Dodaj do ulubionych

Prośba o pomoc w interpretacji

21.09.14, 14:21
Zrobiłam taki rozkład partnerski ze strony:

tarot-doradca.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=110&Itemid=104
dla Pani, która pytała o przyszłość związku czy kontynuować. On i ona są wolni i po przejściach.
Starałam się, ale nie jestem pewna..., dlatego proszę o pomoc

1 karta: obecna sytuacja w związku - Paź buław
- wielkie uczucie

13 i 2 karta: ich obecna sytuacja emocjonalna? Ona (osoba pytająca) - 3 denary, On (partner) - 4 denary
-Pani dobrze o nim mysli, bo on tworzy jej możliwości do rozwoju
-Pan źle o niej myśli, chciałby ją kontrolować, nie może się pogodzić, że kiedyś odeszła

12 i 3 karta: jak partnerzy oceniają swój związek? Ona (osoba pytająca) - Głupiec , On (partner) - As kielichów
- Pani bada sytuację, coś nowego co nie wiadomo do czego prowadzi, trochę otumaniona
- Pan widzi romantyczny klimat, związek dusz

11 i 4 karta: jakie są ich uczucia? Ona (osoba pytająca) - Królowa buław, On (partner) - 5 kielichów
- Pani czuje się silna, seksowna, inspirująca i jest zaborcza
- Pan czuje smutek i przygnębienie, boi się jak się ułoży ta relacja

10 i 5 karta: sfera seksualna, co im przeszkadza? Ona - Sąd, On - Pustelnik
-Pani przeszkadza niemożność osiągniecia zadowolenia seksualnego z Panem, jednie w słowach a nie działaniu
-Panu przeszkadza, że Pani nie podnieca go intelektualnie

9 i 6 karta: czego nie tolerują w tym związku, zwłaszcza u partnera? Ona - Królowa mieczy, On - 9 kielichów
-Pani nie toleruje obecnej sytuacji w której Pan nie dba o równowagę związku i nie docieka przyczyn zdarzeń, po to by mieć większą wolność i pewność reakcji
-Pan nie toleruje wewnętrznego zadowolenia emocjonalnego Pani i stagnacji materialnej

8 i 7 karta rada: co powinni robić, aby ich związek był harmonijny? Ona (osoba pytająca) - 10 mieczy, On (partner) - Król mieczy
-Pani powinna przestać się bać, że Pan wbije jej nóż w plecy i ją zostawi
-Pan powinien uznać, że jasne przedstawienie zawiłości strategii będzie lepiej przyjęte niż dozowanie informacji

14 karta: najbliższa przyszłość związku? (do 4 miesięcy) - 2 kielichy
- Harmonijne relacje, głębia uczuć, dawanie sobie szansy

15 karta: dalsza przyszłość związku (do półtora roku czasu) - Mag
- Fascynacja; związek zbudowany pozytywnie; bycie aktywnym; zbliżenie się do drugiej osoby; przezwyciężenie problemów.

obecna sytuacja - Paź buław
on - 4 denary, As kielichów, 5 kielichów, Pustelnik, 9 kielichów, Król mieczy
ona - 3 denary, Głupiec, Królowa buław, Sąd, Królowa mieczy, 10 mieczy
Wnioski - 2 kielichy, Mag.
Obserwuj wątek
    • a_ga_tk_a Re: Prośba o pomoc w interpretacji 23.09.14, 08:48
      Dzień dobry, czy może mi ktoś pomóc w tej interpretacji?, bardzo proszę...
      Pozdrawiam i dziękuję
    • misboaa Re: Prośba o pomoc w interpretacji 26.09.14, 22:45
      a_ga_tk_a napisał(a):

> 1 karta: obecna sytuacja w związku - Paź buław
      > - wielkie uczucie
      źle, to nie są wielkie uczucia. Spotkali się, pogadali, zadzwonili i coś się zadziało w tej relacji, ale to nie jest etap w którym coś jest pewne, na dłużej. Obecnie nie jest to etap miłości. Ktoś komuś wpadł w oko, ale to nie jest zakochanie.
      >
      > 13 i 2 karta: ich obecna sytuacja emocjonalna? Ona (osoba pytająca) - 3 denary,
      > On (partner) - 4 denary
      > -Pani dobrze o nim mysli, bo on tworzy jej możliwości do rozwoju
      > -Pan źle o niej myśli, chciałby ją kontrolować, nie może się pogodzić, że kiedy
      > ś odeszła
      dlaczego źle o niej myśli??? Twgo bym nie powiedziała.
      > 12 i 3 karta: jak partnerzy oceniają swój związek? Ona (osoba pytająca) - Głupi
      > ec , On (partner) - As kielichów
      > - Pani bada sytuację, coś nowego co nie wiadomo do czego prowadzi, trochę otuma
      > niona
      ona jeszcze nieczego nie ocenia. To taka relacja na wczasach he he. Fajny gość to się bawię, niczego nie planuję.

Czy on już wewnętrznie uporał się z poprzednią relacją? Coś mi się wydaje że on nie jest jeszcze gotowy na nowy związek. Jest pozamykany na tą panią obecnie. Ona widać że go podrywa, chciała by, jest tą stroną aktywną a on nie.
      Pytanie czy wynika to z tego że jego serce jest wciąż w inny miejscu, czy ta pani do końca mu nie leży? On jak już to będzie stawiała na relacje w których będą uczucia a nie sexualność na pierwszym miejscu. Jeśli u nich jest ten problem to niech ta pani się w nim zakocha i mu to pokaże, bo działanie na podryw to nie jest dobra droga w tym wypadku.

• a_ga_tk_a Re: Prośba o pomoc w interpretacji 27.09.14, 07:19
        Dziękuję za analizę i wskazówki, są dla mnie bardzo cenne.
        Zastanawiałam się nad Panem, że serce ma gdzie indziej lub Pani mu nie leży, więc wyłożyłam karty raz jeszcze (ostatni) żeby rozwinąć temat (nie wiem czy dobrze? i czy rozkład właśnie tak? brakuje mi doświadczenia):

1. Ogólną sytuację w związku - 7 Mieczy - oboje mają niepozamykane sprawy z przeszłości;

2. Zewnętrzna postawa partnerów wobec siebie - Wisielec (Ona), 10 Mieczy (On);
        - Pani: zatrzymała się i przygląda partnerowi, bierność
        - Pan: z rozmysłem źle traktuje Panią;

3. Wymagania partnerów i ich zachowanie się wobec siebie - Król Monet (Ona), Paź Kielichów (On);
        - Pani: ważne jest dla niej poczucia bezpieczeństwa, i dyscyplina;
        - Pan: zachowuje się jak w romansie, na krótką metę;

4. Co w ich sercach, jak się kochają i co do siebie czują - 5 Monet (Ona), 3 Kielichy (On);
        - Pani: nie wie co myśleć o Panu, wspiera go;
        - Pan: dużo pozytywnych uczuć;

5. Okoliczności zewnętrzne, wobec których partnerzy przyjmują określoną postawę - 7 Kielichów (Ona), 6 Mieczy (On);
        - Pani: nie ma dobrych okoliczności zewnętrznych, jest tylko złudzenie, że są;
        - Pan: rozdzielenie

6. Przyszłość związku - Zakochani (Ona), Król Mieczy (On);
        - Pani: miłość z jej strony;
        - Pan: z jego strony chłód emocjonalny na pewno nie miłość

Sytuacja w związku - 7 Mieczy
        Ona - Wisielec, Król Monet, 5 Monet, 7 Kielichów, Zakochani
        On - 10 Mieczy, Paź Kielichów, 3 Kielichy, 6 Mieczy, Król Mieczy

Wychodzi na to, że Pani jak się zakocha, to on i tak zimny, a więc może to nie ta Pani dla tego Pana?
        Hmm, już sama nie wiem czy dobrze odczytuje.
        Proszę, gdyby można zweryfikować, to co napisałam czy dobrze, będę wdzięczna.
        Pozdrawiam
        • misboaa Re: Prośba o pomoc w interpretacji 07.10.14, 21:10
          Coś się wyjaśniło?
          On nie ma kart mówiących o chęci związania się z nią. Brak tutaj kart związanych z uczuciami. Być może jeszcze nie przepracował poprzedniego związku, a być może to nie jest kobieta o jakiej on marzy.
          Dlaczego on ją rani??? Widać że emocjonalnie jest od niej odcięty.
          Ten rozkład jest jak dla mnie mocno zagmatwany. Za dużo pytań.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka