ucztababette
10.06.17, 18:22
Przeklad: 5bul I krol Bulaw
1. Problem: 4 denarki ( moje bezpieczenstwo tutaj stoi pod ogromntm znakiem?)sprawa jest zgloszona na policji
2. Czego nie zmienimu: 10mieczy( mysle ze Juz sie czara przepelnila ze Juz nie mozna Dalej tolerowac tego co jest)
3. Co moze my zmienic: Paz kielichow( jak na pozew do Sadu to dupiata karta, chyba ze to efekt tego ze bede musiala opisac co do joty co sie wydarzylo, ze Juz nawet mojego dzieciaka I mame atakuja)
4.co kto pomoze? Kolo fortuny.
5.
Wynik: rycerz kielichow
No sad bedzie Musial to rozpatrzyc. Skladac papiery przeciwpasozytnicze landlordowi I urzedowi. Chce zeby sad rozpatrzyl czy mnie oszukali na pieniadzach, ze te ataki to sa celowe bo mam stad sie wyprowadzic. I owszem nie chce tu Dalej mieszkac ale tez nie dam za wygrana tak latwo!
Nie musE byc prawnikiem zeby to otworzyla sprawe. Problem jest cY mi sad nie powie ze za pozno albo bedzie sie bal ruszyc Gowniany urZad ktory jest jak mafia.
Pozew Juz pisze. Zbieram fotografia, Dokumenty. Rozklad zrobilam na zlozenie wnioski I czy sad to uzna do rozprawy.
Przejde to piekielko I czy sad uzna moje klopoty? Nie Moge sie wyprowadzic ot tak-musi isc prez sad Teraz bo mnie council wrobil w jakas splate pieniedY!