anuszzka 08.05.13, 20:16 walet mieczy - myslicie, ze to dziewczynka czy chlopiec ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yool125 Re: plec dziecka 08.05.13, 21:34 Mnie na moich chłopaków wychodził paz buław ale miecz to tez chłopak... Odpowiedz Link
algaria Re: plec dziecka 08.05.13, 22:00 zawsze pewna jestem tylko płci że paź kielichów jako dziewczynka i paź monet jako chłopak - moja córka o silnym charakterze wychodzi w paziu buław - ale to już jako 17 latka Odpowiedz Link
leda-is-one Re: plec dziecka 09.05.13, 07:23 Mnie na wnuka wyszedł paź monet.. z RW,jednak na niektórych kartach pazie są przedstawiane jako dziewczynki/np na kartach K.Olszewskiej/..wiec wtedy jest dylemat interpretacyjny. Tradycyjne karty - mieczowy paź zdecydowanie chłopak Odpowiedz Link
magdalena.1230 Re: plec dziecka 09.05.13, 17:19 paż kijów to chłopczyk (ciemne włosy ) a paż kielichó to dziewczynka . Z doświadczenia mi te karty pokazują takie osoby , ale naczęściej słońce zapowiada ciąże lub gwiazda kobieta przy nadzieji . Odpowiedz Link