Dodaj do ulubionych

JAJKO NIESPODZIANKA :)

23.03.16, 20:14
Niedlugo Swieta Wielkanocne - czas swietowania dla wierzacych, ale i dla tych, ktorzy nie obchodza, to tez fajny czas, bo dluzszy weekend, a Wiosne zaczynamy czuc w powietrzu juz pewno wszyscy - mniej, lub wiecej wink

Mam propozycje tarotej zabawy (i na Szkolce i tu), a wiec:

Prosze o zapisanie na kartce papieru pytania do moich kart Tarota - na Forum wystarczy napisac, z jakiej dziedziny zyciowej jest pytanie, zebym wybrala talie. Ja pytania mam nie znac, ale wyciagne na to 1 karte (ewentualnie dobiore, jesli bedzie potrzeba) i opisze to, co sie mi skojarzy z dana karta.

Jako weryfikacje prosze o podanie, jakie bylo pytanie i dodatkowo zgadnac, jaka karte Tarota opisala. Skomplikowane? Nie tak bardzo wink

Prosze o wpisanie sie tu maksymalnie TRZECH osob (tylko te, ktore wroza innym, lub interpretuja karty innym, lub probuja rozwiazywac zagadki). Prosze o wpisanie sie tylko, jesli juz bedziecie mieli zapisane pytanie (na Forum prosze podac temat pytania). Po otrzymaniu wrozby bede prosic o podanie pytania, na ktore wyciagnelam karte i prosze odgadnac (co nie bedzie trudne), ktora karte Tarota wyciagnelam smile

Wszystko bez specjalnych ram czasowych - byle do 1 kwietnia wink

Moze wyjsc fajnie i zabawnie - zapraszam smile
Obserwuj wątek
    • tabularasa22 Re: JAJKO NIESPODZIANKA :) 23.03.16, 21:44
      Ja ja ja !! Ja chcę Jajo tongue_out
      dziedzina - zawodowa ( nie odpuszczę ) tongue_out
      • aprepope Re: JAJKO NIESPODZIANKA :) 23.03.16, 22:52
        Kochana, dla Ciebie prawie wszystko wink No to ciekawe, jakie mi Jajo wyjdzie..smile ale wiesz, podchodze do tego powaznie, ale mozliwe, ze wyjda z tego jakies jaja..jakby nie bylo - nie znam pytania..smile

Dzieki, ze sie zglosilas - liczylam na to, oczywiscie smile Wyciagne karte jutro wieczorem i opisze.

Pozdrowionka smile
    • aprepope Re: JAJKO NIESPODZIANKA :) 23.03.16, 23:29
      Tabula, ale zapisalas pytanko? Mozesz wlozyc karteczke np. do portfela smile Czasem z pamieci, to z nikad wink
      • tabularasa22 Re: JAJKO NIESPODZIANKA :) 23.03.16, 23:34
        A gdzie tam, ale zapisze. Do 1 fakt , kawałek, a mój dysk twardy pełny po kokardki. : D
    • rrrozsypana Re: JAJKO NIESPODZIANKA :) 24.03.16, 00:51
      A czy ja też mogę? Bo dopiero zaczęłam udzielać się w szkolce
      • rrrozsypana Re: JAJKO NIESPODZIANKA :) 24.03.16, 00:51
        Pomysł z jajkiem niespodzianka rewelacja
    • aprepope Re: JAJKO NIESPODZIANKA :) 24.03.16, 12:48
      W tej zabawie bedzie tez odgadywanie karty, ktora wyciagne, wiec jesli nie znasz dobrze kart Tarota, to ta zabawa nie bedzie dla Ciebie.
      • rrrozsypana Re: JAJKO NIESPODZIANKA :) 24.03.16, 12:53
        Nie jestem expertem ale coś tam wiem. Może bym odgadla smile ale ze jestem świeżynka to zostawię w takim razie pole do popisu mądrzejszym
    • aprepope Dla Tabuli 24.03.16, 22:09
      Dziedzina zawodowa..ze pieniadze, praca, czy cos specyficznego, zwiazanego z zawodem? No zobaczymy, co sie mi "wykluje":

o kurde..niespecjalne informacje...nie wiem, czy przekazywane, czy otrzymywane - w tej karcie, to moze byc roznie, ale wiekszy, lub mniejszy "szoczek" z tym zwiazany..uncertain ale jak pytanie zawodowe, to kto wie - czasem takie intelektualne wyczyszczenie sytuacji, wymiana informacji i ich przetrawienie, sa korzystne - dociagnelam karte..bedziesz chciala "zawojowac" moze nie caly swiat, ale sie pokazac - no i dobrze, nie ma co siedziec cicho w kacie smile Wezmiesz sie w garsc i pokazesz sie dumna i gotowa na znak do dzialania..chyba, ze bredze wink

a wiec...jakie bylo pytanie ?
      i jaka karte wyciagnelam (dociagnietej juz nie musisz probowac zgadnac, ale mozesz..)

Pozdrowionka - no i ja teraz "umieram z ciekawosci" wink
      • tabularasa22 Re: Dla Tabuli 24.03.16, 22:54
        Dziękuję apre smile
        Pytanie brzmiało : jak potoczy się moja relacja zawodowa z K. ?
        Będę realizować projekt dla tej osoby. Na razie jest ok, ale byłam ciekawa co dalej.
        A teraz próba , oh my.... 1. As mieczy
        2. 6 bulaw lub rycerz bulaw

To ci jajo !
        • aprepope Re: Dla Tabuli 24.03.16, 23:02
          bardzo prosze, ja tez dziekuje smile
          no jajo, jajo:

1. 3 mieczy
          2. 2 bulaw

talia Tarot Zlotego Brzasku smile

Pozdrowionka
    • aprepope Re: JAJKO NIESPODZIANKA :) 29.03.16, 20:03
      Nie ma chetnych na karciana zabawe? No nic, poczekam jeszcze te dwa dni wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka