02.06.18, 21:18
Cześć! Może to zabrzmi dziwnie, ale mam już dosyć bycia singielką i postawiłam sobie za cel na tegoroczne wakacje = znalezienie partnera smile bardzo proszę zerknijcie na te karty i jeśli możecie, uzupełnijcie moją interpretację.
Czy uda mi się znaleźć partnera do końca tegorocznych wakacji?: Kochankowie-8 Buław-Rycerz Monet. Karty zdają się odpowiadać, że w wakacje możliwy będzie dynamiczny flirt lub romans z dojrzałym mężczyzną. Rycerz Monet kojarzy mi się z kimś stabilnym emocjonalnie, ale trochę takim poważniakiem i sztywniakiem tongue_out Ale to też ktoś, kto jest dojrzały do stałego związku?
Dopytałam jeszcze z kim wejdę w ten związek - Słońce. Z kimś sympatycznym, z kim połączą mnie przyjacielskie stosunki lub nasza znajomość zacznie się od koleżeństwa?
Obserwuj wątek
    • jolanciak Re: Wakacje 04.06.18, 19:06
      Powiedziałabym, że owszem będzie szybki, krótkotrwały i dynamiczny romans, ale ten Rycerz Monet na końcu wszystko zmącił, gdyż to raczej odpowiedzialny typ, nie szukający przygód. Więc myślę, że szybko i bez zastanowienia wejdziesz w gorący romans z tym rycerzykiem i może nawet coś z tego z czasem będzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka