Dodaj do ulubionych

Proszę o wróżbę

29.05.13, 00:44
Proszę o wróżbę na pracę czy jeśli złoże dokumenty na ofertę pracy w obsłudze klienta to zostanę przyjęta do pracy ?

Już raz składałam do tej firmy papiery i zostałam wybrana , ale ostatecznie wybrali znajomą dyrektora , tym razem waham się czy składać dokumenty czy tym razem się uda załapać na tą pracę .
Obserwuj wątek
    • lukrusia Re: Proszę o wróżbę 29.05.13, 22:19
      podbijam prośbę
      • asia.33 Re: Proszę o wróżbę 02.06.13, 14:41
        dołacze cetnie do watku ale Ktos musi plozyc kartki noge zerknac tylko
    • anna151sx Re: Proszę o wróżbę 03.06.13, 11:04
      Jakie są szanse na prace dla Lukrusi w obsłudze klienta?
      Sedno - 5 mieczy
      Takie są szanse - 3 miecze, 9 kijów
      Takie nie są - Umiarkowanie, 6 kielichów
      Wynik - 7 denarów
      Wydaje mi się, że obecnie na tę prace są niewielkie szanse, ale powinnaś składać dokumenty tu i gdzie indziej - 7 denarów, a prace w kocu uzyskasz - jesienią. Życzę Ci powodzenia smile
      • asia.33 Re: Proszę o wróżbę 03.06.13, 12:04
        wiesz Lukrusiu po tych kartach i kartach ani
        widac jedno ze jesli zlozysz bedziesz czekac na cos
        moze byc tak wg 1 rozkladu, ze zlozysz i czekajac na to stanowisko zwolni sie tam czyjes 9innej osoby ktora wyjedzie zagranice) i byc moze wtedy zaproponuja Tobie walsnie ten etat
        b faktycznie w 7monetach to czekanie , na które wpływu nie masz
        3mi , 9kiji - czekanie na przychodzaca wiadomosc ale tez cos mnie niepokoi w 3mi i 9kkiji - kiedys pokazala mi sie ta kombinajcja gdy czekalam na wiad a wylądowala ona w spamie - i po kilku tyg odczytalam ja, wiec dopilnuj aby na dokumentach byl dobry nr tel i mail bez pomyłek

pierwszy rozklad , smierc, krolowa monet, swiat - moze mowic ze cos ie zmieni gdy ktos wyjedzie zagranice i byc moze wtedy gdy bedziesz czekac tak sie stanie a firma owa bedzie szukac kogos na zastepstwo
        • lukrusia Re: Podziękowanie za wróżbę 04.06.13, 22:24
          www.youtube.com/watch?v=JvxG3zl_WhU

Ania dziękuję za wróżbę wklejam piosenkę weekend smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka