest mężczyzną , który potrafi kobietę oczarować , z tej znajomości możliwość jest stworzenia trwałego związku . madzia. Odpowiedz Link
freya_v Re: re : freya 22.04.13, 18:02 Madziu jestem pod wrażeniem wszystko się zgadza zastanawiam się co bym mogła od siebie w ogóle dodać ta 6 puchar teraz to dodatkowo pojawiają się w moim życiu mężczyźni z nawet bardzo dalekiej przeszłości (czego bardzo nie lubie) nie lubie powtórek nawet jeśli było dobrze to nie chce by znów było tak samo dobrze bo to jednak będzie to samo-powtórka blee stąd ta 6 mieczy. Co było to było koniec kropka. Dziwne że wyszedł Ci wisielec i rydwan jedna karta opóźniająca realizację wróżby druga nadającą tempo czyli będzie długo długo nic aż tu nagle(...) to dopiero będę miała niespodzianke bardzo Ci dziękuje wróżba super Odpowiedz Link
an-ka77 Re: Darmowa wróżba na uczucia 23.04.13, 14:43 Witam, Magdo czy mogłabym poprosić o wróżbę na miłość. Wiem nie jestem pierwsza. Byłabym bardzo wdzięczna Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: Darmowa wróżba na uczucia 23.04.13, 18:54 Wróżba tylko była dla jednej osoby . Odpowiedz Link