10.06.17, 18:22
Przeklad: 5bul I krol Bulaw

1. Problem: 4 denarki ( moje bezpieczenstwo tutaj stoi pod ogromntm znakiem?)sprawa jest zgloszona na policji
2. Czego nie zmienimu: 10mieczy( mysle ze Juz sie czara przepelnila ze Juz nie mozna Dalej tolerowac tego co jest)
3. Co moze my zmienic: Paz kielichow( jak na pozew do Sadu to dupiata karta, chyba ze to efekt tego ze bede musiala opisac co do joty co sie wydarzylo, ze Juz nawet mojego dzieciaka I mame atakuja)
4.co kto pomoze? Kolo fortuny.
5.
Wynik: rycerz kielichow

No sad bedzie Musial to rozpatrzyc. Skladac papiery przeciwpasozytnicze landlordowi I urzedowi. Chce zeby sad rozpatrzyl czy mnie oszukali na pieniadzach, ze te ataki to sa celowe bo mam stad sie wyprowadzic. I owszem nie chce tu Dalej mieszkac ale tez nie dam za wygrana tak latwo!
Nie musE byc prawnikiem zeby to otworzyla sprawe. Problem jest cY mi sad nie powie ze za pozno albo bedzie sie bal ruszyc Gowniany urZad ktory jest jak mafia.
Pozew Juz pisze. Zbieram fotografia, Dokumenty. Rozklad zrobilam na zlozenie wnioski I czy sad to uzna do rozprawy.
Przejde to piekielko I czy sad uzna moje klopoty? Nie Moge sie wyprowadzic ot tak-musi isc prez sad Teraz bo mnie council wrobil w jakas splate pieniedY!
Obserwuj wątek
    • donbas Re: Pozew 10.06.17, 21:16
      Faktycznie paź kielichów to dupiana karta na sąd. Ale on tu mówi co możesz zmienić. Moim zdaniem swoje emocjonalne nastawienie. Jeśli zdecydowałaś się na sąd to spokojnie, rozważnie zebrać wszystkie dowody. Bez nerwowych ruchów tylko raczej schematycznie i bez emocji. Kurczę to Koło też dupiana karta. Ja osobiście jej nie lubię bo ona zawsze mi mówi, że będzie tak albo siak i że nie mam na to wpływu. Może więc to koło pokazywać, że los pomoże. Może Tobie , Twoje karty i Twoje Koło pokazują coś innego? Rycerz kielonków jako wynik nie jest taki zły, ale w sprawach sądowych może wskazywać, że sprawa się może rozpłynąć w tej wodzie i skończyć na niczym. Gdyby to było u nas to tak bym podejrzewała ale nie wiem jak sądy działają tam gdzie jesteś, więc może to być też satysfakcja i ukojenie tych emocji i wściekłości.
      • ucztababette Re: Pozew 10.06.17, 23:50
        siedzialam ywarza w twarz dwa razy z angielskimi sedziami. Mialam szczescie - dwaj porzadni Anglicy, rdzenni Anglicy co jest ogrtomnie wazne.
        jedyne komu tu jeszcze wierze to ang sad i ang urzad skarbowy.
        Landlord jak uslyszy liste zarzutow, bedzie probowal mnoie zastrzelicsmile na perwno mnie wywali z domu. Drugi raz, ale eksmisja juz mu sie nie uda jak tamtymrazem!
        Council jak sad zobaczy papiery, haracz ktory splacam juz dwa lata i nikt nie wie za co i le jeszcze, bo ja sie nie moge dowiedziec czy to legalne, moze byc kolorowo. Council drugi w kolejce do zastrzelenia mnie.
        Musieliby jeszcze zastrzelic cala moja rodzina i koty. Jak prtzestane tu pisac, to znaczy ze mnie zastrzelili.
        Zdaje sobie sprawe, ze bez sadu nie wygram z mafia. To taki bdb ukryty swiatek pzrestepczy, niestety nie jest juz reprezentowany przez rdzennych tubylcow, tylko zlot Nigeryjczykow, Jamajczykow - akurat kolonisci, ale msciwi jak cholera.
        Pieron wie, ja na pewno nie zostane tu dluzej.
        jak dla mnie moge mieszkac do matury dzieciaka wpokoju. Gorzej z mama i zwierzakami.
        Tyle,z e mnie tak wyrolowali,z e najwyzszy cza zakonczyc maskarade. Pozno,a le musialam sie rodzicielka zajac, wiec sad bedzie musial uznac.
        Donbas, karty bardziej rozlozylam, czy uznaja moj wniosek, bo zamierzam pozwac ich na wniosek, ktory sama napisze(panie Boze sswiec nad moim angielskim, ktorego nienawidze z wiadomych przyczyn), wiec barzdiej sie boje, ze mi powiedza,z e za duzo przestepstw ujelam w jednym wniosku i zemam przyjsc ale z prawnikiem. A kto wie lub nie- prawnicy to mi tu tyle pomoga, co pomagaja w Polsce. Oddasz krwawice- to moze Ci pomzoemy. To ja im juz dawno dziekuje i robie swoje.
        Emocje moze i sa w Ryc kiel,a le gnojki mi tyle krwi upuscili, ze im tego nie mam zamiaru darowac i nie beiga o to, ze jestem wojownikiem,a le zaczeli mi gnebic na ulicy dziecko i matke, a tego naprawde nie daruje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka