calineczka2200 09.06.17, 12:45 1. Czy wróżycie sobie same, jak często? czy wolicie aby ktoś wam stawiał karty jak macie jakiś problem czy jednak samodzielnie? 2. jak się to u was zaczęło że sięgnęłyście po karty ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adoptowany Re: Pytanie do wróżek 09.06.17, 17:35 ,..chociaz bledy w interpretacji nadal sie zdarzaja, to jednak najczesciej korzystam z wlasnych odczytow.,. jak sie zaczelo? bardzo zwyczajnie, przysnil mi sie Tarot Marsylski, a tak jakos chwile wczesniej pewien wrozbita przepowiedzial mi moja przeszlosc, dzien dzisiejszy i to co nadejdzie,..a to co potrzeba do odniesienia sukcesu,to twoja autentyczna, nie wystudiowana wrazliwosc, czyli musisz byc dobrym czlowiekiem, i tyle. Odpowiedz Link
calineczka2200 Re: Pytanie do wróżek 09.06.17, 18:23 A można wiedzieć czy często się radzisz o coś tarota? Odpowiedz Link
dziala_nawalony Re: Pytanie do wróżek 09.06.17, 19:40 ,..obecnie nie tak czesto,a to dlatego ze z racji wieku i wlasnego doswiadczenia zyciowego niewiele jest spraw,ktore moga mnie jakos specjalnie zaskoczyc, najczesciej pytam o wielkie zmiany w polityce lub gospodarce, no i jest niewielka grupa pytan, na ktore nie chce znac odpowiedzi,to takie ktorych wszyscy sie obawiamy. Odpowiedz Link
adoptowany Re: Pytanie do wróżek 09.06.17, 19:42 przepraszam,bo sie nie przelogowalem wracajac z innego forum. 8) Odpowiedz Link
calineczka2200 Re: Pytanie do wróżek 06.08.17, 13:23 Teraz (kiedy juz sama układam karty) mi się wydaje że to taka rozmowa z podświadomościom, że tarot właściwie powinien służyć do rozwijania siebie a nie tak do końca do przewidywania przyszłości, chociaż jest to bardzo kuszące. Odpowiedz Link
donbas Re: Pytanie do wróżek 08.08.17, 19:30 1. Wróżę sama. Korzystam z pomocy koleżanek na forach jak mam wątpliwości. I cały czas się uczę, czytam, medytuję. 2. To cała historia i raczej nie opisywania na forum. W każdym razie zaczęło się od astrologii i numerologi a tarot był następnym etapem. Odpowiedz Link