Niedlugo Swieta Wielkanocne - czas swietowania dla wierzacych, ale i dla tych, ktorzy nie obchodza, to tez fajny czas, bo dluzszy weekend, a Wiosne zaczynamy czuc w powietrzu juz pewno wszyscy - mniej, lub wiecej
Mam propozycje tarotej zabawy (i na Szkolce i tu), a wiec:
Prosze o zapisanie na kartce papieru pytania do moich kart Tarota - na Forum wystarczy napisac, z jakiej dziedziny zyciowej jest pytanie, zebym wybrala talie. Ja pytania mam nie znac, ale wyciagne na to 1 karte (ewentualnie dobiore, jesli bedzie potrzeba) i opisze to, co sie mi skojarzy z dana karta.
Jako weryfikacje prosze o podanie, jakie bylo pytanie i dodatkowo zgadnac, jaka karte Tarota opisala. Skomplikowane? Nie tak bardzo
Prosze o wpisanie sie tu maksymalnie TRZECH osob (tylko te, ktore wroza innym, lub interpretuja karty innym, lub probuja rozwiazywac zagadki). Prosze o wpisanie sie tylko, jesli juz bedziecie mieli zapisane pytanie (na Forum prosze podac temat pytania). Po otrzymaniu wrozby bede prosic o podanie pytania, na ktore wyciagnelam karte i prosze odgadnac (co nie bedzie trudne), ktora karte Tarota wyciagnelam
Wszystko bez specjalnych ram czasowych - byle do 1 kwietnia
Moze wyjsc fajnie i zabawnie - zapraszam