Dodaj do ulubionych

Prezent w dniu Św. Mikołaja :))

06.12.16, 00:49
https://i.ytimg.com/vi/zgdxZ_Y3KT4/hqdefault.jpg

Obserwuj wątek
    • beata25_84 Re: Prezent w dniu Św. Mikołaja :)) 07.12.16, 00:46
      Dziękuję za ten świąteczny akcent! smile
      Ja przyłączając się do życzeń dla 3 pierwszych chętnych osób mogę wylosować po karcie na wybraną dziedzinę + podać krótką interpretację. big_grin
      • lukrusia Re: Prezent w dniu Św. Mikołaja :)) 07.12.16, 11:28
        Ho ho ho !!! smile to ja jestem pierwsza chętna proszę zerknąć na uczucia na relacje , która się przerwała między mną i ernestemkiss jak to z jego strony wygląda czy dalej chce ze mną smile bo w sumie to ja go spławiłam/.

To ja się dołączam do beatki i dla osoby chętnej wyciągnę również karty : to zapisujcie się na listę Mikołajową u mnie i beatki kiss
        • beata25_84 Lukrusia i Ernest 09.12.16, 02:46
          Jak to między nimi się dalej potoczy - wyciągnęłam 8 Buław- prosta i dopytałam o co z tą kartą chodzi - dolosowana karta to Król Mieczy odwrócony.

Według mnie te karty pokazują chwilowość tej relacji, być może takie Twoje szast prast zakończenie, Pan się tyłkiem do Ciebie odwrócił i zamknął w sobie, za sekundę już nic śladu po tym związku nie będzie.
          Słaba wróżba, ale przynajmniej nie widać wielkiego cierpienia u Ciebie. Powinnaś się szybko po tym otrzepać.
          • lukrusia Re: Lukrusia i Ernest 09.12.16, 10:51
            Dziękuję beatkokiss Mikołaj dla mnie mało pozytywny sad , ale co zrobić - wróżba się zgadza znajomość chwilowa - ja jego odwaliłam bo podziękowałam temu panu , a potem jak się ogarnełam to już nie dał się przekonać do powrotu , dumą się uniósł i bye bye.
            W każdym razie sam sobie winny bo obietnicy nie dotrzymał to dlatego jemu podziękowałam.
            ehhh
      • free.hugs Re: Prezent w dniu Św. Mikołaja :)) 07.12.16, 13:41
        To ja poproszę na pracę kartę smile
        • beata25_84 Free - karta na pracę 09.12.16, 02:52
          Wyciągnęłam odwrócone 5 Mieczy sad, a jak dociągnęłam kartę to wyszło odwrócone 4Mieczy
          Cholera pokłóciłaś się tam z kimś ostro, czy Cię wywalili. Na razie jesteś zamknęłaś się w sobie. Jeśli jeszcze nie doszło do poważnej kłótni, to ja bym po kartach radziła trzymać język za zębami, zamknąć się w sobie ze swoimi żalami, bo tam zrozumienia nie znajdziesz.
          Karty do dupy, uważaj w pracy. sad
          • free.hugs Re: Free - karta na pracę 09.12.16, 17:11
            Dziękuję Beatko za karty. Baaaardzo mocne i sugestywne. Na chwilę obecną nic takiego się nie wydarzyło ale mam coraz bardziej dość obecnej pracy i coraz częściej myślę czy jej nie rzucić w diabły. Będę uważać, bo jednak wolałabym sama zdecydować o odejściu niż dostać wypowiedzenie wink
            • free.hugs Re: Free - karta na pracę 09.12.16, 17:14
              A jeszcze nie dopisałam że karty mogły pokazać to co teraz - dosłowny wstręt przed pracą i cały tydzień jestem na zwolnieniu bo nie mogłam się zmusić żeby tam pójść,4 miecze by pasowały. No ale liczę że w poniedziałek będzie lepiej wink Pozdrawiam!
      • oldzi32 Re: Prezent w dniu Św. Mikołaja :)) 07.12.16, 15:36
        Czy ja moge prosić o kartę na sprawy zawodowe? smile
        • beata25_84 Oldzi - sprawy zawodowe 09.12.16, 03:01
          Wyciągnęłam kartę 5 Monet - prostą - to nie jest zła karta, chociaż obecnie możesz czuć się bardzo sfrustrowana, ale nadal możesz coś zyskać, jeśli poszukasz nowych rozwiązań. Dociągnięta karta na wyjaśnienie dlaczego tak się dzieje - 7 Mieczy - odwrócone - uważaj na swoje zachowanie jak i na zachowanie innych, bo jest ryzyko nieuczciwości (plotki, podkładane świnie, kłamstwa), to też karta, która mi wychodziła,że czasem nie da się zrobić wszystkiego - więc możesz połowicznie osiągnąć cele. Zastanów się,czy ktoś lub Ty sama nie stawiasz sobie za dużych wymagań, bo w tej 5Mieczy, to może być takie wypalenie zawodowe i 7Mieczy pokazuje, że nie jesteś w stanie wszystkiego udźwignąć, że jest za dużo spraw lub obowiązków, albo bardzo zła atmosfera w firmie, która Cię wypala.
          • oldzi32 Re: Oldzi - sprawy zawodowe 09.12.16, 10:33
            Dziekuję serdecznie, jestem pod wrazeniem Twojego wyczucia i celnych spostrzezen. W jaki sposób mogę się zrewanzowac? czy mogłabym Cie prosić także o ewentualne sugestie - w wolnej chwili - do mojego watku "Rozklad na kontakt + proba interpretacji" - bylabym wdzieczna.
            • beata25_84 Re: Oldzi - sprawy zawodowe 09.12.16, 10:39
              Oldzi te wróżby tutaj, to był prezent ode mnie smile Możesz ewentualnie napisać mi weryfikację, to będzie to dla mnie cenna nauka na przyszłość. smile
              Co do rozkładu zajmę się w wolnej chwili - wstaw mi tylko linka tutaj,żebym nie musiała się przekopywać przez posty.
              • oldzi32 Re: Oldzi - sprawy zawodowe 09.12.16, 10:47
                link do watku: forum.gazeta.pl/forum/w,46867,162862620,162862620,Rozklad_na_kontakt_proba_interpretacji.html - z góry dziekuje! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka