chalcedonn
08.07.18, 22:29
Bardzo proszę o podpowiedzi bo mój kolega ubłagał mnie żeby postawic mu karty na kobiete w ktorej się zakochal do szaleństwa. Ma wielkie powodzenie ale przy zadnej nie umial się zatrzymac na dłużej. Az poznal ta jedyna i chce się zenic. Pierwszy raz mysli na powaznie żeby być z kims do konca zycia razem. Oszalal na jej punkcie i zdobywa ja już bardzo dlugo. Obsy[puje prezentami kupil jej samochod zaprasza do najdroższych restauracji na randki. Chce dla niej otworzyc firme żeby czula się niezależnie i obiecal ze wszystko zapisze na nia caly swój majatek a ma tego sporo i caly czas się bogaci bo ma zmysl do interesow. Perspektywy rozwoju pod każdym względem bo on chce ja uszczęśliwić. Nie chce jej tryzmac w zlotej klatce tylko motywowac żeby się realizowala. Problem jest jednak z nia. nie przyjela jego oświadczyn. On nie wie co robi nie tak. Karty sa na pytanie dlaczego ona niechce.
Ona 4 bulaw
Karta slubu to może jednak mysli o nim powaznie ale dlaczego nie przyjela oświadczyn. Nie rozumiem tu tej karty bo daje nadzieje jakby ona jednak tego slubu chciala ale nie chce się przyznac ze jej zalezy?
Jej plany umiarkowanie
Chce wolniejszego tempa. On się za bardzo spieszy ponagla ja. Pownien bardziej cierpliwie zabiegac o nia a wtedy ona się zgodzi.
Tak postapi 5 denarow
Wybierze ubóstwo i biede? Tego kompletnie nie rozumiem.
Co ukrywa krolowa pucharow
Ze go kocha? Ale po co ukrywac jak on się oświadczyl. Może powinien inaczej okazywac jej uczucia i wyrazac się bardziej romantycznie.
Przyszlosc rycerz bulaw Paz bulaw i rycerz pucharow
Będzie ja dalej uwodzil i zdobywal. Mowil o miłości i obiecywal. Nie da jej spokoju poki się nie zgodzi.