Dodaj do ulubionych

Zgłaszam prośbę o wrózbe

05.11.14, 16:32
Mam straszny dylemat, z jednej strony chciałabym odezwać się do kogoś ale z drugiej boje się odrzucenia, zignorowania tego kontaktu. Czy w związku z tym mogę prosić karty na ten kontakt z Panem B. ?

1) Czy Pan B. odezwie się do Mnie?
2) Co Pan B. o Mnie myśli ? (o ile w ogóle myśli ) ?
3) Jeśli Ja zdecyduje się odezwać do Pana B. jaka będzie jego reakcja? jakie to przyniesie konsekwencje (chodzi mi o to czy on się ucieszy? Odpisze czy tez wręcz przeciwnie zignoruje?

Jeśli któraś z Pań położy mi karty będzie mi bardzo miło wink
Obserwuj wątek
    • kolorowy.motylek Re: Zgłaszam prośbę o wrózbe 05.11.14, 18:35
      1). czy pan B odezwie sie do a.motylek 22 ? rydwan
      2). co mysli pan B o a.motylku22 ? Król Pucharów
      3). jaka bedzie reakcja B na kontakt ? rycerz monet

przyszość relacji w przypadku nawiązania kontaktu :cesarzowa, 9mieczy, kapłanka

Pan mi wyglada obecnie na bedacego w zwiazku. Napisze ale bardziej jako odpowiedz na Twoja wiadomosc. Ma jakis sentyment, Ciebie ale w karcie Król Pucharów jest tez wsazówka , ze Ty chyba masz męża. Król Pucharów to bardzo konkretny juz partner z dziecmi i całym bagazem rodzinnym, głowa rodziny ( tu moge sie mylic z tym królem).Jego rekacja bedzie przyjazna ale bez emocji , rycerz monet to ktos na kim mozna polegac, gdybys jemu sie zwierzyła czy prosiła o pomoc mogłabys na niego liczyc , to tez karta wdziecznosci czy oddania tego co sie nalezy. Jesli jakos jemu pomogłas czy wspierałas badz przyjazniliscie sie to na to samo mozesz liczyc, nic wiecej. Bardziej wysłucha niz sie zaangazuje , powie ze mozesz na mnie liczyc, czy cos milego napisze ale ne bedzie w tym uczuc bardziej poczucie zobowiazania czy odwdzieczenia sie za cos..
      Cesarzowa to moze byc jego parterka , tym sie bedzie martwił i ta odpowiedz moze byc nie co spozniona lub partnerka odkryje ta wiadmosc bo tam widac zmartwienie i na koncu koniecznosc ukrycia kontaktu w kapłance. Moze z uwagi na parterke bedzie sie odzywał gdy jej nie ma obok w miare mozliwosci. Wasza relacja moze byc przyjacielska ale tez utrzymna w tajemnicy i oparta na zwierzaniu niz emocjach.
      Nie widze złych kart , ani kart sygnalizujacych cisze czy niechec.
      Spróbuj wiedzac ze mozesz liczyc na rozmowy od czasu do czasu
      • a.motylek22 Re: Zgłaszam prośbę o wrózbe 05.11.14, 19:02
        Dziękuje kolorowy.motylku za karty i już po części to zweryfikuje. Kwestia męża jest mylna bo takowego nie mam big_grin. Czy Pan B kogoś ma? nie wiem. Kiedyś byliśmy sobie bardzo bliscy stad ten Król Pucharów, być może jakies uczucia się w nim jeszcze tlą w moim kierunku.
        Twoja interpretacja jest dość obszerna i szczerze mówiąc wybiegasz w niektórych kwestiach z nią zupełnie niepotrzebnie za daleko tongue_out (ale rozumiem to bo nie znasz sytuacji, mi łatwiej to ocenić bo to Moja sytuacja, dlatego już pisze )
        Widzisz między nami jest "grubsza" sprawa do wyjaśnienia, stąd na przyszłość relacji po tym co Ja bym mu chciała napisać wyszla ta 9 mieczy jako zmartwienia, bo to On może doznać wstrząsu, kapłanka jako tajemnica tutaj bardzo możliwe, że on to będzie chciał utrzymać w tajemnicy być może tak.
        Dla Mnie karta rydwan na pytanie czy On się odezwię uważam na TAK bo rydwan to wiadomość, kontakt zgadza się?
        Rycerz monet też uważam na TAK, że odpisze tylko być może z opóżnieniem, ale szczerze mówiąc, jeśli mam wybór to wolę poczekać na jego ruch. Wolę żeby to On się odezwał
        Ktoś jeszcze dolączy się do interpretacji ?
        • a.motylek22 Re: Zgłaszam prośbę o wrózbe 05.11.14, 19:04
          A Ty kolorowy.motylku napisz Mi co sobie życzysz w podziękowaniu za karty?
          • kolorowy.motylek Re: Zgłaszam prośbę o wrózbe 05.11.14, 19:23
            Nic sobie nie zycze bo nie znałam sytaucji wiec nie do konca wstrzellam sie w temat chyba ze kolejny starzał ... chyba ze masz z nim dziecko i to ta tajemnica
            Krol puch ma sentyment .... czy byliscie w zwiazku?
            Nie lube pytac o sytaucje bo pozniej za bardzo sie sugeruje tym co wiem a o Was nie wiem nic.
            Głupio mi pisac ale co on ma jakies syattematycznie placici pieniadze ? rycerz monetwink
            Powaznie , wyjelam karty moze dziewczyny znaja syatcje to odpowiedza na ich podstwie kiss
            • a.motylek22 Re: Zgłaszam prośbę o wrózbe 05.11.14, 19:52
              Nie mamy dziecka, nie mamy zadnych zobowiązań finansowych wobec siebie, więc żadnego płacenia pieniązkow nie ma. Byliśmy razem bardzo długo ale póżniej nasze drogi się rozeszły i to w dość nieprzyjemnych okolicznościach. Chciałabym tylko wyjaśnić z nim kilka nieporozumień. Mam nadzieję , że karta rydwan dla Ciebie oznacza kontakt bo zdaje się liczą się odczucia osoby która karty wyciąga ? Bo jeśli On się odezwie to Ja zwyczajnie poczekam na jego ruch i nie będę się wychylać smile
              • kolorowy.motylek Re: Zgłaszam prośbę o wrózbe 05.11.14, 19:58
                To troche mały ten rozkład. Rydwan to ruch , inicjatywa tez ale moze zamist "odezwac sie" przyjedzie lub karty pokazłay, ze zywo zareaguje.
                Zrozb jakis wiekszy rozklad np parterski pokaze najblizsze wydarzenia
                Bo na podst tych 3 pytan to trudno jestokreslic czy zareauje na Twoja wiad czy sam wykona ruch (rydwan). Ma sentyment to pewne. Rycerz monet jednak nie jest wylewny o pomoze, bedzie sytemtyczny ale nie widzeaby był skory do zwiazku. Rycerz monet o długodystansowiec i u niego wszystko sie wlecze a wydarzenia posuwaja w tempe slimaka.
                • a.motylek22 Re: Zgłaszam prośbę o wrózbe 05.11.14, 20:43
                  hmm.. tylko, ze Ja nie posiadam kart, początkuje dopiero, kart nie zakupilam jak dotad, dlatego Was poprosiłam o wróżbe. Jakbyś Ty czy któras z dziewczyn chciała postawić partnerski nie mam nic przeciwko ale tez nie bede zameczac tu nikogo prośbami. Dla Mnie istotnym faktem jest to czy dojdzie do kontaktu miedzy nami ale najbardziej z jego inicjatywy czy on wykona jakis ruch w moją strone. A co do wchodzenia ponownie w związek tego po prostu nie chce wiedzieć, to już zależne od nas samych. Dla Mnie najwazniejsze jest porozumienie.
                  • kolorowy.motylek Re: Zgłaszam prośbę o wrózbe 05.11.14, 20:51
                    to zróbmy tak, poniewaz ja teraz gotuje i przez przynajmniej 15 minut bede intensywnie mieszac big_grin poszukaj na górze w "rozkładach" rozklad partnerski, on pokaze jaka jest i bedzie w najblizszym czasie atmosfera miedzy Wami i czy jemu zalezy na kontakcie lub czy cos zrobi w tym kierunku. Poszukaj taki rozkład (wzór) i wkelj tu prosze a jak ja skoncze gotowac to zaraz wyjme karty smile
                    • a.motylek22 Re: Zgłaszam prośbę o wrózbe 05.11.14, 21:14
                      Sama nie wiem jaki rozkład bedzie najlepszy z racji tego ze w wiekszosci to sa rozklady partnerskie a My w zadnym partnerstwie nie jestesmy big_grin moze zwykly celtycki?
                      Celtycki :
                      -Ja
                      -On
                      - Jego myśli względem Mnie
                      - Jego odczucia
                      - to co jest między Nami ale już odchodzi
                      - To on zrobi najpierw
                      - Jego intencje
                      - Jego otoczenie
                      - Jego obawy i nadzieje
                      - wynik - jak będzie dalej

ewentualnie taki cos jeszcze znalazłam:
                      Sugeruję stosować jako uzupełnienie partnerskiego. Ma odpowiadać na pytania dot. odnowienia relacji, kontaktu, powrotu partnera.
                      Jeżeli zamierzacie (albo nie wykluczacie), że to wy zrobicie pierwszy krok proponuję zamienić pytania w punkcie 4 i 5 odpowiednio na: co ja mogę zrobić aby odnowić relację i czego powinno się unikać (czego nie robić). Punkt 8 można pominąć albo interpretować wówczas gdy pojawi się tam jakaś istotna karta blokująca lub pokazująca, że nie jest to odpowiedni czas (w połączeniu z punktem 6).

------------
                      • kolorowy.motylek Re: Zgłaszam prośbę o wrózbe 05.11.14, 21:19
                        nie, nie prawda rozkład parterski mozna robicna dowolna relacje nawet na znajomosc, na relacje szef-pracownik, brat-siostra , Ty-kolezanka itp

Dlaczego upieram sie na parterski, clatego ze pokaze co on myli i czuje a tego nie widac bo na zewnatrz to okaze to mowiac i czyniac ale to nie musi byc zgodne. W sercu moze kchac a powie ze nie albo odwrotnie. Moze powiedziec ze kocha a w sercu i myslach chcec wykorzystania. Rozumiesz różnice? Zachowanie czyli to co pokazuje na zewnatrz wyjasni co zrobi jak sie zachwowa , czy mysli i uczucia ida sobie a czyny sa przeciwne czy zgodne. Ktos moze myslec zle i nie czuc nic a powie ze baaardzo kocha by spotakc sie na jedna randke.
                        • a.motylek22 Re: Zgłaszam prośbę o wrózbe 05.11.14, 21:29
                          Jasne , ze rozumie, moze zle sie wyraziłam. W takim razie który lepszy? Celtycki ?
                          • kolorowy.motylek Re: Zgłaszam prośbę o wrózbe 05.11.14, 21:33
                            Celtycki to nie partnerski , wejdz w "rozkład" na górze forum jest przyszpilone i poszukaj taki rozkład w naziwe powinien miec "partnerski" a ja koncze swoje dzieło kulinarne
                            • a.motylek22 Re: Zgłaszam prośbę o wrózbe 05.11.14, 21:43
                              Chcialam jeszcze dodać inny rozkład partnerski (z doświadczenia wiem, ze jest
                              świetny) - można stosowac na wszystkie relacje (mąż-żona, pracownik-szef,
                              matka-dziecko, itd)

kolumna A - Ty/osoba której rozkładasz karty
                              kolumna B - osoba z którą jestes w relacji

B A

6 - - - - - 2
                              7 - 5 - 1 - 3
                              8 - - 9 - - 4

1 - co osoba A wnosi do związku, relacji
                              2 - co ma w głowie (o czym myśli)
                              3 - co ma w sercu (co czuje)
                              4 - co pokazuje na zewnątrz
                              5 - 8 analogicznie jak z osobą A
                              9 - wspólna karta dla osób A i B (co ich łączy)

Tajna Kieszeń
                              **** 1 ****
                              2**12*****4
                              3*****13**5
                              6*********9
                              7********10
                              8********11

1) Cel w stosunkach u partnera
                              2,3,4,5) Co partner o Tobie myśli, co do Ciebie czuje (jego
                              wewnętrzne odczucia)
                              6,7,8) Jak on zachowuje się wobec Ciebie
                              9,10,11) Co zamierza zrobić w najbliższym czasie
                              12) Co partner ukrywa
                              13) Co powoduje, że musi coś ukrywać

Takie dwa znalazłam, choc wydaje mi sie ciekawszy ten drugi tajna kieszen
                              • kolorowy.motylek Re: Zgłaszam prośbę o wrózbe 05.11.14, 21:48
                                Ten pierwszy jest ok
                                Bo w drugim z góry zakladasz, ze on cos ukrywa i ma nieszczere zamiary . Partnerski moze pokazac jak jest , jesli wyjdzie nieszczerosc to mozna sie pokusic o drugi.
                                Robie wiec perwszy

• a.motylek22 Re: Zgłaszam prośbę o wrózbe 05.11.14, 21:53
                                  Ok tyle, ze Ja bym chciala wiedzieć czy on zrobi jakis krok w moja strone, czy sie odezwie czy bedzie spotkanie na zywo a z tego pierwszego to raczej nie bardzo
                                  • kolorowy.motylek Re: Zgłaszam prośbę o wrózbe 05.11.14, 21:59
                                    dopytam aby miec pewnosc czy was dzieli duza odległosc?
                                    • a.motylek22 Re: Zgłaszam prośbę o wrózbe 05.11.14, 22:02
                                      Duza odległość w sensie km? nie, a dlaczego pytasz?
                                      • kolorowy.motylek karty 05.11.14, 22:15

ONA / ON
                                        1 - co osoba wnosi do związku, relacji cesarz / papież
                                        2 - co ma w głowie (o czym myśli) 5 buław / król monet
                                        3 - co ma w sercu (co czuje) as pucharów / kochankowie
                                        4 - co pokazuje na zewnątrz 9pucharów / wieża

5 - wspólna karta dla osób A i B (co ich łączy) świat

czy nawiąże kontakt - 6 monet ( kochankowie, rycerz buław. rydwan)

Ty jestes uparta i nie chcesz zmienic zdania, on podobnie i do tego moralizuje narzucajac swoje zdanie , oboje chcecie postawic na swoim. Cesarz jest nie co podobny do papieza bo patrzy na innych z góry i chce byc w centrum, decydowac.Ty go chcesz zmobilizowac do walki a on mysli by miec warunki bytowe , tuaj jemu chodzi o fundamenty abyscie mieli bedac w zwiazku podstawy - krol monet to niestety kasa. Pocieszace jest ze oboje czujecie to samo milosc jest w sercach. Wydaje mi sie ze rozstaliscie sie majac juz powazne plany na przyszłosc. Zachowanie zaczne od niego on sie staresuje bardzo i bedzie chcial odbudwac relacje Ty bedziesz okazywac ze nie jestes az tak zaangazowana masz dystans ale spróbwac mozna .Po jego straonie sa AW wiec to nie jest takie nic. Miedzy Wami wg kart jest odległosc albo bedzie chodziło w najblizszym czasie o wspolny wyjazd dokąś.
                                        Do kontaktu dojdzie bo on bedzie chciał sie spotkac , moze sie chciec spotkac w spr zwrotu czegos, cos jest Tobie winien czy ty jemu?
                                        • a.motylek22 Re: karty 05.11.14, 22:28
                                          Motylku na wstępie bardzo serdecznie Ci dziękuje za poswiecony czas dla Mnie, za te karty smile Z tą odległościa to Ja bym bardziej skłaniala się w odległość czasową rozstalismy sie prawie rok temu, z powodu hmm... wtrącania/ intryg osób trzecich, bardzo duzo zamieszanie. Tak jak na początku wspomnialam kilka waznych spraw leży "odłogiem" i mysle, że w kwestii wyjasnienia tych spraw będzie chciał się spotkac. Podsumowując to wszystko lepiej jest mi czekac na jego kontakt czy odezwac sie samej? Rydwan z rycerzem buław to dość szybkie działanie?
                                          • kolorowy.motylek Re: karty 05.11.14, 22:37
                                            To róznie sie sprawdza wg mnie nie tyle w czasie co z jego incjatywy na to wyglada. Niestety ja nie umiem oreslac czasu wiec nie umiem tez napisac kiedy ten kontakt nastapi. Moze tez byc tak ze natkniecie sie na sibie bo kochankoiwe to tez spotkanie na skrzyzowaniu dróg. Sama widzisz, ze karty sa pozytywne , uczucia sa wzajemne. Teraz mysle bo pokazal sie rycerz monet u niego poprzednio a tutaj krol monet on nie czuł sie do tej pory stabilny finansowo ale tez wiesz nie widac aby miał złe zamiary wobec Ciebie . Nie ma niepokojacych kart. Po jego stronie nawet lepsze niz po Twojej. Papiez i krol monet to powazne zamiary i mysli tak jakby chciał stworzyc stabilny zwiazek, nawet pokusze sie o to ze papiez i kochankoiwe to w kierunku slubu i legalizacji. U Ciebie karty wyszły lzejsze i takie bezzobowiazan i wynika ze on powazniej mysli o Tobie niz Ty o nim. Rydwan realizuje sie szybko bo to karta AW nie powinnas czekac dluzej niz do konca roku na ten kontakt.
                                            • a.motylek22 Re: karty 05.11.14, 22:45
                                              Mysle , że to Ja myslalam o nim powazniej niz on o mnie ale na chwile obecna Ja juz nie nastawiam sie na nic procz ocieplenia relacji. Mozliwe tez ze Pan B ma wyrzuty sumienia , moze byc mu zwyczajnie wstyd za swoje zachowanie, faktycznie byly między nami rozmowy w kierunku powazniejszych krokow w przod. Jeszcze przed ta wrozba postanowilam sobie ze , jesli On sie nie odezwie to Ja przy okazji swiat wysle mu zyczenia, ale mam nadzieje , że Pan B Mnie wyprzedzi smile
                                              • kolorowy.motylek Re: karty 05.11.14, 22:53
                                                Parterski rozkład pokazuje jak to wyglada na teraz lub bedzie za chwilke.
                                          • a.motylek22 Re: karty 05.11.14, 22:40
                                            Ja tez spróbuje zinterpretowac te karty bo jak wspomnialam na poczatku ucze sie dopiero, więc im wiecej interpretacji i w razie czego poprawek tym lepiej. Cesarz/papież tutaj oboje jestesmy uparci w kwestiach nieporozumien, kazdy widzi je tak jak chce widziec, kazde z nas bedzie bronic swoich racji. Ja w głowie 5 buław szykuje sie do walki do obrony swoich racji. On - Król Monet , skupia sie na zarabianiu pieniedzy dla niego praca jest nr 1 (to i bez kart wiem) Co w sercach- Ja mam do niego ogromne uczucie, On- sama nie wiem czy kochankowie to rowniez uczucia do Mnie czy nie wybor miedzy dwiema??
                                            Co pokazujemy na zewnatrz Ja- 9 pucharów dloa Mnie to jest taka samotność , uczucia są ale osamotnienie, On-Wieża pokazuje na zewnatrz przed otoczeniem rozpad naszego związku?
                                            Swiat nas łączy? nie mam pomysłu - moze faktycznie jakas podróz hmm.. nie wiem sama
                                            Czy nawiaze kontakt? raczej Tak i to dosc szybko bo rydwan z rycerzem buław to wg Mnie szybkość ruch
                                            Jesli nie najlepiej interp. to bardzo prosze o poprawki wskazowki mile widzane smile
                                            • kolorowy.motylek Re: karty 05.11.14, 22:50
                                              wiesz ale ja pytałam co czuje do Ciebie a ne co sobie tam czuje ogólnie, jak widzisz Twoje uczucia tez wyszły tak jak jest wiec nie mozna szukac dziury w całym.
                                              Po za tym dobrałam karty do 6 monet i tam znowu pokazała sie karta kochankowie. Mysle, ze to moze byc tak , ze natkniecie sie na siebie jesli jest taka mozliowsc i to da jemu duzo do myslenia.
                                              Nie widac złych kart, które mówiłyby o złych zamiarach bo nawet w papiezu nie ma złego , jedynie uwazanie ze jest sie madrzejszym i wiecej wie taka chec bycia panem syatucji.

dziewczyny dorzućcie cos od siebie bo ja nic wiecej z tego nie wycisne.
                                              • a.motylek22 Re: karty 05.11.14, 23:03
                                                Masz rację kolorowy.motylku, a co do natknięcia się na siebie przypadkiem to być może 3 tyg temu tak właśnie było, taka dziwna sytuacja, jechałam koło jego pracy i własnie o takiej porze jak on konczy wepchało mi sie jakies auto wyjeżdzajace od niego, pozniej zjechało na bok i już tylko w tylnim lusterku widziałam postawe męzczyzny, no wydaje mi sie ze to mógł być On ale pewnosci nie mialam bo to było inne auto, nie jego (ale nie mamy ze soba kontaktu nie wiem jakie zmiany w jego zyciu zaszly), pozniej Ja sie zatrzymalam i jak wysiadalam to znowu to samo auto przejechało, póżniej jeszcez dwa razy Mnie mineło w jego miejscowości, więc jesli to był On to musiał Mnie widziec, mozliwe , ze była taka sytuacja niespodziewanego spotkania, może to dało mu do myślenia. Motylku mogę w podziece wkleic Ci jakis fajny przepis ? Cos na słodko? coś na ciepło?
                                                • kolorowy.motylek Re: karty 05.11.14, 23:08
                                                  nie Kochana nic nie musisz naprawde , wyslij mi tylko usmiech smile
                                                  • a.motylek22 Re: karty 05.11.14, 23:24
                                                    Trzymamy sie regulaminu a tam wyraźnie mowa o podziękowaniu. Skoro życzysz sobie uśmiech bardzo proszę smile smile smile smile smile smile smile smile
                                                    Dziękuje raz jeszcze i przesyłam pozytywna energię smile
                                                    i zapraszamy inne forumowiczki do interpretacji.
                                                  • a.motylek22 Re: Do kolorowy.motylek 06.11.14, 18:13
                                                    kolorowy.motylku mogłabyś mi podać swojego maila ? Jeśli to nie kłopot oczywiście , chciałabym o coś dopytac w tym temacie a nie chce robić tego publicznie. Dowiedziałam się coś w kwestii wczorajszych pytań i stąd moja prośba.
                                                  • kolorowy.motylek Re: Do kolorowy.motylek 06.11.14, 18:52
                                                    Mozesz wysałac wiad do mnie nacisnij na moj nick i napisz do mnie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka