Dodaj do ulubionych

Przyszłość relacji

20.02.19, 10:53
Witam. Jak potoczy się znajomość ( dość luźna)?
On i ona po przejściach. Głównie kontakt telefoniczny.
4 buław+królowa buław+koło fortuny
Będzie jak do tej pory, pan widzi w pani atrakcyjną kobietę a los zadecyduje - ci ma być to będzie.
Odciągnięte karty na koło:
As denarów+diabeł+gwiazda+ rycerz denarów
Jest szansa na rozwój, fajny seks i stabilność? Czy zwiewać gdzie pieprz rośnie?
Dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • spotkania_z_tarotem Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 11:39
      Telefoniczne kontakty obojgu wam sprawiają dużo radości, o czym mówi karta 4 buław. Sytuacja ma szansę na dynamiczny rozwój, a kierunek nadajesz głównie Ty.

Dojdzie do spotkania, po którym nastąpi zmiana w postrzeganiu tego pana, jakby szersze horyzonty. Oboje mocno stąpacie po ziemi i szybko przejdziecie do konkretów - owszem, szansa na udany romans, zabawę smile Uczucia nie widać, ale miłe perspektywy spędzania razem czasu, rozmowy o sprawach praktycznych, o pracy, o pieniądzach, no i seks. Diabeł ostrzega przed zbyt dużą ilością drinków przed pójściem do łóżka no i koniecznie trzeba się dobrze zabezpieczyć. Uważać, żeby pan nie był zbyt szybki, i samej nie działać zbyt pochopnie, ale bez przesady. Wszystko jest dla ludzi. Tu w otoczeniu pozostałych kart diabeł wyjątkowo łaskawy smile
      • ula-pula Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 12:18
        Dziękuję , uczę się więc tym bardziej się cieszę, że mój kierunek myślenia był dobry.
        Okazało się jednak, że pani X przemilczała ważną rzecz: znajomość została skonsumowana i stąd jej pytanie o przyszłość. Był seks, alkohol... Czy to zmienia obraz sytuacji? Czy dalej będzie lekko i przyjemnie? Czy gwiazda może oznaczać ciążę?
        Jak przeczytałam znajomej Twoją odpowiedź to powiedziała: tak było. A ja przecież pytałam jak potoczy się dalej ta relacja.
        • spotkania_z_tarotem Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 13:35
          ula-pula napisał(a):

> Okazało się jednak, że pani X przemilczała ważną rzecz

Dlatego karty ją pokazały. Wyszło szydło z worka, diabełek wystawił rogi. U mnie diabeł oznacza seks wtedy, gdy ktoś się go wstydzi, nie do końca jest przekonany, ma wyrzuty sumienia. Tak właśnie było u tej pani?
          • ula-pula Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 14:22
            To nie jest typ pani wskakujacej każdemu do łóżka. Pani twierdzi, że to jej pierwszy taki numer w życiu( i w to jej wierzę). Może boi się przyklejenia łatki łatwej i łatwowiernej kobiety? Idąc do łóżka liczyła na coś więcej. I dlatego zapytała co dalej.
            Tarot pokazał to co pani przemilczała. Ciekawi mnie czy mogę pytać o ciąg dalszy tej relacji.
            • spotkania_z_tarotem Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 19:35
              ula-pula napisał(a):

> Tarot pokazał to co pani przemilczała. Ciekawi mnie czy mogę pytać o ciąg dalszy tej relacji.

Można pytać. Z rozkładu wynika, że to, co pani przemilczała stało się ostatnio. Jest to świeża sprawa, o czym mówi gwiazda. Zostaje nam więc jedna karta i jest nią rycerz monet. Niewiele on nam mówi o przyszłości relacji, ale jednak: niech pani nie panikuje już za bardzo, bo nic się nie stało. Ciąży nie ma. Teraz należy zachowywać się dorośle: skoro jej zależy to niech utrzyma z nim kontakt i da mu do zrozumienia, że on jej się podoba. Niech da mu nadzieję na kolejny raz, ale niech się z tym nie spieszy. On to doceni. Kart na razie nie dociągać. Radziłabym poczekać co najmniej tydzień.
    • cichosza Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 13:05
      4 buław, Królowa buław, Koło Fortuny. Mocno romansowo, ale jak luźna relacja, to może o to chodziło? Pani spragniona wrażeń, trochę za mocno przyspiesza akcję? Z dociągniętymi: Królowa buław się panu odda (As monet, Diabeł), w nadziei na to, że dalej będzie wznioślej, romantyczniej, a przy tym stabilniej (Gwiazda, Rycerz monet)? Mam wrażenie, że teraz trzeba zobaczyć jaki to typ pana, bo jeden uzna, że wygrał los na loterii i to wspaniały początek stałej relacji, a inny, że to tylko dobra zabawa i nic faktycznie poważnego.
      • ula-pula Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 13:27
        Dziękuję. Faktycznie pani liczyła, że to początek czegoś więcej i stąd pytanie do kart o ciąg dalszy relacji. Ja natomiast zdziwilam się, że pytając o przyszłość dostałam odpowiedz o przeszłość. A może jednak ciąg dalszy będzie wyglądał tak samo jak dotychczasowa forma relacji? Pytać kart jeszcze raz o to samo?
        • cichosza Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 15:02
          Nowy rozkład ma sens, jeśli od czasu postawienia powyższego nastąpiły nowe okoliczności. Swoją drogą, relacje rozkładane na każdym jej etapie na czynniki pierwsze, mało kiedy się stabilizują. Można by w kartach sprawdzić teoretycznie, czy każde z nich oddzielnie jest już gotowe stworzyć coś więcej, niż luźniejszą relację, bo nawet chcieć, to nie zawsze móc, w sensie być w stanie.
    • yorka83 Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 15:00
      a pan jest na 1000% wolny??bo mi diabel tu nie pasiuncertain
      • cichosza Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 15:05
        Ula-pula napisała, że oboje po przejściach, więc zakładamy, że wolni, na ile mogą być ludzie po przejściach, tak ula-pula?
        • yorka83 Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 15:10
          to moze pan przelecial i poleci...nie wiem, ale diabel jakos nigdy mi sie korzystnie nie pokazal. to takie cos za cos , ale w negatywnym tego slowa znaczeniu.
          • cichosza Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 15:20
            Yorka83, spójrz też na to zdanie: "Idąc do łóżka liczyła na coś więcej." i tu też pasuje Diabeł, a w połączeniu z Królową buław, która potrafi mieć "diabła za skórą", ale pytanie było o przyszłość relacji, ale na buławach i diable budowanej...
            • yorka83 Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 15:33
              No i o to mi chodzi...dostala seks ..potem "bol" bo facet pewnie bedzie w stylu "dochodzacy".k.bulaw to tez moze byc jakas jego panna
              • cichosza Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 15:43
                Zgadzam się Yorka83, po alkoholu puszczają ewentualne hamulce, a seks miał go niejako przywiązać (4 buław, Diabeł). Ja był do tego Rycerza monet dołożyła, żeby wiedzieć w którą stronę idą jego konkretne zamiary, w którą stronę ten Rycerz monet kieruje tę monetę z Asa monet.
                • ula-pula Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 16:24
                  Czyli mogę zadać pytanie o rycerza monet i postawić kolejne karty?
        • ula-pula Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 15:24
          Pan raczej wolny, chociaż często wyjeżdża to kto go tam wie. Mówić może wszystko. Ma firmę z oddziałami w 2 miastach, wiec....
          • ula-pula Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 15:27
            A może diabeł to fizyczny pociąg? No i seks. Bo jeżeli oszukuje panią x to i także potencjalną partnerkę( jeżeli taką ma).
            Pani się zbiera do rozmowy z panem i wkrótce będzie weryfikacja.
            Rozumiem, że karty typowo romansowe.
            • cichosza Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 15:34
              Alkohol, seks w jakimś celu, to jakie miały być tu karty.
            • ula-pula Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 15:35
              Czy gdybym wiedziała o konsumpcji i rozkład byłby taki sam oznaczałoby to kontynuację romansu?
          • cichosza Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 15:32
            Trochę szkoda, że te 7 kart bez konkretnie nazwanych pozycji w rozkładzie i bez kart sygnifikatorów, czyli kart określających ich w danym układzie.
    • cichosza Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 15:53
      ula-pula napisał(a): Czy gdybym wiedziała o konsumpcji i rozkład byłby taki sam oznaczałoby to kontynuację romansu?

Mają romans, czy narazie tylko jednorazowa konsumpcja pod wpływem? Może macie inne skojarzenia z kartą Gwiazda, bo mnie pokazuje częściej, by w przyszłości nie powtórzyć jakiegoś błędu i szukać szczęścia gdzie indziej? Gwiazda nie pokazała mi jeszcze nic konkretnego, ale może dlatego, że rzadko ją widzę w regularnych relacjach.
      • ula-pula Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 16:01
        Ciagle się uczę. Nie wiem czy z większym rozkładem bym sobie poradziła. Dlatego 3 karty na odpowiedź . Wyszło koło , wiec kolejne 3 . Ostatnie dwie wyciągnęłam razem i tak zostało. Dla mnie gwiazda kojarzy się ze spełnieniem marzen ale tylko kojarzy bo mam za małe doświadczenie.
        • ula-pula Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 16:03
          Jednorazowa konsumpcja pod wpływem. Pani miała kontakt z panem 2 lata, zanim do tego doszło.
        • cichosza Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 16:29
          Łatwiej mogło by pójść z konkretnym rozkładem, niż z dociąganymi kartami, które mogły tylko doprecyzowywać odpowiedź, lub pokazać przyszłość daleko w przód. Jak masz zgodę koleżanki i będziesz w nastroju, to może spróbuj tylko po 1 karcie na jego nastawienie do niej i jej do niego (tak, niby kobiety wiedzą, jakie jest ich nastawienie, uczucia i tak dalej, ale nie zawsze sobie z tego faktycznie w pełni zdają sprawę.)
      • yorka83 Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 16:20
        Dla mnie gwiazda to nadzieja, zakochanie, zauroczenie ale tez czesto np. Ukrywanie tego, zludne nadzieje itp.w zaleznosci od kart obok.
        • ula-pula Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 16:22
          No właśnie . Gwiazda w otoczeniu diabła i rycerza denarow to fajny seks czy spełnienie marzen poprzez seks z rycerzem?
          • ula-pula Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 16:34
            No i pani twierdzi, że niczego nie planowała. Poszła na kawę a skończyło się wiemy już jak. To był impuls(?) z jej strony. Liczyła na związek a nie seks, chociaż pan bardzo ją pociągał.( i pociągnął). To raczej typ romantyczki.
            • cichosza Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 16:53
              Wierzymy, ale Królowa buław w pytaniach damsko-męskich, to "siwy dym". Ona jest typem romantyczki, po skonsumowaniu ją natchnęło (Gwiazda), wcześniej 4 buław, choć 2 lata kontaktu, to przecież długo...
              Seks "na pierwszej randce" chyba rodzi taki dylemat, czy to coś ułatwiło, czy spaprało. Jak ukrywała kwestię konsumpcji, to może i inne istotne sprawy diabeł ogonem zakrył. Pożyje, to zobaczy.
              • ula-pula Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 17:48
                O super, dzisiaj nauczyłam się więcej niż przez ostatni miesiąc. Siwy dym bardzo mi się podoba i zapamiętam. Myślę, że zakryta to może być jego intencja : zabawa- przeleciał i poleciał ( jak to ktoś określił ).
                Cichosza świetnie napisałeś / łaś o ty dylemacie. Może to o to chodzi.?
                Wiem, że tarot nie zawsze odpowiada na nasze pytania. I tu pokazał jak było a nie będzie. Nurtuje mnie tylko dlaczego ?
    • cichosza Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 16:57
      ula-pula napisał(a): Gwiazda w otoczeniu diabła i rycerza denarow to fajny seks czy spełnienie marzen poprzez seks z rycerzem?

Seks jako środek do spełnienia marzeń, to taka diabelska pułapka, a dobrymi chęciami piekło wybrukowane.
      • ula-pula Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 17:52
        No tak, tylko jak napisałam wcześniej ona poszłana kawę. Nie planowała tego. Wiec seks nie był celem. Był wynikiem spotkania.
        Szkoda , że nie zrobiłam jej rozkładu przed spotkaniem...
        • yorka83 Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 18:50
          Moze ten diabel to takie zabajerowanie na raz lub luzna znajomosc. A pani powinna uwazac na ciaze, chociaz bardziej z tym kojarzyl by mi sie przy tych kartach gluiec niz ryc.monet, no chyba ze pani ma jakis interes
          • ula-pula Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 19:11
            Diabeł- bajerant: to mi pasuje. Ciąża- oby nie. Nawet jej o tym nie mówiłam, chociaż taka myśl mi przeszła przez głowę.
    • cichosza Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 20:40
      ula-pula napisała: Czyli mogę zadać pytanie o rycerza monet i postawić kolejne karty?

Może dajcie sobie trochę czasu, bo teraz, to pan ma się jakoś ustosunkować wink Chociaż ja bym po 1 karcie wylosowała na każde z nich, ale ogólnie na teraz, bez myślenia daleko w przód.

Ula-pula: I tu pokazał jak było a nie będzie. Nurtuje mnie tylko dlaczego ?

Jak było i chyba nadal jest, bo ona teraz jest w energii Gwiazdy, a to m.in. pytanie kart, wróżek, astrologów i tym podobne.
      • ula-pula Re: Przyszłość relacji 20.02.19, 21:16
        Dziękuję.
        Jako ciekawostkę podam co znalazłam o rycerzu denarow na forumezo:Karta jest symbolem związku, romansu o charakterze fizycznym , gdzie partnera traktuje się jako własność..Charakteryzuje człowieka o którym można powiedzieć wierny kochanek.
        • ula-pula Re: Przyszłość relacji 23.02.19, 09:52
          Pan się odezwał ale nie zaproponował spotkania. Co teraz pani na robić?
          Koło fortuny+3 miecze+moc
          Zmienić nastawienie, nie cierpieć, zadziałać kobiecą siłą?
          • spotkania_z_tarotem Re: Przyszłość relacji 23.02.19, 10:34
            ula-pula napisał(a):

> Pan się odezwał ale nie zaproponował spotkania. Co teraz pani na robić?
            > Koło fortuny+3 miecze+moc
            > Zmienić nastawienie, nie cierpieć, zadziałać kobiecą siłą?

No... jeśli ona cierpi to właśnie nie ma do tego powodu smile Pan widzi w niej kobietę atrakcyjną. Zakochany nie jest, ale ten seks na pewno mu się podobał. Ona może z nim zrobić co chce, problem w tym, że jej nastawienie wszystko psuje. Dlaczego to facet musi proponować spotkanie? Ona nie może? Karty ładnie to pokazują: albo ona postawi na pewność siebie i sama zaproponuje mu spotkanie (na które on z pewnością się zgodzi), albo pogrąży się w swoich czarnych myślach i kompleksach: tzn: jeśli będzie się plątała przez telefon, czekała na jego propozycję, wyznaczenie przez niego miejsca i godziny... to będzie działała przeciwko sobie. Takie nastawienie (bierz mnie jeśli chcesz, a jeśli nie chcesz to ja cierpię i w ogóle tak bardzo się wstydzę i nie wiem co robić, boszszsz... ) skutecznie pozbawia każdą kobietę seks appealu.
            • ula-pula Re: Przyszłość relacji 23.02.19, 10:57
              Świetnie napisane! Nic dodać, nic ująć. Dziękuję.😁
              • liu.jo Re: Przyszłość relacji 23.02.19, 11:18
                Dokładnie nic dodać nic ująć, sama miałam coś napisać na te karty i ogólnie sytuację Ale spotkania_z_tarotem opisała to w punkt! A koleżanka niech przestanie się wstydzić tylko cieszy fajną relacją smile
                • ula-pula Re: Przyszłość relacji 23.02.19, 11:59
                  I tak jej powiem. Dziekuję😁
                • yorka83 Re: Przyszłość relacji 23.02.19, 13:02
                  Dla mnie to nie jest fajna relacja. Pan przelecial i wyglada na to, ze bedzie telefonowal i proponowal spotkanie jak jemu sie zachce. Co zrobic? Wziasc sie w garsc i nie czekac na telefon.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka