02.06.13, 13:32
Mimo podniesionej temperatury na forum może ktoś pokusi się o udziałwink

dziś na facebooku znalazłam fajny obrazek z przesłaniem.
Co przedstawia obrazek?
Co zawiera treść podpisu obrazka o czym jest to "przesłanie"?

Dla zwycięzcy będą karty oczywiściesmile życzę powodzenia i zachęcam do udziałusmile
Obserwuj wątek
    • 966ania Re: Zagadka 02.06.13, 18:32
      Pokusiłam się smile
      ALE chyba moje karty zobrazowały klimat tematu usuniętego wątku itd. bo wyciągnęłam 5 mieczy + As mieczy.
      Freyka podaj info proszę czy te karty mają coś wspólnego z zagadką czy losować inne, bo mam dylemat.
      • freya_v Re: Zagadka 02.06.13, 19:33
        Tak Aniu pasują.. Z tym że 5mieczy bardziej do podpisu obrazka a as mieczy do tego co przedstawia obrazek.
        • anna151sx Re: Zagadka 02.06.13, 23:13
          To przedstawia obrazek znaleziony przez Freyę - Swiat
          Taką informację zawiera podpis pod obrazkiem - Królowa kielichów

Zupełnie inne karty niż Ani...
          Może dziecko, narodziny?
          A podpis o miłości, że niby dzieckiem jesteśmy przez całe życie? Mamy w sobie coś z dziecka wink
    • 966ania Re: Zagadka 03.06.13, 10:48
      as mieczy + 5mieczy - może ten obrazek przedstawia anioła, dziecko, mędrca kogoś lub coś (książka) nieskalanego, czystego co daje rozwiązanie , przesłanie wolności, jak/czym pokierować się w konfliktowych sytuacjach, albo jak pozbyć się problemów generowanych w naszej głowie, jaką strategię podjąć aby móc uczciwie pokonać przeciwników / problemy _?
      • hanna1985 Re: Zagadka 03.06.13, 14:35
        5 mieczy mowi o przegranej,o klesce,zlych ludziach i podstepach ,a as mieczy mowi o poczatku i walce o dobro wlasne,wiec kojarzy mis ie to z niepoddawaniem sie i walka od nowa ,napewno chodzi o mysli czlowieka i jego posatawe do jakiegos przeknania!jest to mysl intelektualna o charakterze sily psychicznej ,ale jets to zwiazane z relacjami ludzkimi ,nie wiem cyz trafilam ,ale karty Ani tak mi to podsunely!
    • freya_v Re: Zagadka 03.06.13, 16:14
      Hanna byłaś najbliżejsmile

podpis obrazka to:
      "nigdy nie będzie drugiej szansy by zrobić dobre pierwsze wrażenie"

sam obrazek nie bardzo mi pasuje ale tamtongue_out na obrazku jest zamyślony mężczyzna który siedzi na ławce w parku i spogląda w niebo a wokół niego mgła.. (wszystko to pasuje mi do asa mieczy Anismile)

Ania i Hanna jak chcecie to postawię wam kartysmile zagadka była trudna ale myślę że pouczającawink
      • 966ania Re: Zagadka 03.06.13, 18:33
        To ja poproszę na pracę smile

Pytanie dotyczy poniższych opcji, nie wiem co mam zrobić. Jak nie ma pracy to źle, a jak wszystko na raz się pojawi to też nie zbyt dobrze.

1) skorzystać z propozycji, którą otrzymałam w piątek i zdecydować się na pracę w firmie A
        2) pozostać w pracy w firmie B
        3) czy jest realna szansa powrotu do firmy C - dowiedziałam się pocztą pantoflową, że jest opcja wznowienia kontraktu (dla mnie korzystnego) ale nie wiem czy to prawda ?

Co twoje karty na to?
    • freya_v Dla Ani 03.06.13, 20:57
      Firma A
      król monet 8buław suma kapłan
      firma B
      rydwan cesarzowa suma koło fortuny
      firma C
      głupiec paź monet suma wieża

wg mnie najlepsza to firma A..
      Król monet kojarzy mi się z wysokim stałym stanowiskiem stałą pensją przy 8 buław-będą możliwości awansowania pnięcia się w górę po szczeblach kariery szansa na dodatkowe szkolenia w celu podwyższenia kwalifikacji również kapłan podkreśla że będziesz miała tam możliwość rozwoju.
      Praca w firmie B wygląda nie stabilnie czy Ty musisz być tam odpowiedzialna za dwie funkcję? No chyba że karty wskazują że to praca na zmiany pensja nie stała jakby zależna od ilości przepracowanych godzin..
      Firma C kompletnie odpada. Karta głupca wskazuje że zostałaś wprowadzona w błąd.. Paź monet to jakbyś musiała tam wszystko zaczynać od początku od najniższego szczebla co przy wieży bardzo by Cię zaskoczyło. Wieża również wskazuje że musiałabys od nowa "budować" tam swoją pozycję/status/prestiż itp
      • hanna1985 Re: Dla Ani 20.06.13, 13:19
        pozno tu zajrzalamwinkproszę o nagrodesmilejesli nie wygasla jeszcze !proszę o karty ,a pytanie brzmi :w jakim kierunku mam ksztalcic sie ?obecnie przebywam za granicą i chcialbym zdobyc certyfikat jakiegos okreslonego kierunku,moze zapytam inaczej ,w jakim kierunku pozniej znajde prace?w jakiej dziedzinie?mam wyksztalcenie ekonomiczne ,ale moze innym tropem pojsc?gdzie znajde spelnienie,chcialbym miec praqce ,ktora lubie!
        • hanna1985 Re: do Freya;) 20.06.13, 13:21
          przepraszam ,ale zle zaadresowalam winkdo Freyi mialo byc !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka